- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
kalp atisi gorulmus canim cokk sevindim, duyarsin da insallh.
cok şükür canım inş. medi de duyuluyordur orda da duyamazsam acayip bunalııcam yani.
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalp atisi gorulmus canim cokk sevindim, duyarsin da insallh.
insallah duyasrin tatlim ya icini ferah tut sencok şükür canım inş. medi de duyuluyordur orda da duyamazsam acayip bunalııcam yani.![]()
arkadaşlar herkese selam.hayırlı güzel bir gün geciriyorsunuzdur inş.
ben bugün biraz yoruldum.hastanelerle sağlık ocagına kayıtla ugrastım durdum.
sabah cıktık evden devlet hastanesine gittik.doktor muayene etti eşimi almadı zaten içeriye
ultrasonla baktı kalp atısını filan duymadım ama doktor gördü söyledi orda bişey atıyor o kalbi dedi
neyse şükürler olsun kalbi atıyor.ama sorun 6+6 hafalık dedi benim hesabıma göre yani netten hesaplattıgım 7+5.
onu da gectim medlifenin istediği testleri gösterdim bunları da yaptırmak istiyorum dedim özelde para vermeyim diye
doktor yaptırtmadı.daha bebek cok küçük biraz büyüsün şimdi git 1 ay sonra gel dedi.ısrar ettim ama yok.
ordan cıktık saglık ocagına kayıt yaptırmak için gittik aile toplum merkezine gönderdiler.evrak filan söylemediler.
oraya gittik nüfus kayıt örneği ikamet istediler,ordan cıktık nufüs müdürlüğüne tekrar aile toplum merkezine derken afakanlar bastı.
en son medilifeye geldim kan verdim.4 tane test yaptırdım 60 lira ödedim istediği testlerin bazılarını 3 hafta önce yaptırmıstım inş. sorun cıkmaz.3 bucuk gibi gidip doktorla görüşcem inş. burda duyuluyordur kalbi.
benden gelişmeler böyle.
yemeğe gidip geleyim sonra da geçmişe göz atayım bi.kimde neler olmus.
annişler paylaştığım yazıyı mutlaka okuyun uzun die ilk başta sıkıcı gelebilir ama çok eğlenceli bir yazı olmuş
annişler paylaştığım yazıyı mutlaka okuyun uzun die ilk başta sıkıcı gelebilir ama çok eğlenceli bir yazı olmuş
insallah duyasrin tatlim ya icini ferah tut sen
pıtpıt görünmüş ne güzel sende duyarsın inşallah..bende devlete gittiğimde kalp atısını gördüğünü söyledi ertesi gün özele doktoruma gittiğimde dinletti kalp atıslarını...
tahlil işlerini de halletmişsin sorun çıkmaz Allah ın izniyle...benden tahlil felan istemedi bi dahaki gidişimde isteyecekmi bakalım:26::26:
yakında kocişlerimizde bi topik açmasın eşlerinden ilgi göremeyen babalar diyemis kokulu kocişime bile yaklaşamıyorum bende
![]()
ozpolat okumak zor gercekten cok uzundu ama okudummmmm. guzel bir paylasim olmus cok hosuma gitti
kızlar pantolumun beli çok sıktı,açtım düğmesini,fermuarını öyle oturuyorum.inşallah ayağa kalktığımda açılmaz.walla rezil olurum tüm şirkete
tam 1 hafta sonra ikili teste gidiyorum,saatleri sayar oldum artık.çocuk gibi yatcaz kalkcaz hesabı yapıyorum walla :)
özpolatın paylastıgı yazı nerde ben bulamadım cok mu gerilerde aceba ?
ablamada acıbadem hastanesindeki kendi doğum doktoru söyledi.Kendisi bayandı o da öyle yapmış....tecrübeyle sabitmiş![]()
ben kilo almadım şükür :) ama çok ayakta durunca şişkinlik oluyor vucudumda.sen kaç haftalıksın canım.bende ayın 24 de gidiyorum ikili teste.umarım herşey yolundadır.rabbim hep yüzümüze bakar :)
canim gece gece güldürdün beni :)evt bazi sinekler cok inatci oluyorlar:)
bende cok kotu bir ruya gördum onun etkisindeyim hala ,burdaki yazilari okurken cok icerledim etkilendim galiba arkadaslarin kanamasi olmasindan ,ve düsüklerinden
bendede rüyamda kanamam oluyor hastaneye yetisemedimALLAHim herkesin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisi olsun insALLAH
her serde vardir bir hayir
susam yağı tüylenme yapar mı acaba,badem yağı gibi.ben en çok ondan korkuyorum.gerçi bi ara bi krem adı dolaşıyodu forumda ama bulamadım.