BENDE bursadaki büyük bir inşaat firmasının satış sonrasında çalışyorum muhasebe bölümünde
memnundu çok ama son aylarında doruktan bıkarak gelip bulmuştu bu doktoru.hastaneye bizde gitmiştik doğumdan sonra odası falan güzeldi çok
mrb kızlar 2 gündür göbeğim ve sırtım kaşınıyor sırtım dediğim göbeğimin arkası sadece hepsi değil yani göbeğim önceden de vardı fark etmiyormuyum acaba büyüdüğü için mi kaşınıyor sizdede aynı mı??
selam kizlar.ben fazla gelmedim icin fazla taninyorum
Bende bankada çalışıyorum ebah:)
selam kizlar.ben fazla gelmedim icin fazla taninyorum
canım bu durum bendede var ama göğüslerim ve göbeğim arada vücudumun farklı bölgeleri göbekden dolayımı bennde bilmiyorum
kızz ben sana çok gülüyorum benim eşimde aynı ya kendimi okuyorum sanki hahahbizimki de maçodur hala kabullenemedi hamilelik hallerime, kendine ilgi bekler bizim paşa, hemende küser... ayy şu otobüs mevzusu şimdi bile bindiğimde zannediyorum ki herkes biliyo hamile olduğumu niye yer vermiyolar diye sinir oluorum
elam canım hoşgeldin senin daha yeniymiş bebiş hayırlı olsun duydun mu kalp atışlarını işallah hayırlısıyla duyarsın
slm cnm ben hatırlıyorum seni eminim hatırlıyanlarda vardır nisan annesisin sen benide aranıza alırmısınız demiştin yanlışmı hatırladım kuşum
Sırtı bilemiyorum ama göbek büyümeden dolayı kaşınır bu doğal hatta sakın kaşımayın tırnakla avuç içiyle kaşıyın çok kaşınırsa yoksa çatlak olur ve tırnak izi olur geçmez kızlar aman haa:)
ben arabaya asıcam dikkat hamile var diye,dün minibüs yol vermedi kendi kendime söyleniyorum versen ölürmüsün hamileyiz şurada karnıma zarar gelmesin diyeşimdi iyide inşallah göbeğim çıkınca nasıl olucak bilmiyorum ya direksiyon çarparsa :18::18:
bu hafta ilk defa doktora gittiğimden sağlıkocağımdan hemen beni aradılar. ben aile hekimim ve hemşiremden çok memnunum. bana telefon açtı kuşlar bana çok güzel bir haber verdi. nasılsın diyor ya sağlık ocağım avcılarda ben beylikdüzüne taşındım ama değiştirmicem hasteneye gidince sağlık ocağıma hemen haber veriyorlar hiç kayıt yaptırmadım yani. düşük tehlikem için 12. haftaya kadar dikkat et kendine dedi. ondan sonra problem yok dedi. mide bulantısı için kahvaltılık. kabızlık için incir üserine süt önerdi. düşük tehlikesi olan kabızda olmaması gerekiyomuş. hemşirem moralimi düzeltti sağolsun. kan tahlili istedimi senden dedi. yok dedim iki hafta sonra bakcakmış dedim. düşük olabilir diye ileriye aatmış dedi. yat dinlen dedi. hiç ağır iş yapma dedi.
ayyy cnm 7+4 yanlış yazmışım :)))ne farkedicekse sankiiç karın dar nasıl oluyor pek anlamıyorumda:))
çok stresli siz para dağıtıyorsunuz ben toplamaya çalışıyorum kavga kıyamet hergün dişlerimi sıka sıka bir hal oluyorum
Herkese merhaba
Ben de aranıza yeni katıldım. Birkaç gündür yazılanları okumaya çalışıyordum ama10. haftamın içindeyim (9+2).En son geçen hafta Salı günü dr. a gittim.
Bir sonraki randevum bayramdan sonra 11+5 te ense kalınlığı için 3 hafta sonrasına randevu verdi.Ama bende bugün kendi kendime evham halindeyim 3 haftaya kadar ben napıcam iyi olduğunu nerden bilicem diye :44:
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
öle diyolar işte iç karnı geniş olanın karnı dıştan geç belli olur da o bakımdan
aman stres bize zararlı ebah ona göre
kizlar ben kizima hamisken 4 ayindan basladim krem ve yag surdum.gunde 3 4 defa.esim bana kafayi yedin diyordu.ama malesef yine catlak olusdu.ustelik hic kasimadim ben.neden sizce:44::44:acaba krem azmi surdum:44::44:ve kizimin hatirasi catlaklarim hala karnimda onun cani sag olsun sizce bu bebisdede surmelimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?