• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hamileligim surecinde hergun hickira hickira agliyorum aglanmayacak seylere bile :43:
bu bebegime zarar verir mi ?:26:

vermezmııı delımısın en buyuk zararı verır hemde..guzel seyler dusun neden aglıyorsun anne olucaksın evın mıs gıbı bebek kokucak onları dusun..aglama allahın gucune gıder valla bak mucıze tasıyorsun gır dıger topıclere bak mıllet bulmak ıcın neler yapıyor allaha sukret canım lutfen aglama bıdahaa o mınık canı uzmeeeee

ah canısım ya bende çok yoruyorum kendimi 5 gündür kahverengi akıntı var.allaha emanet.sıkma canını gülüm...

kıyamam ya.canım yatacağın odayı 2 saat önceden ilaçla oraya girme.sonra azıcık havalandır yat..

zararı olmaz be gülüm ne zararı olacak:)))

günaydın canım..kolay gelsin..

amin canım günaydın...

biz aynıydık kız seninle...gözün aydın...

günaydın şekerim..

hoşgeldin canım..

allah yardımcın olsun gülümk yaa.

hayırlı olsun hoşgeldin...

günaydın canım..şükür sen??

allaha emanet gülüm güzel düşün güzel olsun..

daha öncede konuşmuştuk seninle özelde canım....

malesef topiğimiz birkaç kişinin tekelinde...

güzel olacak kuzum bebeğin içinde senin içinde..

bunun önyargıyla alakası yok canım.kırılmalar olabilir..bende çok dikkat ediyorum..hamilelik bulantı vs başka şey görmezden gelmek başka şey...

kimse takmadı.sürekli olupta artık ender takılanlar nerde diye düüşündünüzmü??benim özelime hergün yazılıyor burdan yazacağım kimse sallamıyor diye..konuşmalar birkaç kişi arsındaysa o kişiler birbirine cevap veriyor ama başkasına vermiyorsa hamilelik hormon falan değildir bu muhabbet....

yok be gülüm ne etkileyecek.içinden geçtiği gibi davran...

hoşbuldum kuzumm...nasılsın bakalım??

ya kızcağız o gün kötü bişey demediki dedikodu yapıp günaha girmeyelim dedi yasminde gerekeni söledi.neden bu kadar uzatıldı anlamıyorum.kimse laf sallamadı bi kişi söyledi ve uzatmadı bile.b

hoşbuldum canım.sağolasın sen??

kayra bunu senın yazmanı beklemezdım su topıcde en cok cevap verılen kısılerden bırısın sen.neden bırılerının tekelınde olsun.ben cevap verırken ısme bıle bakmıyorumkı sadece vaktım varsa ve fıkrtım varsa yazıyorum..sımdı sende yangını korukleme.gayet ıyı konusulkuyor ama baksan surmelı bıle yok topıcde neden? cunku bulantısı var sıfanın evı tasınıyor herkesın bır derdı var.bende 2 hafta yoktum.ama boyle ıkılık yapmayalım herkes cok ıyı nıyetlı.sende bunusoylersen yenı gelenler ne demez.konu uzamıyorkı herkes okudukca yanıt verıyor dedıkodu olmasın dıyen kısıye uzadıgından dııl.herkes fıkrını soyluyor.burası bır platform.her yazılana cevap yazlamaz.sayfalar cok hızlı.bende cok yazı yazdım yanıt gelmedı.ama herkesın derdı basından askın.verenler saolsun bazen yanıtıcın dııl yasadıklarımı anlatımde herkes tecrube edınsın dıyede yazdıgımız oluyor..aaaaaaa mart annelerı alınganlık yapmayın.ozele yazmayın.cevap vermeyenın agzına fare gırsın dıyın herkes verır:1::1::1::54::54::54: sevıom:emir_bebek::nazar: hepınızı kızlarrrrrrrrr toplu cevabımdırrrrrr

Günaydın güzel anneler
Hala adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? Benim ağrıyor ya doktora sordum normal dedi ama ben rahatsız oluyorum bu durumdan

ara sıra bende de oluyor canım sanki adetim başlycak gibi.normaldir inş. cok takmıyorum kafama.bu günler gelip gecsin sağlıkla kavusalım miniklerimize inş.

herkesin sabahı şerifleri hayırlı olsun. gününüz bereketli ,bol kısmetli, mutluluklu,olsun....:54::54::54::54::54::54::54::54:

canım yanlıs hatırlamıyorsam sende beylikdüzündeydin demi.hangi hastaneye gidiyordun ?

Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisim :( Rabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim :( öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...:43:

canım şimdi okudum.cok gecmiş olsun.inanki çok üzüldüm.Rabbim sana sabır versin.inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıkla alırsın yawrunu kucagına.sende kendine cok iyi bak.Allaha emanet ol.benimde dualarım seninle olacak

hoşgeldin canım, geçmiş olsun nasıl oldu kanamaların azaldı mı fazla yorma kendini :16:

mutlaka süt ürünleri almalısın. peynir olmasa süt süt olamassa yoğurt ayran... ilerde diş çürükleri olabiliyormuş bunlarda engeller inşallah. bulantı bende de çok var et kıyma kokusu beni mahfediyor. zeytin ekmek yiyebiliyorum bir tek... birde allahtan meyve aram iyi...

al benden de o kadar bende et kokusuna tahammül edemiyorum meyve peynir yoğurt falan yiyiyorum ama yumurta ve et de yemek lazım napıcaz :18:

KAYRAm sen bilirsin ben et ve yumurta yiyemiyorum ama süt yoğurt peynir yiyorum başka ne yiyebilirim telafi etmek için proteini 12. haftaya kadar bir zararı olur mu ki acaba :ssz:

bulantilarim hala gecmedi. Halsizlik var. Asiri duygusallik var. :50: Oyle iste idare edip gidiyoruz. Esim diyor ki 2. Cocugu dusunmeyelim hamileliginde cok duygusallasiyorsun, kavga cikariyorsun dedi.

yok be gülüm her hamilelik ilkinin aynısı olmuyorki...ilki zor geçenin ikinci harika geçebiliyor.kolaymı be kuzum canından can çıkacak....

hoşgeldin canım, geçmiş olsun nasıl oldu kanamaların azaldı mı fazla yorma kendini :16:

Hoşbuldum canım.kahverengi ama devam ediyor malesef.bişeyde kullanmıyorum.hayırlısı rabbimden....

Mutlaka süt ürünleri almalısın. Peynir olmasa süt süt olamassa yoğurt ayran... Ilerde diş çürükleri olabiliyormuş bunlarda engeller inşallah. Bulantı bende de çok var et kıyma kokusu beni mahfediyor. Zeytin ekmek yiyebiliyorum bir tek... Birde allahtan meyve aram iyi...

aman kızlar yapmayın sizde çıkarsanız kim kalıcak geriye biz buranın eskileri sayılırız ayakta tutalı topimizi. Ağzım burnum diyene kadar 2 ay geçti kaldı 7 ay :9::9: Dah paylaşacağımız çok şey var, bi yere gitmeyin ben burdan her gün bir şey öğreniyorum...

Kayracım sende öyle tecrübelilerdensin. Sakın gitmeyin bak. Sizi seviyorummm :54::54:

bende seni seviyorum kuzum...

al benden de o kadar bende et kokusuna tahammül edemiyorum meyve peynir yoğurt falan yiyiyorum ama yumurta ve et de yemek lazım napıcaz :18:

Kayram sen bilirsin ben et ve yumurta yiyemiyorum ama süt yoğurt peynir yiyorum başka ne yiyebilirim telafi etmek için proteini 12. Haftaya kadar bir zararı olur mu ki acaba :ssz:

kuru fasülye nohut mercimek çorbası ye kuzum.bunlarla telafi et....

merhaba kızlar.bugun nasılsınız.benim canım hiçbirsey yemek istemıyor.sizin nasıl geciyor hamılelık

merhaba canım...geçer az kaldı az daha sabır....

merhaba kızlar.bugun nasılsınız.benim canım hiçbirsey yemek istemıyor.sizin nasıl geciyor hamılelık

bugün bende çok fenayım öğlen ne yicem kara kara düşünüyorum, herşey midemi bulandırıyor. ben bide yemek yemeği bi severdim ki iştahlıydım. haftasonu bulantım olmadı seviniyodum ama nafile. napalım yaşayacağız

ben yemege gidiyorum gelince görüşürüz öptüm hepinizi şekercikler

aman kızlar yapmayın sizde çıkarsanız kim kalıcak geriye biz buranın eskileri sayılırız ayakta tutalı topimizi. ağzım burnum diyene kadar 2 ay geçti kaldı 7 ay :9::9: dah paylaşacağımız çok şey var, bi yere gitmeyin ben burdan her gün bir şey öğreniyorum...

kayracım sende öyle tecrübelilerdensin. sakın gitmeyin bak. sizi seviyorummm :54::54:

yok canım çıktığım yok ama ilk günlerdeki gibi de değil elbette topik eskiler girmez oldu :5: bende istiyorum sıcak muhabbet ortamı olsun ben buraya girince rahatlıyorum ama durum öyle olunca da üzülüyorum elbette sanki gruplaşmalar olmuş gibi topikte herkes grubuyla muhabbet ediyor birbirinden bağımsız aynı anda okuyunca geçmişi farkediyorum :31: :31: neyse şu 3 ayı bir atlatalım da hayırlısıyla belki durumlar düzelir :9::9:

İnşallah kucağıma alacağım ilk bebeğm olacak dşüklerim var :(((( benim kullandığım iğne fraxiparine 0,3 ml sabahlarıda bebe aspirini kullanıyorum

Canım benim ilk hamileliğim sorunlu olduğu için ben bide sorunluk hamilelik doktorunada gidiyorum kendi doktorumdan hariç kndi doktorum bana hapta vermişti ama diğer doktor çok fazla gelir allah korusun sende kanama falan yapar dedi onu içmeyeceksin dedi bende onu bıraktım ama senin mg azmış o yüğzden pek problem olmaz işallah hepimiz sağsalim alıcaz bebişlerimizi ben hep içimi ferah tutuyorum hiç kötü düşünmüyorum sende öle yap hangi şehirdesin?

bugün bende çok fenayım öğlen ne yicem kara kara düşünüyorum, herşey midemi bulandırıyor. ben bide yemek yemeği bi severdim ki iştahlıydım. haftasonu bulantım olmadı seviniyodum ama nafile. napalım yaşayacağız

aynen canım ya kahvaltı bile yapmadım daha.eşimde üzülüyo yemek yiyemıorum die ama napayım.zor geciyor ama allah herkese böle duygular yasatsın

çilek cevabın hiç hoş değil...ikilik yaratmak gibi bir niyetim olmadı olamazda.insanlar ayrılmasın bir yere gitmesin diye ben saatlerce konuştuğumu bilirim bu bir.
Bana evet cevap veriliyor çünkü herkese yetişmeye çalışıyorum okursan eğer zaten bana cevap verilmiyor demedim.sürmeli kaç kez geldi yazdı cevap veren olmadığı için gelmedi.bulantılarmıdır kırgınlıkmı bilemem.haskeza nurda öyle sık gelmicem diyenlerden.
Evet hormonlar evet hamilelik ama ifadelerimize biraz dikkat edelimm....çok rica ediyorum.kırıcı olmaksa herkes olur ama ben istemiyorum.ikilik yaratmak anlamıda yazılışıda okunuşuda kötü bir kelime....

merhaba arkadaşlar hayırlı sabahlar herkes iyidir inş
bende şimdi doktordan geldim bi sıkıntı yok çok şükür kalp atışlarını gösterdi yine elh. ben sormuştum burdan ama bilgisi olan yoktu galiba mavi akıntı enfeksiyon dedi ve antibiyotik verdi.Augmentin adında B grubu diyor netten bakınca kullanayımmı kullanmayayyımmı bilemedim açıkcası...gebelik açısından enfeksiyonun bir riski yok dedi .benzer sıkıntılar yaşayan olursa bilgi vermek istedim ...böle bişeyler yaşayanlar oldumu acaba enfeksiyon ?

bende şimdi doktordan geldim bi sıkıntı yok çok şükür kalp atışlarını gösterdi yine elh. ben sormuştum burdan ama bilgisi olan yoktu galiba mavi akıntı enfeksiyon dedi ve antibiyotik verdi.Augmentin adında B grubu diyor netten bakınca kullanayımmı kullanmayayyımmı bilemedim açıkcası...gebelik açısından enfeksiyonun bir riski yok dedi .benzer sıkıntılar yaşayan olursa bilgi vermek istedim ...böle bişeyler yaşayanlar oldumu acaba enfeksiyon ?

CANIM GÖZÜN AYDIN.BEN SANA ENFEKSİYON DEMİŞTİM LİNK BİLE VERMİŞTİM GÜLÜM.ENFEKSİYON HAMİLELİKTE ÇOK SIK GÖRÜLÜR ÖZELLİKLE İDRAR YOLU ENFEKSİYONU.ANTİBİYOTİKMİ VERDİ??MONURAl şase verirler genelde...DİKKAT ET AMAN.İLERLERSE RİSK OLABİLİYOR.ASLINDA EN İYİ İLACI SU...

Merhaba sevgili anneler ....
Maalesef artık aranızda olamayacağım ;( dünkü kanamada Saydam gelen parcalarla bebeğimi kaybetmisim :( Rabbimin takdiri dün bana kalp atışlarını gösterdi ardından daha doktordan eve gelince kaybettim :( öğlende öğrendim ancak toparlanabildim. Rabbimden dileğim tüm annelerin gebeliklerini hayırlisiyla mutlu sonla sonlandirmasi.. Dilerim meleklerinizin mis kokusunu içinize çekersiniz sizinle bulunduğum kısa sürede bana olan desteginiz icin çok teşekkür ederim Rabbim cümlemize hayırlısını nasip eylesin.. Kendinize ve bebislerinize iyi bakın yüreğim ve dualarım sizlerle ...:43:
cnm çok üzüldüm rabbim sabır versin
en yakın zamanda da inşallah bebişini göndersin sana
12 mayısta bende düşük yaptım ,2 ay sonra yine hamile kaldım..düşüğün bir parçası içerde olurmuş daha çabuk hamile kalınırmış öyle derler
seninle günümüz aynıydı ve ben senden güzel haber bekliyordum
ben daha gidemedim doktora hala kalp atışını göremedim
perşembeye kaldı..hakkımda hayırlısı neyse o olsun ..

Canım benim ilk hamileliğim sorunlu olduğu için ben bide sorunluk hamilelik doktorunada gidiyorum kendi doktorumdan hariç kndi doktorum bana hapta vermişti ama diğer doktor çok fazla gelir allah korusun sende kanama falan yapar dedi onu içmeyeceksin dedi bende onu bıraktım ama senin mg azmış o yüğzden pek problem olmaz işallah hepimiz sağsalim alıcaz bebişlerimizi ben hep içimi ferah tutuyorum hiç kötü düşünmüyorum sende öle yap hangi şehirdesin?

antalyadayım cnm

ciddi bişey olmadığına sevindim canım :38: da ben ilk defa duydum senden mavi akıntıyı bende sarı oldu ama vajinit çıktı mavi akıntı neyin enfeksiyon belirtisiymiş bi de ciddi bi enfeksiyon mu :34:

günaydın mart anneleri
herkes gördü maşallah kalp atışını ben hala beklemedeyim ...çok sinir bozucu off
ilk hamileliğimde özel dr gidiyordum istediğim dakka gidip görüyordum
devlet hastanesi olunca böyle oluyor işte...nerden mecbur oldum şuraya

uykucupisi cnm geçmişi okurken sorun dikkatimi çekti alıntı yapamadım unuttum
benim ilk hamileliğimde ultrason ölçümüne göre beklenen doğum tarihi 23 şubattı
son aylara doğru 21 marta kaydı
sebebini sordum doktora . oda "ultrason bebeğin kafa çapı,karın çapı ve uzun bacak kemiğine göre kilosunu ve muhtemel doğum tarihini otomatik hesaplıyor dedi
doğumdan 1 gün önce 2,500 g ölçtü bebişimi ertesi gün 3,100 gram doğdu
sen o ölçüme takılma o çok önemli değil

ben balıktan,köfteden bir de buzdolabı kokusundan tiksiniyorum :1:
hadi balık yemedim,köfte yemedim buzdolabını ne yapıcam??kapağını açıyorum sanki içinde çok pis koku geliyor ama sadece benimkisi değil annemin,ablamın,kayınvalidemin inanılmaz kötü geliyor kokusu.....:1::1:herkes birşeyden tiksinir ben buzdolabından tiksindim :60::60:

Back