kızlar günaydın akşamki yazışmalarınızı okudum hep, bebe yağı bazı kadında kıllanma yaptığı için tedirgin oldum ama bende kullanmaya başlayacağım mutlaka göğüslerimde geçmişten kalma çatlar var zaten. sebamedin bebe yağını alalım dedik ama oda çok pahalı gereksiz mi olur acep. kayranın önerisi üzerine cansın baby alıcam...
bende dün öyleydim sürekli ağlamaklı suskun mutsuz midemde bulanıyodu gecede eşimle kavga ettik. bi güzel oturdum ağladım 1 saatişe gelmeyi hiç istemiyorum ben ya sabahları çok zor oluyor.
kızlarrr bu isteksizlik olayını ben napıcam ya eşim isyanlarda. ve doktor haftada 1 dedi ama zerre istemiyo canım. adamı soğutcam kendimden yanağımdan öpse suratımda endişeli bi ifade oluyomuş ödün mü kopuyo sana dokuncam diye diyor. evet ya isterse diye of yaaa off napcammm :18::18:
canımm hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin. madem tecrubelisin bizimle paylaş acemiler çok
Bende guzel mart annelerıne bı selam vereyım ıstedım bu senenın mart annesı olarak,gelecek sene sızınde bebeklerınınz bu vakıt 5aylık olucaklar allahın ıznıyle....Rabbım ısteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın,ben sımdı hem kızımı emzırıyorum hemde sızlere guzel duygularımı yazıyorum...
Rabbım kımseyı bu durumun yokluguyla sınamasın ınsallah...
Bende sorun yok hormonlarda yani hamilelikten öncede iyiydi, şimdi de ama şöyle bir durum var bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum bazen oda benim geri çekilmeme sebep oluyor biraz doktor 15-20 günde bir dedi ama insan o kadar nasıl dayansın sizde de doktor aynısını mı dedi sorun olur mu olmaz mı bilgi verirseniz sevinirim kızlar...
Kızlarrbişiyler okudum östorojen tavan yaptı filan diye.. sormayın yaaa bende durumlar felaket inadına olur gibi yani tavanın hat safhalarındayım evlendiğim günden beri ilk defa bu sıralar
ayy alışmıştın tabi dime, bu arada doğru mu anlamışım evleri ayırmıştınız kastettiğin o değil mi canım :44::44:
valla bende şuan 9 hafta içerisindeyim fakat doktora göre 8 haftalık olduğum için 2 aylık diyorum herkese çokta kasmıyorum
hanımlar afedersiniz iç çamaşırlarınız bembeyaz mı benimki pek tertemiz değil 12 gündür progestan da kullanıyorum ama çok temiz çıkmıyor çamaşırım sizlerde durum nasıl...:44:
benim de oyle arkadaşım. Koyu sarı. Ben de progestan kullanıyorum.
günaydın kızçeler
ya bişi sorcam kızlra ya size kaç aylık hamilesiniz dediklerinde ne diyorsunuzben 10 haftalık diyorum oooo iyi 6,5 ay kalmış diyorlar sonra işin yoksa açıkla doktor adet tarihinden hesaplıyorda falanda filan uğraş dur
arkadaşlar herkese selam.hayırlı güzel bir gün geciriyorsunuzdur inş.
ben bugün biraz yoruldum.hastanelerle sağlık ocagına kayıtla ugrastım durdum.
sabah cıktık evden devlet hastanesine gittik.doktor muayene etti eşimi almadı zaten içeriye
ultrasonla baktı kalp atısını filan duymadım ama doktor gördü söyledi orda bişey atıyor o kalbi dedi
neyse şükürler olsun kalbi atıyor.ama sorun 6+6 hafalık dedi benim hesabıma göre yani netten hesaplattıgım 7+5.
onu da gectim medlifenin istediği testleri gösterdim bunları da yaptırmak istiyorum dedim özelde para vermeyim diye
doktor yaptırtmadı.daha bebek cok küçük biraz büyüsün şimdi git 1 ay sonra gel dedi.ısrar ettim ama yok.
ordan cıktık saglık ocagına kayıt yaptırmak için gittik aile toplum merkezine gönderdiler.evrak filan söylemediler.
oraya gittik nüfus kayıt örneği ikamet istediler,ordan cıktık nufüs müdürlüğüne tekrar aile toplum merkezine derken afakanlar bastı.
en son medilifeye geldim kan verdim.4 tane test yaptırdım 60 lira ödedim istediği testlerin bazılarını 3 hafta önce yaptırmıstım inş. sorun cıkmaz.3 bucuk gibi gidip doktorla görüşcem inş. burda duyuluyordur kalbi.
benden gelişmeler böyle.
yemeğe gidip geleyim sonra da geçmişe göz atayım bi.kimde neler olmus.
kızlar günaydın akşamki yazışmalarınızı okudum hep, bebe yağı bazı kadında kıllanma yaptığı için tedirgin oldum ama bende kullanmaya başlayacağım mutlaka göğüslerimde geçmişten kalma çatlar var zaten. sebamedin bebe yağını alalım dedik ama oda çok pahalı gereksiz mi olur acep. kayranın önerisi üzerine cansın baby alıcam...
bende dün öyleydim sürekli ağlamaklı suskun mutsuz midemde bulanıyodu gecede eşimle kavga ettik. bi güzel oturdum ağladım 1 saatişe gelmeyi hiç istemiyorum ben ya sabahları çok zor oluyor.
kızlarrr bu isteksizlik olayını ben napıcam ya eşim isyanlarda. ve doktor haftada 1 dedi ama zerre istemiyo canım. adamı soğutcam kendimden yanağımdan öpse suratımda endişeli bi ifade oluyomuş ödün mü kopuyo sana dokuncam diye diyor. evet ya isterse diye of yaaa off napcammm :18::18:
canımm hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin. madem tecrubelisin bizimle paylaş acemiler çok
Allah kavuştursun canım. Doğumda mı gelecekler bir daha kısmetse?Ailemi yolladım cok üzgünüm.
Kızlar Merhaba, Allah kısmet ederse bende 2013 Mart veya Nisan başı annesi olacağım. Benimki tüp bebek. 2. denemede Rabbim bana ikram etti bebeğimi. Şükürler olsun. Fakat daha hamile olduğumu bile hissedemiyorum, bel ağrısı dışında hiç bir belirti yaşamıyorum.
sabah cıktık evden devlet hastanesine gittik.doktor muayene etti eşimi almadı zaten içeriye
ultrasonla baktı kalp atısını filan duymadım ama doktor gördü söyledi orda bişey atıyor o kalbi dedi
neyse şükürler olsun kalbi atıyor.ama sorun 6+6 hafalık dedi benim hesabıma göre yani netten hesaplattıgım 7+5.
onu da gectim medlifenin istediği testleri gösterdim bunları da yaptırmak istiyorum dedim özelde para vermeyim diye
doktor yaptırtmadı.daha bebek cok küçük biraz büyüsün şimdi git 1 ay sonra gel dedi.ısrar ettim ama yok.
ordan cıktık saglık ocagına kayıt yaptırmak için gittik aile toplum merkezine gönderdiler.evrak filan söylemediler.
oraya gittik nüfus kayıt örneği ikamet istediler,ordan cıktık nufüs müdürlüğüne tekrar aile toplum merkezine derken afakanlar bastı.
en son medilifeye geldim kan verdim.4 tane test yaptırdım 60 lira ödedim istediği testlerin bazılarını 3 hafta önce yaptırmıstım inş. sorun cıkmaz.3 bucuk gibi gidip doktorla görüşcem inş. burda duyuluyordur kalbi.
benden gelişmeler böyle.
Ailemi yolladım cok üzgünüm.
Dr bize de birlikte olabilirsiniz dedi. Ama ben korkuyorum bebege bir sey olur diye ben de esimi ihmal ediyorum
maşallah yha
bende gittikçe geri gidiyorum niyeyse...
valla benimkine çok ağır gelio bu durum ama yapacak bişey yok
onu teselli ediyorum,
amacımız artık üremek değil,doğal yaşamı korumak
ne olacak halim bilmem,ve bu teselli ne kadar iş görecek
Canim sikayetinle ilgili cvp yazan oldumu bilmiyorum ama beyaz leblebiyi öneririm. Hem midedeki asidi aliyor, hem bagirsaklari calistiriyor, hemde anne sutunu artirici özelligi varmis. Belki iyi gelir yazmak istedim.
Kızlar Merhaba, Allah kısmet ederse bende 2013 Mart veya Nisan başı annesi olacağım. Benimki tüp bebek. 2. denemede Rabbim bana ikram etti bebeğimi. Şükürler olsun. Fakat daha hamile olduğumu bile hissedemiyorum, bel ağrısı dışında hiç bir belirti yaşamıyorum.
benden gelişmeler böyle.
bende kocam yaklasınca cinlerim tepeme toplanıyor sanki tiksiniyorum hiiiç istemiyorum.20 sene yapmasam aklıma gelmez o durumdayım
Nasıl besleniyorsunuz kızlar öğlen sabah akşam nelere dikkat ediyorsunuz???
günaydın kızçeler
ya bişi sorcam kızlra ya size kaç aylık hamilesiniz dediklerinde ne diyorsunuzben 10 haftalık diyorum oooo iyi 6,5 ay kalmış diyorlar sonra işin yoksa açıkla doktor adet tarihinden hesaplıyorda falanda filan uğraş dur
canım kalp atısları duyulmus cok sevındım ...bnde yrn saglık ocagına gıdıcem bıde ben ıkametgahımı hala aldırmadım annemlerın ewde suadıyede gozukuorum ama tuzlada oturuorum bnıde gecen suadıyedekı saglık ocagından aradılar gebemısınız falan sordu ıste artık burda oturmuo gozukmuosunuz sızı sılıorum tuzla saglık ocagına kayıt olun dedı tuzlayıda aradım sadece nufus cuzdanı yeter dedı ama yrn gıdıp göruces kesın bızıde bısuru yere gonderıcek o zaman
Ben özele gidiyorum canım, ben de testleri ikili test sırasında yaparız diye istemediler. Çok dert etme, seni kanlı canlı görmüştür de ondan istememiştir :)
Epey uğraştırmışlar ama seni ya. Sağlık ocağına ilk kayıt mı acaba, o yüzden mi uğraştırdılar. Yani sadece gebelik kaydı değil de o aile hekimine de ilk kaydınız mı demek istedim.
hadi afiyet olsun :)
ben korkmaktanda ziyade istemiyorum. içimde bi isteksizlik huzursuzluk noldu bana öyle ya töbe est.oda artık bişey olunca triplerde korkma dokunmıcam diyo niye kocamı istemiyorum allahım yaa
tsemavi; canımm hoşgeldin kalp atışlarını duyaydın sende eyiydiçok heyecanlı oluyo doktor dısarı verince.. bu arada eczaneyi şikayet etme işini naptınız özelden mesaj atmıştım sana nerelere şikayet edebileceğinle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?