kızlar ister istemez topiğinize girip okudum. eski günlerim aklıma geldi 8-9. haftalarda olanlar var ayy cok heyecanlı gunlerdı ben artık yolun yarısına geldım cok sukur. su östrojen hormonunun artısıyla ılgılı yazmıssınız. merak etmeyın bazılarında tavan yapar bazılarında benım gıbı 5 aydır kardes kardes yatarsınız. cok kotu bır durum Allah eslerımıze yardım etsın. benım tam tersı hormon yetersızlıgım olustu:)))) ama az kaldı elbett yukselıse gecer.
günaydın anneler ve mis kokulu minik bebeleri
bugün sanki uykumu alamamışım gibi uyandım keyifsizim hiç içimden iş yapmak gelmiyor
eşim rahatsızlandı evde işe gidemedi aklımda o var....
gün bitsin eve gideyim istiyorum
günaydın anneler ve mis kokulu minik bebeleri
bugün sanki uykumu alamamışım gibi uyandım keyifsizim hiç içimden iş yapmak gelmiyor
eşim rahatsızlandı evde işe gidemedi aklımda o var....
gün bitsin eve gideyim istiyorum
Bende sorun yok hormonlarda yani hamilelikten öncede iyiydi, şimdi de ama şöyle bir durum var bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum bazen oda benim geri çekilmeme sebep oluyor biraz doktor 15-20 günde bir dedi ama insan o kadar nasıl dayansın sizde de doktor aynısını mı dedi sorun olur mu olmaz mı bilgi verirseniz sevinirim kızlar...
ya düşük tehlikesi olanlara ilk 12 14 hafta yasak onun dışında hiç bir problem yok. ilk kızımda 9 ay hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. hormonda gayet normaldi tedirginlikte yoktu düşük tehlikeside yoktu hiç bir sakınca. ama bu hamileliğimde 14. haftaya kadar yasak. ama hormonlar normal
ebah geçmiş olsun sana yazmayı unutmuşum
canlarrr yaa ben cok acaip kotuyum. surekli mdiem kaziniyo ama oyle boyle bir kazinmak degil sacma bi sey aciklayamiyorumda. cunku miden kazininca bi seyler yersin gecer ama ben yiyemiyorum, yesem kusuyorum ve felaket bir yanma hissediyorum kusunca da devam ediyo yani elim ayagim titriyo. gecelri uyuyamiyorum bu yuzden, midemden ulser gastrit tedavisi falan gormustum 3 yil once. acaba o yuzden mi ya.
günaydın güzel anneler....
Bugün çok sinirli kalktım nedense..KAşlarım çatık sürekli kavga edesim var. hormonlar etkilemeye başladı sanırım.
İş yerinde izne çıktı arkadaş ona da vekalet edeceğim bu hafta işim zor..Ben de tatile çıkmak istiyorummmm artıkkkkkkkkk
kızlar ister istemez topiğinize girip okudum. eski günlerim aklıma geldi 8-9. haftalarda olanlar var ayy cok heyecanlı gunlerdı ben artık yolun yarısına geldım cok sukur. su östrojen hormonunun artısıyla ılgılı yazmıssınız. merak etmeyın bazılarında tavan yapar bazılarında benım gıbı 5 aydır kardes kardes yatarsınız. cok kotu bır durum Allah eslerımıze yardım etsın. benım tam tersı hormon yetersızlıgım olustu:)))) ama az kaldı elbett yukselıse gecer.
günaydın ben de bir mart annesiyim 2. bebeğim olacak inşallah ..
nasilsin canim benim.ozledim senievet kizim cok haraketli haliyle zor oluyor.bulantilarim daha yok.bekliyorum.sutten daha kesmedim.ayin 14 doktora gidicem,insallah kalp atislarini gromek nasip olursa kesecem.her sey ALLAHIN elinde.kalbi atmazza o zaman 2 3 ay daha devam edicem.ayin 14 bir cok kesinlesicek insallah/sende ne var ne yok canim.calismalar ne durumda
hanımlar afedersiniz iç çamaşırlarınız bembeyaz mı benimki pek tertemiz değil 12 gündür progestan da kullanıyorum ama çok temiz çıkmıyor çamaşırım sizlerde durum nasıl...:44:
Ailemi yolladım cok üzgünüm.
günaydın kızçeler
ya bişi sorcam kızlra ya size kaç aylık hamilesiniz dediklerinde ne diyorsunuzben 10 haftalık diyorum oooo iyi 6,5 ay kalmış diyorlar sonra işin yoksa açıkla doktor adet tarihinden hesaplıyorda falanda filan uğraş dur
fitil olarak mı kullanıyosun yoksa hap olarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?