- 22 Mart 2012
- 551
- 11
- 318
hamileligim surecinde hergun hickira hickira agliyorum aglanmayacak seylere bile
bu bebegime zarar verir mi ?:26:
vermezmııı delımısın en buyuk zararı verır hemde..guzel seyler dusun neden aglıyorsun anne olucaksın evın mıs gıbı bebek kokucak onları dusun..aglama allahın gucune gıder valla bak mucıze tasıyorsun gır dıger topıclere bak mıllet bulmak ıcın neler yapıyor allaha sukret canım lutfen aglama bıdahaa o mınık canı uzmeeeee
ah canısım ya bende çok yoruyorum kendimi 5 gündür kahverengi akıntı var.allaha emanet.sıkma canını gülüm...
kıyamam ya.canım yatacağın odayı 2 saat önceden ilaçla oraya girme.sonra azıcık havalandır yat..
zararı olmaz be gülüm ne zararı olacak:)))
günaydın canım..kolay gelsin..
amin canım günaydın...
biz aynıydık kız seninle...gözün aydın...
günaydın şekerim..
hoşgeldin canım..
allah yardımcın olsun gülümk yaa.
hayırlı olsun hoşgeldin...
günaydın canım..şükür sen??
allaha emanet gülüm güzel düşün güzel olsun..
daha öncede konuşmuştuk seninle özelde canım....
malesef topiğimiz birkaç kişinin tekelinde...
güzel olacak kuzum bebeğin içinde senin içinde..
bunun önyargıyla alakası yok canım.kırılmalar olabilir..bende çok dikkat ediyorum..hamilelik bulantı vs başka şey görmezden gelmek başka şey...
kimse takmadı.sürekli olupta artık ender takılanlar nerde diye düüşündünüzmü??benim özelime hergün yazılıyor burdan yazacağım kimse sallamıyor diye..konuşmalar birkaç kişi arsındaysa o kişiler birbirine cevap veriyor ama başkasına vermiyorsa hamilelik hormon falan değildir bu muhabbet....
yok be gülüm ne etkileyecek.içinden geçtiği gibi davran...
hoşbuldum kuzumm...nasılsın bakalım??
ya kızcağız o gün kötü bişey demediki dedikodu yapıp günaha girmeyelim dedi yasminde gerekeni söledi.neden bu kadar uzatıldı anlamıyorum.kimse laf sallamadı bi kişi söyledi ve uzatmadı bile.b
hoşbuldum canım.sağolasın sen??
kayra bunu senın yazmanı beklemezdım su topıcde en cok cevap verılen kısılerden bırısın sen.neden bırılerının tekelınde olsun.ben cevap verırken ısme bıle bakmıyorumkı sadece vaktım varsa ve fıkrtım varsa yazıyorum..sımdı sende yangını korukleme.gayet ıyı konusulkuyor ama baksan surmelı bıle yok topıcde neden? cunku bulantısı var sıfanın evı tasınıyor herkesın bır derdı var.bende 2 hafta yoktum.ama boyle ıkılık yapmayalım herkes cok ıyı nıyetlı.sende bunusoylersen yenı gelenler ne demez.konu uzamıyorkı herkes okudukca yanıt verıyor dedıkodu olmasın dıyen kısıye uzadıgından dııl.herkes fıkrını soyluyor.burası bır platform.her yazılana cevap yazlamaz.sayfalar cok hızlı.bende cok yazı yazdım yanıt gelmedı.ama herkesın derdı basından askın.verenler saolsun bazen yanıtıcın dııl yasadıklarımı anlatımde herkes tecrube edınsın dıyede yazdıgımız oluyor..aaaaaaa mart annelerı alınganlık yapmayın.ozele yazmayın.cevap vermeyenın agzına fare gırsın dıyın herkes verır sevıom hepınızı kızlarrrrrrrrr toplu cevabımdırrrrrr