yemeğimi yedim geldim ben.
Kayraaaaa cidden hamilelikte enfeksiyon oluyor demii.ben hamile oldugumu bile bilmiyordum yani 4. Haftama girmeme 1-2 gün kala nasıl enfeksiyon vardı bende aglıycaktım oturup kalkamıyordum.cok yanıyordu filan neyse doktora gittim o zamana tabi gecirdim ben maydonoz suyu içtim buharına oturdum bi de hamileyken buhara oturdum sıcak sudan kacınmak gerekirken ben direk verdim içeriye inş. Bi sorun olmaz bebekte.alttan muayenede doktor göremedi keseyi yumurta zannetti adetimi bekliyorduk doktor bile adetin yakın görünüyor demişti.ayy hikayemi anlattım bende yaa
Neyse sormak istediğim şu ki enfeksiyonu cok şiddetli olarak ocak ayında da yasadım ve aralıkta bebek calısması yapmıstık.sonra adet oldum ve adetim cok sancılı agrılı gecmişti ve o zamandı sanırım kan pıhtıları gelmişti şüpelenmiştim aceba bebek düşmüş olabilir mi diye ama aklıma da gelmedi doktora gitmek.eger düşük yaptıysam şimdi anlayabilirrler mi doktorlar sorsam ???
Ben ekliycektim ama ilk baslardaki kadar şişikliğim kalmadı çok az bi cıkıntım var onlarda yag zaten
Gercek bebiş büyüsün biraz sonra ekliycem