• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Aslında özel olsa yanı sadece uyeler okuyabılse daha ıyı olur ama sunuda dusunmek lazım bılgı amaclı olması cok guzel mesela ben buraya uye olmamıstım ve bebegımın kalp atısları duyulmadıgından kurtaj olmam gerekıyordu bende arastırdım ve bu sıteden cok önemlı seyler ogrendım gercekten herkesın tecrubelerı farklı oluyor ve paylasımlarda guzel bızler sadece cok özel seylerı paylasmamamız lazım paylasırsakta msj hakkımız var ordan yazısabılrız yanı bunun zararından cok bence faydası var buradan kuruculara tesekkurlerımı ıletıyorum sevgıyle kalın....

canım özel muayenehane dr lari sana calistiklari hastaneleri öneriyorlar ondan seciyorsun.ama onun dısında senin istediğin hastaneye de geliyorlar diye biliyorum

teşekkür ederim canım. Ama nedense doktorum süperrr ama hastahane içime sinmedi o yüzden.. Gerçi daha çok var ama merak ediyor insan..

neyse öğrenip üzülmektense unutayım gitsin belki böylesi daha iyidir ama aklımda da hep soru işareti olarak kalır neyse ben sorayım yine de.tamam dikkat ederim bol bol su içiyorum zaten enfeksiyon filan olmayım diye.özellikle belirticem doktora yarın gidicem zaten inş.. aa sizlere söylemişmiydim.yarın önce devlet hastanesine gitcem hem muayene hem kan tahlillerimi yaptırcam sonra saglık ocagına gidip kaydımı yaptırcam sonra kan sonuclarımı alıp medilifeye gelicem doktoruma vericem.devlet hastanesinde de medi de de ultrasona girerim kalp atısını da duyarım inş.eşimle gidicez o da duyar inş.

aynen canım bana da hem parfüm kokuyor hem ter cok berbat bişeyy

sen hangi medilife gidiyodun. ben de düşünüyorum dr un kim memnunmusun

Kızlar yardımm
çok merak ediyorum istediğim hastahanede kendi doktorum eşliğinde doğum yapmam mümkün olurmu acaba ? Mümkün mü böyle birşey..

canım benim bildiğim özel hastanelerde zaten senin doktorun yapıyor doğumunu. direk o giriyor doğuma.... devleti bilmiyorumda. özelde öyle. bende kendi doktorum yaptırsın istiyorum mesela.

kızlar moralim çok bozuk son bir testim vardı rubella die onun sonucunu bekliyodum tıp merkezinden aradılar test sölediğine göre yüksek mi ne çıkmış ve tekrar uygulamaya alıcaklarmış lütfen bilen biri bana yardımcı olsun çok endişeliyim

Canım üstten bakılıyorsa 8. Haftadan önce gorulmeyebilir. Bı de gebelik haftanı sen SAT a göre hesapliyorsan belki geç döllenme olmuştur daha küçüktüm aslında.icini ferah tut
Ben de 5+ 6 haftalikken gittim sadece kese gözüktü. Cuma gidecek tekrar 7+ 6 da

dr. da aynen senin gibi söyledi, üstten bakıyor cnm, aslında görüntüyü iyice yaklaştırdı ve küçücük beyaz bişey gösterdi ama yinede çok korkuyorum Allahım korusun bebişlerimizi

kızlar moralim çok bozuk son bir testim vardı rubella die onun sonucunu bekliyodum tıp merkezinden aradılar test sölediğine göre yüksek mi ne çıkmış ve tekrar uygulamaya alıcaklarmış lütfen bilen biri bana yardımcı olsun çok endişeliyim

canim cok emin degilim yanlis yonlendirmek istmem ama onceden de kziamikcik gecirdiysen test bezen pozitif cikabiliyormus. su an geciriyo olsan belirtilr olur ya cildinde bildigim kadariyla. dokuntuler, kizariklik vs. gibi hemen endiselenme derim ben

testlerle ilgili bir bilgim yok c.tesi günü gidicem ama lütfen sıkıntı yapma olabilir öyle şeyler
nikah başvurusu için sağlık ocağına gittik sonuçları ben alıcam nikah başvurusu için eşimle buluşacaktık ben benim sonucumu aldım eşiminki yok hemşirelere sordum doktorun odasına girdi burada kağıdı ama kendisinin gelmesi gerekiyor dedi neden ben alamıyorum dedim söyleyemeyiz evlenmesine sakıncalı durumlar var doktor görecek onay verecek dedi,ben üzüntüden ve sinirden titremeye başladım eşimi aradım çabuk buraya gel dedim o arada pislik kimbilir benim haberim yokken kiminle beraber oldu hastalık kaptı evlenemicez diyorum :1::1: eşim geldi doktor onu odaya aldı kapıyı kapattı ben dışarıdayım vücudum ateş içinde yanıyorum sinirden eşim doktorun yanından çıktı sorun ne dedim frengimi??aids mi??:1: yok yaa sarılık değerim yüksekmiş dedi özel hastaneye gittik panikle doktor değeri bir gördü bunun içinmi geldiniz siz içiniz rahat etsin ama dün akşam yedeği birşey değerini yükseltmiştir bu taşıyıcı değil geçici değer artması dedi....
uzun oldu ama lütfen sıkma kendini tekrar et testini gerekirse daha iyi bir yerde yaptır tek bir yere güvenme arkadaşım :34::34:

Toksoplazma testimiydi o.tam bilmiyorum ama belki yanlış çıkmıştır canım tekrarliycaklardir.bazen laboratuarlar eksik ya da yanlış yapabiliyorlarmis testleri.hatta bana bı Dr aynı testi 2 farklı yerde yaptırmamak lazım demişti.yani bı degeri takip ediyorsan her ay yaptırıyorsan hep aynı yerde yaptiricakmissin.

canım dur hemen endişe etme rubella kızamıkcık için yapılıo igg ve img olarak ıkı yerden bakılıo igg nın pozıtıf cıkması ıyı bısı bu bu hastalıga ve turlerıne bagısıklık gosterdıgını yanı hamıle ıken gecırme rıskın olmadıgını gosterıo ama ıgm nın pozıtıf cıkmaması gerek o suan bu vırusu tasıdıgını gosterırı cunku bı onu ogrensene canım hangısı pozıtıf

canim cok emin degilim yanlis yonlendirmek istmem ama onceden de kziamikcik gecirdiysen test bezen pozitif cikabiliyormus. su an geciriyo olsan belirtilr olur ya cildinde bildigim kadariyla. dokuntuler, kizariklik vs. gibi hemen endiselenme derim ben

offf netten biraz araştırdım moralim bozuldu

canım panik olma ende baktım netten senin için ne olduğuna kızların dediği gibi kızamıkçık enfeksiyonu ile ilgili bir şey. tekrar bakarlar. sıkıntı yapma herşeyde vardır bir hayr dua et bol bol...

testlerle ilgili bir bilgim yok c.tesi günü gidicem ama lütfen sıkıntı yapma olabilir öyle şeyler
nikah başvurusu için sağlık ocağına gittik sonuçları ben alıcam nikah başvurusu için eşimle buluşacaktık ben benim sonucumu aldım eşiminki yok hemşirelere sordum doktorun odasına girdi burada kağıdı ama kendisinin gelmesi gerekiyor dedi neden ben alamıyorum dedim söyleyemeyiz evlenmesine sakıncalı durumlar var doktor görecek onay verecek dedi,ben üzüntüden ve sinirden titremeye başladım eşimi aradım çabuk buraya gel dedim o arada pislik kimbilir benim haberim yokken kiminle beraber oldu hastalık kaptı evlenemicez diyorum :1::1: eşim geldi doktor onu odaya aldı kapıyı kapattı ben dışarıdayım vücudum ateş içinde yanıyorum sinirden eşim doktorun yanından çıktı sorun ne dedim frengimi??aids mi??:1: yok yaa sarılık değerim yüksekmiş dedi özel hastaneye gittik panikle doktor değeri bir gördü bunun içinmi geldiniz siz içiniz rahat etsin ama dün akşam yedeği birşey değerini yükseltmiştir bu taşıyıcı değil geçici değer artması dedi....
uzun oldu ama lütfen sıkma kendini tekrar et testini gerekirse daha iyi bir yerde yaptır tek bir yere güvenme arkadaşım :34::34:

Toksoplazma testimiydi o.tam bilmiyorum ama belki yanlış çıkmıştır canım tekrarliycaklardir.bazen laboratuarlar eksik ya da yanlış yapabiliyorlarmis testleri.hatta bana bı Dr aynı testi 2 farklı yerde yaptırmamak lazım demişti.yani bı degeri takip ediyorsan her ay yaptırıyorsan hep aynı yerde yaptiricakmissin.

canım dur hemen endişe etme rubella kızamıkcık için yapılıo igg ve img olarak ıkı yerden bakılıo igg nın pozıtıf cıkması ıyı bısı bu bu hastalıga ve turlerıne bagısıklık gosterdıgını yanı hamıle ıken gecırme rıskın olmadıgını gosterıo ama ıgm nın pozıtıf cıkmaması gerek o suan bu vırusu tasıdıgını gosterırı cunku bı onu ogrensene canım hangısı pozıtıf

gittiğim tıp merkezi yapmıyor oda başka bir yere gönderiyormuş rubellayı geçen hafta perşembe verdim haala bekliyorum yrn öğlen alıcam ama çok korkuyorum 2.kez kötü birşey yaşamak istemiyorum çok korkuyorum...

offf netten biraz araştırdım moralim bozuldu

evet canim bu igg ve igm pozitifligini ogren.mihsin dediklerine aynen katiliyorum. hemn endiselenme zaten rubella avidity test yaparlar risk sozkonuysa.

gittiğim tıp merkezi yapmıyor oda başka bir yere gönderiyormuş rubellayı geçen hafta perşembe verdim haala bekliyorum yrn öğlen alıcam ama çok korkuyorum 2.kez kötü birşey yaşamak istemiyorum çok korkuyorum...

benim hislerime güven dicem ama beni tanımıyorsun...inşallah zamanla birbirimizi tanıcaz ebah demişti dersin birşey olmayacak lütfen kendini ve bebeğini üzme.....

evet canim bu igg ve igm pozitifligini ogren.mihsin dediklerine aynen katiliyorum. hemn endiselenme zaten rubella avidity test yaparlar risk sozkonuysa.

benim hislerime güven dicem ama beni tanımıyorsun...inşallah zamanla birbirimizi tanıcaz ebah demişti dersin birşey olmayacak lütfen kendini ve bebeğini üzme.....

ayyy hadi kızlar inşaallah kötü birşey olmaz... rabbim duysun sesimi :nazar::nazar::nazar:

yasminden haber yok mu???:25::25::25::25:
SÜRMELİ ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM YA SENİN İÇİN ZOR OLACAK BİLİRİM.AMA SABRET...ALLAH YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN:(((((((((((((

10 haftalık süreçte ilk kez bu kadar bitkin yorgun aksi ve mutsuzum.rabbim hayır etsin..saatlerdir takatsiz uzanıyorum.bugün ne hikmetse oğlumda hiç durmuyor mahvetti beni saatlerdir ne yaramazlığı bitiyor ne istekleri...evi bir görün varya bit pazarı gibi.mecalim kalmadı yeminle.oyuncak sepetini döktü,dolabındaki kıyafetlerini,her yer ekmek kağıt boya....sabır diyorum bugün çok kötüyüm ben ya...........

Back