• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
:9::9:ewet

kızlar bende müsadenizi istiyorum sohbet çok güzeldi sabah erkenden yolcuyum :10::10::10::10: benden dualarınızı eksik etmeyin sizi we bebişlerinizi öperimmm :16::16::16:

canim gule gule.git insallah yarin hayirli haberle donnnn:16::16::16:

benim eltim o konulari hic dusunmez.ALLAH yardim eder diyor hep ve haklida,,,,:16::16:oglu 17 aylikken kizi dogdu.kizi tam 2 yasinda 3 cocugu yapiyor:17::17::17::1::1:ve 3 doguruyum ondan 2 sene sonra birinide dogurub o sayfayi kapatacam insallah diyor:9::9::9:

canım bende hamileyim.Allah izin verirse doğum tarihimiz 02.04.2013 :))) son adet tarihlerimiz aynıymış :)))

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.

onlar her zaman geliyorlar biz firsat bulamiyoruz..:1::1::1:

nazlm nasılsınız cnm küçük kuzu napıyo içimden birden küçük prens yazmak geldi iananki :) hayırlı sağlıklı evlat olur inş bulantın falan varmı cnm hamişlik bebekle birlikte zor oluyomu çok hareketliydi sanin prenseste değilmi bnmkide çokkkkk maşş. buarada emziriyomusun yoksa kesebildinmi cnm

benim eltim o konulari hic dusunmez.ALLAH yardim eder diyor hep ve haklida,,,,:16::16:oglu 17 aylikken kizi dogdu.kizi tam 2 yasinda 3 cocugu yapiyor:17::17::17::1::1:ve 3 doguruyum ondan 2 sene sonra birinide dogurub o sayfayi kapatacam insallah diyor:9::9::9:
MAsallah senin eltine bende hep öyle diyordum 4 tane bebek istiyorum diye ama ALLAHim bu ikisine ömür versin yeter ,ben ikincide zorlanmaya basladim
bazen diyorumki bebeğimden önce ne yapmışım ben??ona bakarken dünyadaki en büyük karşılık beklenmeden sevilen tek aşk olduğunu görüyor defalarca şükrediyorum.ve diyorumki RABBİM HER KADINA ANLIĞI HER ERKEĞE BABALIĞI TATTIR.ESİRGEME KİMSEDEN BU YÜCE DUYGUYU....

Aminn canim

ben ikinciyi cesaret edemiyordum. bu kazayla oldu. şimdi düşünüyorum ikinci olduktan sonra nasıl korunsamda garanti hiç hamile kalmasam:1:hamilelikte zor ama çocuk bakmak. onun geleceğini düşünmek dahada zor.

Kuzum allaha emanetsin hayırlı haberlerle gel bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................dualarım seninleeeee........

nazlm nasılsınız cnm küçük kuzu napıyo içimden birden küçük prens yazmak geldi iananki :) hayırlı sağlıklı evlat olur inş bulantın falan varmı cnm hamişlik bebekle birlikte zor oluyomu çok hareketliydi sanin prenseste değilmi bnmkide çokkkkk maşş. buarada emziriyomusun yoksa kesebildinmi cnm

nasilsin canim benim.ozledim seni:16::16::16:evet kizim cok haraketli haliyle zor oluyor.bulantilarim daha yok.bekliyorum.sutten daha kesmedim.ayin 14 doktora gidicem,insallah kalp atislarini gromek nasip olursa kesecem.her sey ALLAHIN elinde.kalbi atmazza o zaman 2 3 ay daha devam edicem.ayin 14 bir cok kesinlesicek insallah/sende ne var ne yok canim.calismalar ne durumda:17::17::1::1:

canım bende hamileyim.allah izin verirse doğum tarihimiz 02.04.2013 :))) son adet tarihlerimiz aynıymış :)))

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.

zaten sezeryan olursan mart annesisisn canım hiçbir bebek vaktini beklemiyor.takıl burayada.....

:9::9:ewet

kızlar bende müsadenizi istiyorum sohbet çok güzeldi sabah erkenden yolcuyum :10::10::10::10: benden dualarınızı eksik etmeyin sizi we bebişlerinizi öperimmm :16::16::16:

iyi geceler canim hayirli haberlerle gelirsin insALLAH

kizlar bende yavasdan cikiyorum ,yarin görüsmek üzere ,hepinizi özelliklede minik bebeklerinizi öpüyorum iyi geceler:49::49::54:

Gitmeuyin sıkarım topuklarınıza yatanı vururum sivriler yollar ısırtırım.:20::20::20::20::47::47:yasmin sen git yat erkencisin.:36::36::36::36:diğerleri eller havaya ayarılmak yokkk:51::51::51::22::33:

Gitmeuyin sıkarım topuklarınıza yatanı vururum sivriler yollar ısırtırım.:20::20::20::20::47::47:yasmin sen git yat erkencisin.:36::36::36::36:diğerleri eller havaya ayarılmak yokkk:51::51::51::22::33:

uyyyyyyyyyyyy:1::1::1::1:ben kizimi sutten kesmeye baslamadim daha....:9::9::9::9:

annişler paylaştığım yazıyı mutlaka okuyun uzun die ilk başta sıkıcı gelebilir ama çok eğlenceli bir yazı olmuş

Güzeldi gerçekten,teşekkürler paylaşım için.Böyle edebi paylaşımları zevkle okuyorum.Ben kızımda kaleme kağıda dokunmadığım için o kadar üzgün hissettim ki seneler sonra,bunda şimdiden bir anı defteri edindim ve gebelik testi yaptığım ilk günden bu yana neler hissettiğimle beraber,test çubuğu,ilk beta sonucu,ultrason resimleri,kızımın öğrendiği ilk anki sevinciyle çekilmiş fotomuz,babamızın işteyken aldığı haber ardından eve getirdiği çiçeklerden kurutulmuş bir adet..ne bulursak koyuyoruz bakalım arasına.Eşim de el atıyor ara sıra döküyor hislerini kağıda,konuşuyor onunla.Ablası ise çok güzel bir şiir yazdı kardeşi için.Onu ne kadar uzun zaman beklediğini ve nasıl sevdiğini anlatan müthiş dizeler :) Bu defter,doğduktan sonra da onu ziyarete gelen arkadaş ve akrabaların da duygu ve düşüncelerini de içerecek Allah nasip ederse.Üşenmeyin arkadaşlar,sizler de yapın mutlaka.Seneler sonra açıp bakabileceği,kendini çok özel ve mutlu hissedeceği daha eşsiz bir hediyeyi parayla satın almak mümkün mü sizce... İlk pişmanlığımı yaşamayın,sarılın kaleme kağıda.Hem siz rahatlıyorsunuz,hem de ortaya çıkardığınız ürünle şimdiden gurur duymaya ve yıllar sonranın hazzını yaşamaya başlıyorsunuz bile :)

Back