2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende bulaşık makinesinde tiksindim

ciddi bişey olmadığına sevindim canım da ben ilk defa duydum senden mavi akıntıyı bende sarı oldu ama vajinit çıktı mavi akıntı neyin enfeksiyon belirtisiymiş bi de ciddi bi enfeksiyon mu

teşekkür ederim canım Allah razı olsun ya açıkcası bende ilk defa gördüm çok değişik geldi mavi akıntı 10 günde bir falan gördüm 3 kez sanırım ...enfeksiyonun nedenini söylemedi ancak eşime ilişki yasak dedi bi tahminim var ama ne kadar alakalı bilemiyorum eşimde egzema var krem kullanıyor her zaman olmasada ara ara yaşıyor bu sıkıntıyı acaba ondanmı diye düşünüyorum...

uykucupisi cnm geçmişi okurken sorun dikkatimi çekti alıntı yapamadım unuttum
benim ilk hamileliğimde ultrason ölçümüne göre beklenen doğum tarihi 23 şubattı
son aylara doğru 21 marta kaydı
sebebini sordum doktora . oda "ultrason bebeğin kafa çapı,karın çapı ve uzun bacak kemiğine göre kilosunu ve muhtemel doğum tarihini otomatik hesaplıyor dedi
doğumdan 1 gün önce 2,500 g ölçtü bebişimi ertesi gün 3,100 gram doğdu
sen o ölçüme takılma o çok önemli değil
[/QUOTE]

tamam canım çok teşekkür ederim o zaman mesela herşey normal seyretse 40 hafta 21 martta doluyor ya 23 mart olunca bebegim azıcık minik böyle mi anlamalıyım? yok yani taktıgımdan degil Allah saglıkla o günlere kavusmayı nasip etsin de,merak ettim:44:

teşekkür ederim kayracım Allah razı olsun doktorun tavrından çok önemli değil gibi anladım ama yinede bilemiyorum tabi ilişki yasak dedi işde.zaten sağolsun idrar testi bile yapmadan yazdı ilacı ben hiç anlayamıyorum doktorları rahatlıklarını...Su fikrin içinde teşekkürler daha çok su içeyim artık inşaallh.Allah a emanet...

bende bulaşık makinesinde tiksindim

ne kadar garip acaba neye aşericem??annem bana hamileyken kokulu sabuna aşeriyormuş sabahtan akşama koklamadan duramıyormuş benimde tiksindiğim saçma buzdolabı gibi aşerdiğim saçma bişey olacak mı acaba??

ne kadar garip acaba neye aşericem??annem bana hamileyken kokulu sabuna aşeriyormuş sabahtan akşama koklamadan duramıyormuş benimde tiksindiğim saçma buzdolabı gibi aşerdiğim saçma bişey olacak mı acaba??

:) komik bi durum hakikaten.. neye aserecegimizin belli olmaması eşimi korkutuyor:) abzürt bişey cekmesin canın ne olur diyor şimdilik bişeye aşermedim ya da bişeyden tiksinmedim çok şükür

rica ederim :)
bütün bebekler aynı kiloda doğmaz..ölçümlerinde belli bir standartı vardır ..evet bebeğin azıcık minik diye anlayabilirsin
kilo çok önemli değil gelişimini tamamladıktan sonra 40. haftayı beklemeyebilirde

bende çok kafaya takmıştım küçük doğacak diye çünkü 3-5 gün değil 1 ay sonrayı gösteriyordu beklenen doğum tarihi ama Allaha şükürler olsun 3 kiloyu geçmişiz

iyiki koklamış yemeye kalkışmamış

olmayacak şeylere aşermede hemen el altında olan şeylerden istesin canın bulmak kolay olsun

yemeğimi yedim geldim ben.

kayraaaaa cidden hamilelikte enfeksiyon oluyor demii.ben hamile oldugumu bile bilmiyordum yani 4. haftama girmeme 1-2 gün kala nasıl enfeksiyon vardı bende aglıycaktım oturup kalkamıyordum.cok yanıyordu filan neyse doktora gittim o zamana tabi gecirdim ben maydonoz suyu içtim buharına oturdum bi de hamileyken buhara oturdum sıcak sudan kacınmak gerekirken ben direk verdim içeriye inş. bi sorun olmaz bebekte.alttan muayenede doktor göremedi keseyi yumurta zannetti adetimi bekliyorduk doktor bile adetin yakın görünüyor demişti.ayy hikayemi anlattım bende yaa neyse sormak istediğim şu ki enfeksiyonu cok şiddetli olarak ocak ayında da yasadım ve aralıkta bebek calısması yapmıstık.sonra adet oldum ve adetim cok sancılı agrılı gecmişti ve o zamandı sanırım kan pıhtıları gelmişti şüpelenmiştim aceba bebek düşmüş olabilir mi diye ama aklıma da gelmedi doktora gitmek.eger düşük yaptıysam şimdi anlayabilirrler mi doktorlar sorsam ???

Kızlar göbiş ekleyen yokmu????

ben ekliycektim ama ilk baslardaki kadar şişikliğim kalmadı çok az bi cıkıntım var onlarda yag zaten gercek bebiş büyüsün biraz sonra ekliycem

düşük yaptıysan tabiki anlar canım..ama hamileyken anlaşılır mı bilemicem bir sor gittiğinde.evet hamilelikte enfeksiyon çok ciddi risktir.yaşamımla tecrübe ettiğim çok acı izler bırakan risk.aman dikkat edin...sık sık idrar testi yaptırın.ben 20.haftalarda vajinal kültürde yaptırıyorum.ilk bebeğimdde enfeksiyon antibiyotiğe duyarlıydı bir türlü geçmiyordu.aman dikkat....

benim göbiş hala dümdüz sabah eşime çektirdim fotoğraf o da gülüyor karnın dümdüz niye çekiyoruz diye
ben akşamları 6 aylık gündüzleri 4 aylığım.ama iç karnım çok dar benim.çok hızlı çıkar zaten göbeğim....

merhaba güzel annişkolar internette sorun var cepten girdim geçmişide az bişi okudum ceptende biraz zor oldu ama:)herkes iyidir inşaallah bulantılar dışında bende sık giremiyorum kafam kalkmıyor arada yazabiliyorum bu aralarda insanların ter kokusu beni mahvediyor şu rollonlardan alıp sürseler ne olur yahu :))

anladım tamam canım çok sagol.. hayırlısı bakalım saglıkla o günlere geliriz inşallah hep birlikte:)

Haydaaaaaa:44:Valla bir alinganlik var sende bugun ne dedim kizzz askolsun onu sana diil genel soledim bana cevap verdi ona vermedi denmesin dedim ay zaten herkes hamileliginin derdinde kimse kirilmasin dislanilio sanmadin sende eskilerdensin sende ole deme dedim ay ne dedim ben nesi kotu mesajin valla ne diim ihale bana kaldi kim kirilirsa kirilsin of ben yoruldum amma alingan gununuzdesiniz yaa bende ne yazdim acaba diorum sen nasi bakarsan ole gorursun ne diimki askolsun yani

kayra, sürmeli, rose21, ozpolat, çilek7879, tsemavi, ebah234 ve aklıma gelmeyen sorumalarıma cevap veren dıger anne adayları bu topikten sakın cıkmayın yoksa hungur hungur aglarım bebegımde üzülür siz teyzelerine küser el öpmeyede gelmez bilesiniz !!!!!:))))

bnm bı sorum olucak kızlar bn sımdı 10. haftanın ıcındeyım 9+ lardayım yanı yalnız karnım kocaman yanı 4 aylık 5 aylık gece gunduz hep bu kadar ıc karnı kucuk olanlarmı bole kocaman gobeklı oluo bu kadar erken tuhaf degılmı ??? ınsanlar hamıleyım kendım sısırıorum sanıcak dıe uzuluorum ılk baslarda gobek o ben ztn gobeklıyım hafıf dıodum ama yok artık gobeklıkten cıktı yanı bu kılo olarak bı sıkıntım yok 56 kılo ıle kaldım hamıle daha kılo almadıgımı hıssedıorum ztn ıstahımda yok sıze bı danısım dedım bnm gıbı olan varmı 10. haftada 4 aylık gobeklı :)))

canım başka doktora gitsen gerçi bende 8+1 ken gördüm bebişi ve duydum kalp atışını herkeste değişiyor bebişe göre de sağlıklıdır inşallah bebişin

canım benim de eşimde egzama vardı o ne zaman kaşınmaya başlasa bende vajinit olmaya başladığımı farkettim belki de öyle bişeydir temiz ve pamuklu iç çamaşırları giy ve mutlaka ütüleyerek kullan bir de beyaz olmasına dikkat et renkli değil de beyaz kullan sık sık değiştir ve kuru kalmaya özen göster tez zamanda atlatırsın inşallah

sen yine iyisin canım benim annem bana hamileyken toprak aşeriyormuş ve de yiyormuş babam elinde olsa duvarı tırmalar yer derdi tiksinme konusunda bende tuvaletten tiksiniyorum kokmasa da kokuyor bana eşim ben girmeden temizliyor hatta koku sıkıyor yok gene de bana kokuyor

ben akşamları 6 aylık gündüzleri 4 aylığım.ama iç karnım çok dar benim.çok hızlı çıkar zaten göbeğim....

çıksın çıksın da görelim göbişini çok merak ediyorum seninkini

boşverelim olabilir yanlış anlaşılmalar.kalınan yerden devam şekerim....

gülüm benimde iç karnım çok dar ve karnım acaip büyür.bende şu an 4.5 aylık gibiyim...malesef...bende hiç kilo almadım henüz ama göbeğimi bir gör:))))

Rose canısım niçün merak ediyon bebişim..kocaman göbişime gülcen dimi:)))eklemeyi unutmuşum kuzum yaa.....

neyse öğrenip üzülmektense unutayım gitsin belki böylesi daha iyidir ama aklımda da hep soru işareti olarak kalır neyse ben sorayım yine de.tamam dikkat ederim bol bol su içiyorum zaten enfeksiyon filan olmayım diye.özellikle belirticem doktora yarın gidicem zaten inş.. aa sizlere söylemişmiydim.yarın önce devlet hastanesine gitcem hem muayene hem kan tahlillerimi yaptırcam sonra saglık ocagına gidip kaydımı yaptırcam sonra kan sonuclarımı alıp medilifeye gelicem doktoruma vericem.devlet hastanesinde de medi de de ultrasona girerim kalp atısını da duyarım inş.eşimle gidicez o da duyar inş.

aynen canım bana da hem parfüm kokuyor hem ter cok berbat bişeyy

ohhhh yanı bu normal bısı dımı kayracım?? sevımdım cok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…