- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
arkadaslar selam herkes iyidir inş. yeni gelebildim.gecmişe de göz atmadım bi bakarım şimdi.
canım bişey sorucam sen tekirdagda mı yasıyorsun yoksa ? calıstıgım yerde bi abla var onun kızı da sık sık kan vermeye gidiyormus ama sebebini söylemedi seni önceki yazılarından da hatırlıyorum aklıma ilk sen geldin aceba dedim ablanın kızı sen misin ?
walla canım cwp weren bir iki arakdaş war onlarda hamile onlar cwp werebiliyorlarsa herkese wereilir sadece kendi dertlerine çare bulmaya çalışan arkadaşları görüyoruım burda kaç haftadır burdayım önceleri herkese cwp wermeye çalışırdırm 3. gebeliğim olduğu için tecrübeli sayılırım ama kendileri için birşeyler yazıldığında bile cwp wermeyen çok o yüzden uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa yazıyorum sadece .. benimde temmuz annelerim war aşırı bi samimiyetliğimiz war 3 sene olacak müthiş burda o samimiyeti göremedim uğraştım olmadı..
neyse canım sen hoşgeldin aramıza yinede hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
benim gebeliğim çok ağır ilerliyor cnm kan değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor sürekli kan wericem dün yine werdimm bugün öğleden sonra hastaneye gitcem tekrar..
canım bişey sorucam sen tekirdagda mı yasıyorsun yoksa ? calıstıgım yerde bi abla var onun kızı da sık sık kan vermeye gidiyormus ama sebebini söylemedi seni önceki yazılarından da hatırlıyorum aklıma ilk sen geldin aceba dedim ablanın kızı sen misin ?