• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar herkese selam.hayırlı güzel bir gün geciriyorsunuzdur inş.
ben bugün biraz yoruldum.hastanelerle sağlık ocagına kayıtla ugrastım durdum.
sabah cıktık evden devlet hastanesine gittik.doktor muayene etti eşimi almadı zaten içeriye
ultrasonla baktı kalp atısını filan duymadım ama doktor gördü söyledi orda bişey atıyor o kalbi dedi
neyse şükürler olsun kalbi atıyor.ama sorun 6+6 hafalık dedi benim hesabıma göre yani netten hesaplattıgım 7+5.
onu da gectim medlifenin istediği testleri gösterdim bunları da yaptırmak istiyorum dedim özelde para vermeyim diye
doktor yaptırtmadı.daha bebek cok küçük biraz büyüsün şimdi git 1 ay sonra gel dedi.ısrar ettim ama yok.

ordan cıktık saglık ocagına kayıt yaptırmak için gittik aile toplum merkezine gönderdiler.evrak filan söylemediler.
oraya gittik nüfus kayıt örneği ikamet istediler,ordan cıktık nufüs müdürlüğüne tekrar aile toplum merkezine derken afakanlar bastı.

en son medilifeye geldim kan verdim.4 tane test yaptırdım 60 lira ödedim istediği testlerin bazılarını 3 hafta önce yaptırmıstım inş. sorun cıkmaz.3 bucuk gibi gidip doktorla görüşcem inş. burda duyuluyordur kalbi.

benden gelişmeler böyle.
yemeğe gidip geleyim sonra da geçmişe göz atayım bi.kimde neler olmus.

pıtpıt görünmüş ne güzel sende duyarsın inşallah..bende devlete gittiğimde kalp atısını gördüğünü söyledi ertesi gün özele doktoruma gittiğimde dinletti kalp atıslarını...
tahlil işlerini de halletmişsin sorun çıkmaz Allah ın izniyle...benden tahlil felan istemedi bi dahaki gidişimde isteyecekmi bakalım:26::26:

annişler paylaştığım yazıyı mutlaka okuyun uzun die ilk başta sıkıcı gelebilir ama çok eğlenceli bir yazı olmuş

harikaaa baştan sona okudum hem eğlendim hemde başımıza daha çok şeyler gelicek korktummm . bu haftada gözünün rengi bile belliymiş süperrr:1:

insallah duyasrin tatlim ya icini ferah tut sen

haklısın valla.dün de içimde bi korku var demiştim ya gece nasıl yatıyorsam uyandıgımda karnım agrıyordu psikolojik olarak sıkıyorum galiba kendimi.duyarmıyım bebişi sıka sıka bişey yapmıs olabilrmiyim diye korkuyordum şükürler olsun atıyormus.aslında rahatım diyorum ama böyle şeylerde insanın aklına geliyor ister istemez.sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.

pıtpıt görünmüş ne güzel sende duyarsın inşallah..bende devlete gittiğimde kalp atısını gördüğünü söyledi ertesi gün özele doktoruma gittiğimde dinletti kalp atıslarını...
tahlil işlerini de halletmişsin sorun çıkmaz Allah ın izniyle...benden tahlil felan istemedi bi dahaki gidişimde isteyecekmi bakalım:26::26:

şükür kuzum göründü ben cok anlamasam da doktor teyit etti.evet kan da verdim sonucları bekliyorum cıkınca gidip geliicem.ayy doktoru aramayı unuttum.ben en son 5+5 te gitmiştim benim netten hesabıma göre bugün 7+5 tim ama devletteki 6+6 dedi.gelişmiyormu aceba dedim cok panik yapıyorsun sorun yok dedi.üstelemedim bende.

yakında kocişlerimizde bi topik açmasın eşlerinden ilgi göremeyen babalar diye :37: mis kokulu kocişime bile yaklaşamıyorum bende :43:

yakında kocişlerimizde bi topik açmasın eşlerinden ilgi göremeyen babalar diye :37: mis kokulu kocişime bile yaklaşamıyorum bende :43:

ne olacak bu halimiz....:31::120::120:
eşim isyan bayrağını çekmek üzere...:74::88:
olmadığından değilde,istediği gibi olmadığından:1:
yandık ki ne yandık:ssz:

kızlar bırakın eşlerin isyanını walla biz o kadar sabırla şu zor ve tatlı günleri geçirmeye çalışıyoruz. onlarda sabretsin azıcık.. küçük bebişlerinizi sıkıntıya sokmayın her türlü stresten etkileniyorlar.. ilerde bebeğimizin rahatlığı şimdi bizim rahatlığımıza bağlı ewet ilk aylarda doktor sakıncalı görebiliyor ilişki durumunu. ilk hamileliğimde kesinlikle 2. ayım bitene kadar bana yasaklamıştı ve düşük tehlikemde yoktu.. rahatt lütfenn no stress kızlaaarrr

kızlar pantolumun beli çok sıktı,açtım düğmesini,fermuarını öyle oturuyorum.inşallah ayağa kalktığımda açılmaz.walla rezil olurum tüm şirkete :9:
tam 1 hafta sonra ikili teste gidiyorum,saatleri sayar oldum artık.çocuk gibi yatcaz kalkcaz hesabı yapıyorum walla :)

kızlar pantolumun beli çok sıktı,açtım düğmesini,fermuarını öyle oturuyorum.inşallah ayağa kalktığımda açılmaz.walla rezil olurum tüm şirkete :9:
tam 1 hafta sonra ikili teste gidiyorum,saatleri sayar oldum artık.çocuk gibi yatcaz kalkcaz hesabı yapıyorum walla :)

ben kilo almadım şükür :) ama çok ayakta durunca şişkinlik oluyor vucudumda.sen kaç haftalıksın canım.bende ayın 24 de gidiyorum ikili teste.umarım herşey yolundadır.rabbim hep yüzümüze bakar :)

ablamada acıbadem hastanesindeki kendi doğum doktoru söyledi.Kendisi bayandı o da öyle yapmış....tecrübeyle sabitmiş :1:

susam yağı tüylenme yapar mı acaba,badem yağı gibi.ben en çok ondan korkuyorum.gerçi bi ara bi krem adı dolaşıyodu forumda ama bulamadım.

ben kilo almadım şükür :) ama çok ayakta durunca şişkinlik oluyor vucudumda.sen kaç haftalıksın canım.bende ayın 24 de gidiyorum ikili teste.umarım herşey yolundadır.rabbim hep yüzümüze bakar :)

cnm ben 10+4 üm,gittiğimde 11+4 olucam.kayra o zaman cinsiyetini görmüş bebeğinin,inşalah bende görürüm.
inşallah sorunsuz olursa herşey cuma tatile gidicem :9:

canim gece gece güldürdün beni :)evt bazi sinekler cok inatci oluyorlar:)

bende cok kotu bir ruya gördum onun etkisindeyim hala ,burdaki yazilari okurken cok icerledim etkilendim galiba arkadaslarin kanamasi olmasindan ,ve düsüklerinden
bendede rüyamda kanamam oluyor hastaneye yetisemedim :( ALLAHim herkesin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisi olsun insALLAH
her serde vardir bir hayir

o rüyalar bitmez canım daha ben de iki gün önce kapıların önünde bekliyorumk kızım kızım diye arıyorum her yerde sonra bakıyorum karnım büyük baya:)) ne anlamı var bilmiyorum ama böyle bir rüya. bence senin rüyan korkularının bir yansıması olmuş ferah tut içini birşey olmaz allahın izniyle..sen kayserilimisin bu arada:)

kızla bu arada geçmiş bi çok sayfada yok cevap verilmedi,yok yorum yapılmadı filan diye sitem etmiş bazı arkadaşlar.ben bazen 2 günlük okuyorum ve 2 gün önce yazılmış bişeye cevap vermek bazen geç olabiliyor.sonuçta zaman geçmiş üzerinden ve manasız duruyor.eğer online görüyorsanızda o insanlar geçmişi okuyor olabilir.bence bu ihtimalleride düşünün ve siz bilgileri alın.elbet bu kadar insan içersinden birileri er yada geç size de cvp yazar.

susam yağı tüylenme yapar mı acaba,badem yağı gibi.ben en çok ondan korkuyorum.gerçi bi ara bi krem adı dolaşıyodu forumda ama bulamadım.

forumda dolasan kremin edi LIERAC PHYTOLASTİL JEL. Daha simdi 2 ay once dogum yapan kuzenimle konustum o da bunu onerdi ve hic catlamadim dedi. ve sakin kasima karnini falan dedi bi de. ben de bundan alicam

Back