• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
puan durumum berbat 27:18::18::18::18::18:
Be puanla gelemem belki ama herkes eş özründe ya,belki çok abartan olmaz puanda.
Sonuçta herkes benim gibi,ancak tayin isticek.
Puanların havada uçuşmamasını diliyorum:18:
Il içinde hiççç şansım yokki,olamaz,adamlar 200-300 puanla yer değiştiriyorlar.
Eş durumu daha avntajlı değil mi ki:44:

bana haber ver sana okul söleyim gidip ciddi okulları yazıp ölü tercih yapma.geçen yıl arkadaşım 10 puanla eş özründe konyada harika bir okula atandı..haberim olsun mutlaka.senin bölümün avantajlı.rahat gelirsin inşallahh.bebişin şans getirecek ben buna inanıyorum..oy canımsın ya....

bana haber ver sana okul söleyim gidip ciddi okulları yazıp ölü tercih yapma.geçen yıl arkadaşım 10 puanla eş özründe konyada harika bir okula atandı..haberim olsun mutlaka.senin bölümün avantajlı.rahat gelirsin inşallahh.bebişin şans getirecek ben buna inanıyorum..oy canımsın ya....

ayy gerçekten mi canım yhaaaaaa çok sevinirim....:16:
valla Allah çıkardı seni benim karşıma herşeyinle,her seferinde,gönlümü ferahlatıyorsun sen:54::29:
ben sana özelden numaramı göndereim birazdan...
bende çok biliyorum az puanla eş durumundan gelen...ama bana denk gelmez,bilmiyorum...:50:
hayatıma dönüp baktığımda bu düşüncemde pek de haksız sayılmam yanii,
gelir gelir beni bulur çünkü:1:
ama içime yine koca bi kova su serptin gece gece...
ALLAH ta seni sevindirsin ferahlatsın inşallahh:16:

ayy gerçekten mi canım yhaaaaaa çok sevinirim....:16:
Valla allah çıkardı seni benim karşıma herşeyinle,her seferinde,gönlümü ferahlatıyorsun sen:54::29:
Ben sana özelden numaramı göndereim birazdan...
Bende çok biliyorum az puanla eş durumundan gelen...ama bana denk gelmez,bilmiyorum...:50:
Hayatıma dönüp baktığımda bu düşüncemde pek de haksız sayılmam yanii,
gelir gelir beni bulur çünkü:1:
Ama içime yine koca bi kova su serptin gece gece...
Allah ta seni sevindirsin ferahlatsın inşallahh:16:

korkma.ben araştırırım branşdaşın çok arkadaşım var müdürlerine sordururum bu şekilde ölü tercih yapmayız.sen içini ferah tutu.milli eğitimde atamadaki ablamı çok severim açık okullarıda alırım ondan puanınıda biliyorum peşine düşeceğim canım.ayın 13 ünde açılacak inşallah.yarın başlarım araştırmaya.rahat uyu stres yapma....güzel olacak olurmu kuzum???

korkma.ben araştırırım branşdaşın çok arkadaşım var müdürlerine sordururum bu şekilde ölü tercih yapmayız.sen içini ferah tutu.milli eğitimde atamadaki ablamı çok severim açık okullarıda alırım ondan puanınıda biliyorum peşine düşeceğim canım.ayın 13 ünde açılacak inşallah.yarın başlarım araştırmaya.rahat uyu stres yapma....güzel olacak olurmu kuzum???

sen varya meleksin...:52:
hatta melek bile değilsin,o az bile kalır inan...:29:
seni çok seviyorum ben yha canımsın kızzzzzz....
gerçekten emin ol rahat uyuyacam bugün sana Rabbim şahit söz veriyorum...
tayin için falan değil.senin gibi bir insanı tanıdığım için:54::54::54::54:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Nurum şimdi eşimle konuştum diyorki özür grubunda zaten açık okulları veriyormuş.sen bana onları mail atarsın bende okulları arar milli eğitimle konuşur puanına göre tercih yaparız.eşim beraber gider sanaymış gibi araştırırız dedi ve kesin atanır dedi bak arkadaşımı aradım sözleşmeliden kadroya geçmiş bir dönem çalışmış 10 puandan azmış puanı atandı özürden.bende yardımcı olurum dedi..yeni bebeişi oldu onunda anlar yani seni...halledeceğiz inşallah gülüm..

sen varya meleksin...:52:
Hatta melek bile değilsin,o az bile kalır inan...:29:
Seni çok seviyorum ben yha canımsın kızzzzzz....
Gerçekten emin ol rahat uyuyacam bugün sana rabbim şahit söz veriyorum...
Tayin için falan değil.senin gibi bir insanı tanıdığım için:54::54::54::54:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canımsın gülüm..dua et yeter başka bişey istemem.gülümsemende katkım olursa ne mutlu bana...hadi git yat şimdi.söz halledeceğim yarından başlayarak.rahat ol kızın kızmdır.allaha emanetsin gülüm...

Nurum şimdi eşimle konuştum diyorki özür grubunda zaten açık okulları veriyormuş.sen bana onları mail atarsın bende okulları arar milli eğitimle konuşur puanına göre tercih yaparız.eşim beraber gider sanaymış gibi araştırırız dedi ve kesin atanır dedi bak arkadaşımı aradım sözleşmeliden kadroya geçmiş bir dönem çalışmış 10 puandan azmış puanı atandı özürden.bende yardımcı olurum dedi..yeni bebeişi oldu onunda anlar yani seni...halledeceğiz inşallah gülüm..

ayyyyyy ben duyduklarıma gördüklerime inanamıyorum yha..:53::53::53:
sen gerçekmisin:52::52:
gerçeksin değil mi:52::52::52::52:
gece gece halüsinasyon falan görmüyorum inşallahh...
ya benim babam yerinden kalkmıyo bunun için..
öyle bişey olursa ben nasıl öderim hakkınızı:43:
eşimle araştıra araştıra perişan olduk.
elimizden tutan yok:50:
ALLAH sizden razı olsun ne diyim ben şimdi,bilemedim:14::14:

ayyyyyy ben duyduklarıma gördüklerime inanamıyorum yha..:53::53::53:
Sen gerçekmisin:52::52:
Gerçeksin değil mi:52::52::52::52:
Gece gece halüsinasyon falan görmüyorum inşallahh...
Ya benim babam yerinden kalkmıyo bunun için..
öyle bişey olursa ben nasıl öderim hakkınızı:43:
Eşimle araştıra araştıra perişan olduk.
Elimizden tutan yok:50:
Allah sizden razı olsun ne diyim ben şimdi,bilemedim:14::14:

birşey deme kuzum.geldiğinde yemek ısmarlarsın bana:9::9::9:ne olacak be gülüm elimizemi yapışacak allah aşkına.konya evim benim her yeri bilirim giderim ben atanacam der ayak yapar öğrenirim ne var bunda.bende artık merak etme...sen bana okul isimleri verirsin açıldığında yeter..puana kadar öğrenirim sana.gelirsin mis gibi evine kocana...

Hadi yatalım nurum.az kaldı açılınca çözeriz bu konuyu.sen rahat rahat uyu.karnındaki bebende seninle kalacak ailenle çok mutlu yaşayacaksın ve konyada dizimin dibinde olacaksın.her işte vardır bir hayır.bak rabbim burada karşılaştırdı.hikmetinden sualmi olunur??rabbime emanetsin kuzucuklarınla...

birşey deme kuzum.geldiğinde yemek ısmarlarsın bana:9::9::9:ne olacak be gülüm elimizemi yapışacak allah aşkına.konya evim benim her yeri bilirim giderim ben atanacam der ayak yapar öğrenirim ne var bunda.bende artık merak etme...sen bana okul isimleri verirsin açıldığında yeter..puana kadar öğrenirim sana.gelirsin mis gibi evine kocana...

ben gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum..:43:
gerçekten... kelime seçemiyorum şu anda...
Allah razı olsun bin değil milyon kere sonsuz kere....:16:
yemek ne demek yha ne demek....
en alasını yediririm sana..
yeter ki evime kocama gelebileyim temellliii:5:
seni çok seviyorum kayra,gerçekten buna tüm kalbinle inan..:29::29:
hayırlı gecelerin olsun inşallahhh:16:
öpüyoum seni yavrunu.
eşine çokk selam.
Allah ıma emanet ol.:16:

Hadi yatalım nurum.az kaldı açılınca çözeriz bu konuyu.sen rahat rahat uyu.karnındaki bebende seninle kalacak ailenle çok mutlu yaşayacaksın ve konyada dizimin dibinde olacaksın.her işte vardır bir hayır.bak rabbim burada karşılaştırdı.hikmetinden sualmi olunur??rabbime emanetsin kuzucuklarınla...

:3::3::3::3::54::54::54:

Kızlarr :1::1::1:bişiyler okudum östorojen tavan yaptı filan diye..:16::16:sormayın yaaa bende durumlar felaket inadına olur gibi :17::17::9::9::9:yani tavanın hat safhalarındayım evlendiğim günden beri ilk defa bu sıralar:27::27::27:

Kızlarr :1::1::1:bişiyler okudum östorojen tavan yaptı filan diye..:16::16:sormayın yaaa bende durumlar felaket inadına olur gibi :17::17::9::9::9:yani tavanın hat safhalarındayım evlendiğim günden beri ilk defa bu sıralar:27::27::27:

:1::1::1:
maşallah yha:nazar:
bende gittikçe geri gidiyorum niyeyse...
valla benimkine çok ağır gelio bu durum ama yapacak bişey yok:9:
onu teselli ediyorum,
amacımız artık üremek değil,doğal yaşamı korumak:1::1::1::1:
ne olacak halim bilmem,ve bu teselli ne kadar iş görecek:1:

günaydınn hepimizeee...bebişlerimizi büyüttüğümüz bir gün daha geçti ve biraz daha büyüyecekelri yepyeni bir gün önümüzde.rabbim sağlıkla günlerin geçmesini nasip etsin hepimize..bu arada uykuya doyamayıp işe gelmek yine zor geldi bana :)

günaydın güzel anneler....

Bugün çok sinirli kalktım nedense..KAşlarım çatık sürekli kavga edesim var. hormonlar etkilemeye başladı sanırım.

İş yerinde izne çıktı arkadaş ona da vekalet edeceğim bu hafta işim zor..Ben de tatile çıkmak istiyorummmm artıkkkkkkkkk:52::52::52:

Back