• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaslar selam herkes iyidir inş. yeni gelebildim.gecmişe de göz atmadım bi bakarım şimdi.

walla canım cwp weren bir iki arakdaş war onlarda hamile onlar cwp werebiliyorlarsa herkese wereilir sadece kendi dertlerine çare bulmaya çalışan arkadaşları görüyoruım burda kaç haftadır burdayım önceleri herkese cwp wermeye çalışırdırm 3. gebeliğim olduğu için tecrübeli sayılırım ama kendileri için birşeyler yazıldığında bile cwp wermeyen çok o yüzden uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa yazıyorum sadece .. benimde temmuz annelerim war aşırı bi samimiyetliğimiz war 3 sene olacak müthiş burda o samimiyeti göremedim uğraştım olmadı..
neyse canım sen hoşgeldin aramıza yinede hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
benim gebeliğim çok ağır ilerliyor cnm kan değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor sürekli kan wericem dün yine werdimm bugün öğleden sonra hastaneye gitcem tekrar..

canım bişey sorucam sen tekirdagda mı yasıyorsun yoksa ? calıstıgım yerde bi abla var onun kızı da sık sık kan vermeye gidiyormus ama sebebini söylemedi seni önceki yazılarından da hatırlıyorum aklıma ilk sen geldin aceba dedim ablanın kızı sen misin ?

arkadaslar selam herkes iyidir inş. yeni gelebildim.gecmişe de göz atmadım bi bakarım şimdi.

canım bişey sorucam sen tekirdagda mı yasıyorsun yoksa ? calıstıgım yerde bi abla var onun kızı da sık sık kan vermeye gidiyormus ama sebebini söylemedi seni önceki yazılarından da hatırlıyorum aklıma ilk sen geldin aceba dedim ablanın kızı sen misin ?

yok canım tekirdağda değilim tesadüfff :9:
geçmiş olsun oanda zor bir durummm

yapma canım bunu tecrübeyle bir alakası yok gebeliğim problemli bebeiğimi kaybedebilirim diye biri yazdığında sen ne kadar bilimsel konuşabilirsin zaten kimse senden bunu beklemez ama en azından bir moral ben dedikodu konusuna girmedim bile arakadaşa ilk cwbı werende bendim bu dedikodu olarak görme dertleşiyor arkadaşlar diyeee burda anlayışsızlık bir durum yok neden cwp wermiyorsunuz mecbursunuz gibi bir durumda yok olayı farklı yerlere çekmeyin nolurr

canım benim genel olarak yazdım herkes okuyor sonuçta.geçen sayfalarda da yazmışlardı hepsine cevap olsun diye yazdım

aa niye böyle yazdınnn :31::31: ben burayı çok seviyorum ya ilk defa katıldığım için bir de ilk gebelik tabi ondanda olabilir. aslında genelde herkese cevap veriliyor ama arada yeni gelenler falan olduğunda kaynıyor sayfa ilerliyor, birde en şahsen iş yerinde olduğum için her an yazamayabiliyorum ama olsun burası güzel kızlar yaa kimse kimseye darılmasınnn...:54::54::54::54:

Hamileyken çok alıngan oluyoruz galiba:) evet çok kişi olunca sayfa çok çabuk ilerliyor karışabiliyor bu konuda haklısın canım.
Benim 2.gebeliğim ama ilk bebeğim olacak ama biri diğerinden çok farklı diğerinde hiç mide bulantım olmadı mesela bund felaket mide bulantım var ne süt içebiliyorum ne peynir yiyebiliyorum çok fena 11. haftaya girdim işallah geçer artık.

canım ben ümitköy polikiliğine gidiyorum.zaten çayyolu tarafında oturduğum için yakın bana.ayrıca burası sakın bi yer.büyük hastane gibi değil.yani maltepede ki kadın doğum gibi değil.ama doktorlar ordan geliyorlar.haftada 3 gün benim doktorum 2 gün de bir bayan doktor geliyor.en güzel yani da ne biliyo musun canım sakın bir merkezde sakınce işlerini halletmek.psikolojin bozulmadan doktora gelip gitmek en iyisi bu

sağ ol canım ümitköy biraz uzak kalacak galiba bana
ücret olarak ne kadar veriyorsun peki
zaten kısa süreliğine ank.ya gelip geri döneceğiz o yüzden gitmeden hastane olayını kafamda halledeyim istiyorum
ama ücreti de önemli tabiii:17::17::17:

yok canım tekirdağda değilim tesadüfff :9:
geçmiş olsun oanda zor bir durummm

Yasemincim benim kan ile ilgi,li bi sorunum var benimde kanımd pıhtılaşma var bebeğe yeterince kan gidemiyor bu yüzden kan sulndırıcı iğne kullanıyorum ve 9 y boyunca hergün olucam şimdiden delik deşik oldumm bir gün herakşam iğne olacaksın deeler asla olamam derdim ama evlat iştee katlanıyosun onun için sende bebeğini kucağına alacağın anı düşün ve hiç üzme yorma kendini evladın için bunların hepsi canım

Yasemincim benim kan ile ilgi,li bi sorunum var benimde kanımd pıhtılaşma var bebeğe yeterince kan gidemiyor bu yüzden kan sulndırıcı iğne kullanıyorum ve 9 y boyunca hergün olucam şimdiden delik deşik oldumm bir gün herakşam iğne olacaksın deeler asla olamam derdim ama evlat iştee katlanıyosun onun için sende bebeğini kucağına alacağın anı düşün ve hiç üzme yorma kendini evladın için bunların hepsi canım

selam hoşgeldiniz bende aynı durumdayım ne kullanıyorsunuz iğne olarak?

Bugun kayınvalıdemle evı sılıp supurduk ve belım agırdı tuvalete gıttım ve ıkı mınık kahverengı damla gelmıs ıstanbulda oldugum ıcın mecbur doktoruma sadece telefon edebıldık progestan mı oyle bısey kullansın dedı yarın doktorma gıdebılecegım ınsallah ama cok korkuyorum kızlar :( bebısımı bana bagıslasın rabbım :(

ah canısım ya bende çok yoruyorum kendimi 5 gündür kahverengi akıntı var.allaha emanet.sıkma canını gülüm...

sabah saatin bes bucugu ve uyandım yok uyku muyku..bu sivrisinek bence yılların intikamını alıyor. ışığı açıyorum yok ne vızıltı var ne bişi kulağımdan uzak yerleri yiyo bugun daha güçlü bi ilaç alcam..demek ki istanbuldakiler şerefsiz sivriymiş:))

kıyamam ya.canım yatacağın odayı 2 saat önceden ilaçla oraya girme.sonra azıcık havalandır yat..

öyle bir yiyo ki beniii. olmaz bir zararı di mi yaaaa:(( bugun sıvılardan alcam böyle yaşanmıyor 12 de uyudum 5 te ayaktayım:(( artı kaşınma da cabası

zararı olmaz be gülüm ne zararı olacak:)))

günaydınn arkadaşlarrr :) sabah sabah işe gelipte benim gibi ayakta uyuyan kaç anne var acaba :)hepimize bol sağlıklı günler olsun inşallah

günaydın canım..kolay gelsin..

herkesin sabahı şerifleri hayırlı olsun. gününüz bereketli ,bol kısmetli, mutluluklu,olsun....:54::54::54::54::54::54::54::54:

amin canım günaydın...

günaydınn güzel anneler...

Dün kontrolümüz vardı..Maşallah bebeğim 2 haftada 3 katı büyümüş 18 mm olmuş..Haftamız kesinleşti 9. haftanın içindeyim.SAT ne göre 1 hafta geriden geliyoruz sanırım geç yumurtlama olmuş..Doğum tarihimiz de değişti tabi 18 mart dedi doktor.. Daha iyi oldu aslında havalar biraz daha yumuşar o zaman.

Artık 1 ay sonra gidicem 2 li test yapılacak cinsiyetini de söylerim dedi.Şimdiden heyecan başladı..Etrafımda herkes kız diyor. Artık tatil dönüşü alışverişe başlarız.

Kötü düşünceler silindi artık aklımdan evham yapmıyorum..Hiç sorunsuz başım ağrımadan geçiyor hamileliğim.Önce üzülüyordum niye belirti vermiyor diye ama artık şanslıyım diye seviniyorum..

biz aynıydık kız seninle...gözün aydın...

Günaydın güzel anneler.Hepimize güzel bir gün olsun inşallah.

günaydın şekerim..

merhaba güzel anneler nasılsınız
inşaallah her şey yolundadır
ben dün misafir ağırladım ve akşam öldüm resmen bir daha kimseyi eve almayı düşünmüyorum
ankaralı anne adaylarımız hangi hastaneye gidiyorlar ve memnunlar mı
doğumu ankarada düşünüytayrum ve bir kaç haftaya ank.ya gitmeyi planlıyoruz
hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?????????????**

hoşgeldin canım..

Güzel annişlere gnydn.okuduğum yazılanlarda anladığımm kadarıyla çoğunuz iyisiniz.buna sevindim.biz dün akşam yine kanamam var diye drdeydik.bu gidişle dr kapısından çıkamayacağız.çok şükür kalp atışı vardı.karından baktı çevrede kanama göremiyorum.alttan bakmak istemedi.niye bilmiyorum.bundan sonra yapabileceğimiz bişey yok dedi.ya böyle devam edecek yada.....:(((((.progestana devam etmekten başka yapabilecek bişey yokmuş.yarın işten çıkıyorum.yatıcağım.belki öyle düzelir diye umuyorum.allah hepimizin yarımcısı olsun

allah yardımcın olsun gülümk yaa.

Aranıza yeni katılıyorum biraz geç oldu ama hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmenizi diliyorum Buarada ben izmirliyim izmirli arkadaşlar varmıdır acaba aranızda:)

hayırlı olsun hoşgeldin...

gunaydin kizlar
nasilsiniz

günaydın canım..şükür sen??

Günaydın güzel anneler
Hala adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? Benim ağrıyor ya doktora sordum normal dedi ama ben rahatsız oluyorum bu durumdan

Günydınn..Burda neden kimse birbirine cevap vermiyor :)
Ben kendi adıma iyi sayılırım haftaya ikili test yapılacak ense kalınlığına bakılacak o yüzden biraz tedirginim.
İlk bebeğimi kaybetmiştim şimdi haklı olarak korkuyorum ama kendimi germemen gerekiyor umarım herşey yolunda gider tüm anne adaylarının tabikii:emir_bebek:

allaha emanet gülüm güzel düşün güzel olsun..

bende aynı dertten topiğe girmek istemiyorum malesef gebeliğim sorunlu diyorum genede kimse dönüp cewap wermiyor uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa cwp weriyorum artık bende ben ilk çocuğumda başa topikteydim kardeş gibi olduk oı kadar dertlerimizle ilgileniriz ama burda hep ben hep ben görüyorum çok üzülüyorumm

daha öncede konuşmuştuk seninle özelde canım....

Evet canım kötü bi durum benim kuzenim geçen yıl eylülde doğum yaptı burda eylül annelerinde okadar samimi bir ortam vardıki hala daha görüşüyorlar bebekleri hakkında çok güzel bence biraz önce yeni katıldım aranıza falan yazdım kimse hoşgeldin falan demedi olsun şimdi herkez hamile hrkezin huyu suyu farklı anlamak lazım senin ne sorunun var canım ?

malesef topiğimiz birkaç kişinin tekelinde...

walla canım cwp weren bir iki arakdaş war onlarda hamile onlar cwp werebiliyorlarsa herkese wereilir sadece kendi dertlerine çare bulmaya çalışan arkadaşları görüyoruım burda kaç haftadır burdayım önceleri herkese cwp wermeye çalışırdırm 3. gebeliğim olduğu için tecrübeli sayılırım ama kendileri için birşeyler yazıldığında bile cwp wermeyen çok o yüzden uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa yazıyorum sadece .. benimde temmuz annelerim war aşırı bi samimiyetliğimiz war 3 sene olacak müthiş burda o samimiyeti göremedim uğraştım olmadı..
neyse canım sen hoşgeldin aramıza yinede hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
benim gebeliğim çok ağır ilerliyor cnm kan değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor sürekli kan wericem dün yine werdimm bugün öğleden sonra hastaneye gitcem tekrar..

güzel olacak kuzum bebeğin içinde senin içinde..

bence bu kadar ön yargılı olmayan hepimizin hamileliğinin ilk zamanları bir çoğumuz çalışıyoruz yetişemiyoruz bir çoğumuz ki buna topik sahibi de dahil mide bulantısı halsizlik şikayetleri sebebi ile yetişemiyorlar...biraz zaman geçsin rahatsızlıklarımız bitsin hepimiz diğer topiklerdeki gibi oluruz....ayrıca burada birkaç kişi haricinde herkesin ilk hamileliği hepimiz sudan çıkmış balık gibiyiz.....

bunun önyargıyla alakası yok canım.kırılmalar olabilir..bende çok dikkat ediyorum..hamilelik bulantı vs başka şey görmezden gelmek başka şey...

şimdi bir topicde nasılsınız dendiğinde o topicdeki herkes.iyiyim iyiyim sen iyiyim iyiyim diye mi yanıtvereecek?üstü üste atmıssın ama ne dıyelımkı canım benım bır konu acmamıssın.sadece nasılsınız.zaten yazıyoruz nasıl oldugumuzu.sonrada kımse yanıt vermiyor dıye sıtem etmıssın..

kırıcı olmayada gerek yok bence.nasılsına sağol sen nasılsın demek çokmu zor??
hıc uzulme canım ya erkekler bu konudada her konuda oldugu gıbı bıraz odun kafalı.:52: o sımdı yenısın dıe dur daha bu hamılelıgın bası dıyordur e en sıkıntılı kısmı bası aslında anlamıyorlarkı

herkes bırbırıne yanıt verıyor..bır derdı olana yanıt verılıyor..sen ne sordunda yanıtlanmadıkı canım.bende haftaya 2lı teste gırıcem aynı durumdayım senle allah hayırlısını versın ınsallah

herkes bızım topıce taktı :9: ya bırı derkı dert yazmayın oburu derkı cevap yazmıyosunuz gırmıcez.cogu kısı calısıyor,sızın paylastıgınızla aynı durumdaolan kısı yazıyor.ama fıkrı yoksa yazmıyor.ne desın.yada selam nasılsınız dendıgınde yazı kalabalıgı olmasın dıye yazmıyoruz.ama neden boyle soyluyorsunuz valla haksızlık edıyorsunuz topıge canlarım yaa.vallaha hamılelık alınganlıgı hepımızde var artık ıdare edıcez..:nazar::emir_bebek::7:

kimse takmadı.sürekli olupta artık ender takılanlar nerde diye düüşündünüzmü??benim özelime hergün yazılıyor burdan yazacağım kimse sallamıyor diye..konuşmalar birkaç kişi arsındaysa o kişiler birbirine cevap veriyor ama başkasına vermiyorsa hamilelik hormon falan değildir bu muhabbet....

hamileligim surecinde hergun hickira hickira agliyorum aglanmayacak seylere bile :43:
bu bebegime zarar verir mi ?:26:

yok be gülüm ne etkileyecek.içinden geçtiği gibi davran...

selam cnm hoşgeldn.. :16::16::16:

hoşbuldum kuzumm...nasılsın bakalım??

arkadaşlar burda çoğumuzun ilk hamileliği deneyimli değiliz ki.ben şahsen çoğu şeyi burdan öğrendim.ben çoğu kişiye cevap veriyorum bazıları tşk ediyor bazıları yok sayıyor ne demeliyim kızmalımıyım.hayır.herkes farklı kaynana görümce muhabbeti yaptık diye millet laf sallıyor biz ne yapalım.bir de ben de dahil çoğumuz mide bulantısı ve kusma problemleri ve düşük tehlikesi olanlar var.cevap yazamıyorlar.lütfen anlayışlı olun kızlar.açıkcası nasıl davranacağımızı şaşırdık

ya kızcağız o gün kötü bişey demediki dedikodu yapıp günaha girmeyelim dedi yasminde gerekeni söledi.neden bu kadar uzatıldı anlamıyorum.kimse laf sallamadı bi kişi söyledi ve uzatmadı bile.b
as hosgeldin nasilsin
hoşbuldum canım.sağolasın sen??

Sana yazamadım birşey olmaz diyenlerdendim çünkü.inan acını içimde hissettim.ama nasıl birşeyse kendiliğinden düşürmüşsün.normalde öyle bir acıymışki bu haftalarda yerden yere vururmuş...ne diyeyim allahın şefkati seninle olsun....

Canısım dün doktora gidecektin kuzum???geliyorsun online görüyorum tam giriyorum gidiyorsun.ne yaptın canım merak ettim seni...allah kavuştursun bu arada gülüm aklım hep sendeydi...

Canım CLEXANE diye bir iğne 4 mg lık adını tam doğru yazamamış olabilirim:):)
Senin kullandığın nedir? ilk bebeğin mi daha?

İnşallah kucağıma alacağım ilk bebeğm olacak dşüklerim var :(((( benim kullandığım iğne fraxiparine 0,3 ml sabahlarıda bebe aspirini kullanıyorum

Canım ben Batıkent Özel Bilgi Hastanesi'nden Selçuk Bey'e gidiyorum.Büyük olasılıkla doğumum da orada olacak,eşimde takıntı haline geldi,adama çok güveniyor ve onsuz bir doğum fikrim onu geriyor :) Bunun yanı sıra eve yakınlığı sebebiyle Sincan Koru'ya da ara ara gitmişliğim var çünkü Selçuk Bey çok yoğun bir doktor.Neredeyse Ankara akıyor adama.Asıl doktorum o olmasına rağmen,kafama takılan acil bir durum varsa da daha yakın olmasından dolayı Koru'da alıyorum soluğu.Oradaki doktorum da Serpil Hanım.Olgun,cici bir hanımefendi.Daha fazla zaman ayırıp,daha ayrıntılı ilgilenebiliyor.Doktorlarımın ikisinden de memnunum.Batıkent uzak demiyorsanız,özellikle Selçuk Bey'i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Bir de devlet girişi düşünüyoruz birkaç ay sonra ama,o konuda da henüz biz bir karara varamadık.Ne olur ne olmaz düşüncesiyle,donanımlı bir devlet hastanesinde dosyamız bulunsun istiyoruz.Ben de, varsa bu konudaki görüşlerinizi bilmek isterim.

valla canım bende memnunum gittiğim kurumdan.hemde bu kurumda çalışanım.o yüzden çok bir fiyat farkı çıkmıyor.devlet hastanesi konusunda bir bilgim yok.ben düşünmedim öyle birşey yapmayı.böyle hassas bir dönemde çok karıştırmadan kafamı 9 aylık sürecin rahatlıkla bitmesi.çünkü doktor değiştirmek,hastane değiştirmek insanı yoran şeyler.çok şükür hepsinden yana şansım oldu.hepimizin böyle olur ve böyle devam eder inşallahh

ah canısım ya bende çok yoruyorum kendimi 5 gündür kahverengi akıntı var.allaha emanet.sıkma canını gülüm...

kıyamam ya.canım yatacağın odayı 2 saat önceden ilaçla oraya girme.sonra azıcık havalandır yat..

zararı olmaz be gülüm ne zararı olacak:)))

günaydın canım..kolay gelsin..

amin canım günaydın...

biz aynıydık kız seninle...gözün aydın...

günaydın şekerim..

hoşgeldin canım..

allah yardımcın olsun gülümk yaa.

hayırlı olsun hoşgeldin...

günaydın canım..şükür sen??

allaha emanet gülüm güzel düşün güzel olsun..

daha öncede konuşmuştuk seninle özelde canım....

malesef topiğimiz birkaç kişinin tekelinde...

güzel olacak kuzum bebeğin içinde senin içinde..

bunun önyargıyla alakası yok canım.kırılmalar olabilir..bende çok dikkat ediyorum..hamilelik bulantı vs başka şey görmezden gelmek başka şey...

kimse takmadı.sürekli olupta artık ender takılanlar nerde diye düüşündünüzmü??benim özelime hergün yazılıyor burdan yazacağım kimse sallamıyor diye..konuşmalar birkaç kişi arsındaysa o kişiler birbirine cevap veriyor ama başkasına vermiyorsa hamilelik hormon falan değildir bu muhabbet....

yok be gülüm ne etkileyecek.içinden geçtiği gibi davran...

hoşbuldum kuzumm...nasılsın bakalım??

ya kızcağız o gün kötü bişey demediki dedikodu yapıp günaha girmeyelim dedi yasminde gerekeni söledi.neden bu kadar uzatıldı anlamıyorum.kimse laf sallamadı bi kişi söyledi ve uzatmadı bile.b

hoşbuldum canım.sağolasın sen??

Bulantilarim hala gecmedi. Halsizlik var. Asiri duygusallik var. :50: oyle iste idare edip gidiyoruz. Esim diyor ki 2. cocugu dusunmeyelim hamileliginde cok duygusallasiyorsun, kavga cikariyorsun dedi.

Canım CLEXANE diye bir iğne 4 mg lık adını tam doğru yazamamış olabilirim:):)
Senin kullandığın nedir? ilk bebeğin mi daha?

İnşallah kucağıma alacağım ilk bebeğm olacak dşüklerim var :(((( benim kullandığım iğne fraxiparine 0,3 ml sabahlarıda bebe aspirini kullanıyorum

günaydınlar herkese :3: :3: gününüzün güzel geçmesini dilerim :16:

Aranıza yeni katılıyorum biraz geç oldu ama hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmenizi diliyorum Buarada ben izmirliyim izmirli arkadaşlar varmıdır acaba aranızda:)

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun :16:

ufak bir tartışma var galiba :44: topikte bende fikrimi söyleyeyim öyleyse ben sık girmeye çalışıyorum ama yazıyorum da çoğu zaman cevap yazan da var sallamayıp geçende bende takmıyorum girince selamı esirgemiyorum soru soruyoruz cevap verilsin istiyorlar ama yazınca hiç oralı olmayıp atlayıp geçiyorlar tamam yazmak zorunda değilsin ama beğenip de geçebilirsin en azından okuduğunu ve kaale aldığını blirim neyse... muhabbet ediliyor araya yazıyorum hiç yazmamışım gibi muhabbete devam edilip gidiyor artık bende çok yazmamaya başladım arada selam veriyorum ve geçmişi okuyorum benle alakalı bi durum varsa ya da bildiğim paylaşacağım yazıyorum o kadar :31:
yazdılklarım şahsi değil lütfen alınganlık yapıp da üzülmeyin genel gözlemlerim ve rahatsızlıklarımdır :34:

hoşgeldin canım, geçmiş olsun nasıl oldu kanamaların azaldı mı fazla yorma kendini :16:

Hamileyken çok alıngan oluyoruz galiba:) evet çok kişi olunca sayfa çok çabuk ilerliyor karışabiliyor bu konuda haklısın canım.
Benim 2.gebeliğim ama ilk bebeğim olacak ama biri diğerinden çok farklı diğerinde hiç mide bulantım olmadı mesela bund felaket mide bulantım var ne süt içebiliyorum ne peynir yiyebiliyorum çok fena 11. haftaya girdim işallah geçer artık.

mutlaka süt ürünleri almalısın. peynir olmasa süt süt olamassa yoğurt ayran... ilerde diş çürükleri olabiliyormuş bunlarda engeller inşallah. bulantı bende de çok var et kıyma kokusu beni mahfediyor. zeytin ekmek yiyebiliyorum bir tek... birde allahtan meyve aram iyi...

günaydınlar herkese :3: :3: gününüzün güzel geçmesini dilerim :16:

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun :16:

ufak bir tartışma var galiba :44: topikte bende fikrimi söyleyeyim öyleyse ben sık girmeye çalışıyorum ama yazıyorum da çoğu zaman cevap yazan da var sallamayıp geçende bende takmıyorum girince selamı esirgemiyorum soru soruyoruz cevap verilsin istiyorlar ama yazınca hiç oralı olmayıp atlayıp geçiyorlar tamam yazmak zorunda değilsin ama beğenip de geçebilirsin en azından okuduğunu ve kaale aldığını blirim neyse... muhabbet ediliyor araya yazıyorum hiç yazmamışım gibi muhabbete devam edilip gidiyor artık bende çok yazmamaya başladım arada selam veriyorum ve geçmişi okuyorum benle alakalı bi durum varsa ya da bildiğim paylaşacağım yazıyorum o kadar :31:
yazdılklarım şahsi değil lütfen alınganlık yapıp da üzülmeyin genel gözlemlerim ve rahatsızlıklarımdır :34:

aman kızlar yapmayın sizde çıkarsanız kim kalıcak geriye biz buranın eskileri sayılırız ayakta tutalı topimizi. ağzım burnum diyene kadar 2 ay geçti kaldı 7 ay :9::9: dah paylaşacağımız çok şey var, bi yere gitmeyin ben burdan her gün bir şey öğreniyorum...

kayracım sende öyle tecrübelilerdensin. sakın gitmeyin bak. sizi seviyorummm :54::54:

Back