• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kızlar ister istemez topiğinize girip okudum. eski günlerim aklıma geldi 8-9. haftalarda olanlar var ayy cok heyecanlı gunlerdı ben artık yolun yarısına geldım cok sukur. su östrojen hormonunun artısıyla ılgılı yazmıssınız. merak etmeyın bazılarında tavan yapar bazılarında benım gıbı 5 aydır kardes kardes yatarsınız. cok kotu bır durum Allah eslerımıze yardım etsın. benım tam tersı hormon yetersızlıgım olustu:)))) ama az kaldı elbett yukselıse gecer.

günaydın anneler ve mis kokulu minik bebeleri :49::emir_bebek:
bugün sanki uykumu alamamışım gibi uyandım keyifsizim hiç içimden iş yapmak gelmiyor
eşim rahatsızlandı evde işe gidemedi aklımda o var....
gün bitsin eve gideyim istiyorum

kızlar ister istemez topiğinize girip okudum. eski günlerim aklıma geldi 8-9. haftalarda olanlar var ayy cok heyecanlı gunlerdı ben artık yolun yarısına geldım cok sukur. su östrojen hormonunun artısıyla ılgılı yazmıssınız. merak etmeyın bazılarında tavan yapar bazılarında benım gıbı 5 aydır kardes kardes yatarsınız. cok kotu bır durum Allah eslerımıze yardım etsın. benım tam tersı hormon yetersızlıgım olustu:)))) ama az kaldı elbett yukselıse gecer.

Bende sorun yok hormonlarda yani hamilelikten öncede iyiydi, şimdi de ama şöyle bir durum var bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum bazen oda benim geri çekilmeme sebep oluyor biraz doktor 15-20 günde bir dedi ama insan o kadar nasıl dayansın sizde de doktor aynısını mı dedi sorun olur mu olmaz mı bilgi verirseniz sevinirim kızlar...

bugün sanki uykumu alamamışım gibi uyandım keyifsizim hiç içimden iş yapmak gelmiyor

Al benden de o kadar benim eşim öğretmen olduğu için yazın evde ama ben iş yerine gelmek zorundayım bu aralar yataktan kalkasım gelmiyor sabah uykusu çok tatlı geliyor ama görev bişey dinlemiyor ve son 2 haftadır hiç çalışasım yok bayramdan sonra 10 günlük bir rapor iyi gelecek sanırım tüm çalışan annelere özel sektörde çalışanların böyle bir lüksü pek olmuyor ama kamuda allahtan haklarımızı kullanabiliyoruz :)

Bende guzel mart annelerıne bı selam vereyım ıstedım bu senenın mart annesı olarak,gelecek sene sızınde bebeklerınınz bu vakıt 5aylık olucaklar allahın ıznıyle....Rabbım ısteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın,ben sımdı hem kızımı emzırıyorum hemde sızlere guzel duygularımı yazıyorum...
Rabbım kımseyı bu durumun yokluguyla sınamasın ınsallah...

Bende sorun yok hormonlarda yani hamilelikten öncede iyiydi, şimdi de ama şöyle bir durum var bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum bazen oda benim geri çekilmeme sebep oluyor biraz doktor 15-20 günde bir dedi ama insan o kadar nasıl dayansın sizde de doktor aynısını mı dedi sorun olur mu olmaz mı bilgi verirseniz sevinirim kızlar...

ya düşük tehlikesi olanlara ilk 12 14 hafta yasak onun dışında hiç bir problem yok. ilk kızımda 9 ay hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. hormonda gayet normaldi tedirginlikte yoktu düşük tehlikeside yoktu hiç bir sakınca. ama bu hamileliğimde 14. haftaya kadar yasak. ama hormonlar normal:1:

ya düşük tehlikesi olanlara ilk 12 14 hafta yasak onun dışında hiç bir problem yok. ilk kızımda 9 ay hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. hormonda gayet normaldi tedirginlikte yoktu düşük tehlikeside yoktu hiç bir sakınca. ama bu hamileliğimde 14. haftaya kadar yasak. ama hormonlar normal:1:

ebah geçmiş olsun sana yazmayı unutmuşum

ebah geçmiş olsun sana yazmayı unutmuşum

teşekkür ederim canım,
bizede doktor yasak dedi sonra düşük tehlikesimi var dedik yok sadece tedbir için olduğunu söyledi.bir sonraki kontrolde bişey demeyince bizde yasak sona erdi diye düşündük,allaha şükür ben ve bebeğim gayet iyiyiz.bu sayede hem bedenen hem ruhen kendimi daha iyi hissediyorum...bebek olsun diye uğraş adamın peşinden koş şu gün şu saat diye olsun sırt çevir :1: ama neyseki o durumu atlattık korku kalmadı eski halime geri döndüm yani karnım şişene kadar birkaç aylığına normal olduk :17:

canlarrr yaa ben cok acaip kotuyum. surekli mdiem kaziniyo ama oyle boyle bir kazinmak degil sacma bi sey aciklayamiyorumda. cunku miden kazininca bi seyler yersin gecer ama ben yiyemiyorum, yesem kusuyorum ve felaket bir yanma hissediyorum kusunca da devam ediyo yani elim ayagim titriyo. gecelri uyuyamiyorum bu yuzden, midemden ulser gastrit tedavisi falan gormustum 3 yil once. acaba o yuzden mi ya.

Canim sikayetinle ilgili cvp yazan oldumu bilmiyorum ama beyaz leblebiyi öneririm. Hem midedeki asidi aliyor, hem bagirsaklari calistiriyor, hemde anne sutunu artirici özelligi varmis. Belki iyi gelir yazmak istedim.

kızlar günaydın akşamki yazışmalarınızı okudum hep, bebe yağı bazı kadında kıllanma yaptığı için tedirgin oldum ama bende kullanmaya başlayacağım mutlaka göğüslerimde geçmişten kalma çatlar var zaten. sebamedin bebe yağını alalım dedik ama oda çok pahalı gereksiz mi olur acep. kayranın önerisi üzerine cansın baby alıcam...

günaydın güzel anneler....

Bugün çok sinirli kalktım nedense..KAşlarım çatık sürekli kavga edesim var. hormonlar etkilemeye başladı sanırım.

İş yerinde izne çıktı arkadaş ona da vekalet edeceğim bu hafta işim zor..Ben de tatile çıkmak istiyorummmm artıkkkkkkkkk:52::52::52:

bende dün öyleydim sürekli ağlamaklı suskun mutsuz midemde bulanıyodu gecede eşimle kavga ettik. bi güzel oturdum ağladım 1 saat :14::14::14: işe gelmeyi hiç istemiyorum ben ya sabahları çok zor oluyor. :19:

kızlarrr bu isteksizlik olayını ben napıcam ya eşim isyanlarda. ve doktor haftada 1 dedi ama zerre istemiyo canım. adamı soğutcam kendimden yanağımdan öpse suratımda endişeli bi ifade oluyomuş ödün mü kopuyo sana dokuncam diye diyor. evet ya isterse diye of yaaa off napcammm :18::18::ssz::ssz:

günaydın ben de bir mart annesiyim 2. bebeğim olacak inşallah ..

canımm hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin. madem tecrubelisin bizimle paylaş acemiler çok:54:

hanımlar afedersiniz iç çamaşırlarınız bembeyaz mı benimki pek tertemiz değil 12 gündür progestan da kullanıyorum ama çok temiz çıkmıyor çamaşırım sizlerde durum nasıl...:44:

nasilsin canim benim.ozledim seni:16::16::16:evet kizim cok haraketli haliyle zor oluyor.bulantilarim daha yok.bekliyorum.sutten daha kesmedim.ayin 14 doktora gidicem,insallah kalp atislarini gromek nasip olursa kesecem.her sey ALLAHIN elinde.kalbi atmazza o zaman 2 3 ay daha devam edicem.ayin 14 bir cok kesinlesicek insallah/sende ne var ne yok canim.calismalar ne durumda:17::17::1::1:

cnmm inşallah sağlıkla dutyarsınız pıtpıtları ve kızınıda kolaycacık kesersin memeden bizim çalışma gibi olmuyo tatlım yani önemli günleri falan bilmiyorum ama bakalım nasip ilk bebişte bir yıl sonra olmuştu kısmet artık ama çok yoruluyorum nazlım ya hele dün gece kabus gibiydi azı dişi çıkıyo ve hiçç yatmadık ağlamalar sızlamalar Rabbim kolaylık versin onlarada çok zor bu diş olayı inş ikincide hayırlı vakitte gelir ve Allah kolaylığını veriri inş aeolun güzel haberlerini bekliyorum

günaydın kızçeler
ya bişi sorcam kızlra ya size kaç aylık hamilesiniz dediklerinde ne diyorsunuz:27: ben 10 haftalık diyorum oooo iyi 6,5 ay kalmış diyorlar sonra işin yoksa açıkla doktor adet tarihinden hesaplıyorda falanda filan uğraş dur :23:

Ailemi yolladım cok üzgünüm.:43:

ayy alışmıştın tabi dime, bu arada doğru mu anlamışım evleri ayırmıştınız kastettiğin o değil mi canım :44::44:

günaydın kızçeler
ya bişi sorcam kızlra ya size kaç aylık hamilesiniz dediklerinde ne diyorsunuz:27: ben 10 haftalık diyorum oooo iyi 6,5 ay kalmış diyorlar sonra işin yoksa açıkla doktor adet tarihinden hesaplıyorda falanda filan uğraş dur :23:

valla bende şuan 9 hafta içerisindeyim fakat doktora göre 8 haftalık olduğum için 2 aylık diyorum herkese çokta kasmıyorum :33:

Kızlar Merhaba, Allah kısmet ederse bende 2013 Mart veya Nisan başı annesi olacağım. Benimki tüp bebek. 2. denemede Rabbim bana ikram etti bebeğimi. Şükürler olsun. Fakat daha hamile olduğumu bile hissedemiyorum, bel ağrısı dışında hiç bir belirti yaşamıyorum.

Back