ilk bebişler kalmadı topikte. biz iki çocuklular kaldık galiba
ewet
kızlar bende müsadenizi istiyorum sohbet çok güzeldi sabah erkenden yolcuyum benden dualarınızı eksik etmeyin sizi we bebişlerinizi öperimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bebişler kalmadı topikte. biz iki çocuklular kaldık galiba
ewet
kızlar bende müsadenizi istiyorum sohbet çok güzeldi sabah erkenden yolcuyum benden dualarınızı eksik etmeyin sizi we bebişlerinizi öperimmm
benim eltim o konulari hic dusunmez.ALLAH yardim eder diyor hep ve haklida,,,,oglu 17 aylikken kizi dogdu.kizi tam 2 yasinda 3 cocugu yapiyorve 3 doguruyum ondan 2 sene sonra birinide dogurub o sayfayi kapatacam insallah diyor
ewet
onlar her zaman geliyorlar biz firsat bulamiyoruz..
2 sene sonra 4.yümü yapacak
MAsallah senin eltine bende hep öyle diyordum 4 tane bebek istiyorum diye ama ALLAHim bu ikisine ömür versin yeter ,ben ikincide zorlanmaya basladimbenim eltim o konulari hic dusunmez.ALLAH yardim eder diyor hep ve haklida,,,,oglu 17 aylikken kizi dogdu.kizi tam 2 yasinda 3 cocugu yapiyorve 3 doguruyum ondan 2 sene sonra birinide dogurub o sayfayi kapatacam insallah diyor
bazen diyorumki bebeğimden önce ne yapmışım ben??ona bakarken dünyadaki en büyük karşılık beklenmeden sevilen tek aşk olduğunu görüyor defalarca şükrediyorum.ve diyorumki RABBİM HER KADINA ANLIĞI HER ERKEĞE BABALIĞI TATTIR.ESİRGEME KİMSEDEN BU YÜCE DUYGUYU....
nazlm nasılsınız cnm küçük kuzu napıyo içimden birden küçük prens yazmak geldi iananki :) hayırlı sağlıklı evlat olur inş bulantın falan varmı cnm hamişlik bebekle birlikte zor oluyomu çok hareketliydi sanin prenseste değilmi bnmkide çokkkkk maşş. buarada emziriyomusun yoksa kesebildinmi cnm
canım bende hamileyim.allah izin verirse doğum tarihimiz 02.04.2013 :))) son adet tarihlerimiz aynıymış :)))
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.
ewet
Gitmeuyin sıkarım topuklarınıza yatanı vururum sivriler yollar ısırtırım.yasmin sen git yat erkencisin.diğerleri eller havaya ayarılmak yokkk
uyyyyyyyyyyyyben kizimi sutten kesmeye baslamadim daha....
Nurummmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
annişler paylaştığım yazıyı mutlaka okuyun uzun die ilk başta sıkıcı gelebilir ama çok eğlenceli bir yazı olmuş
gidersen ben keserim haaaaaa