kayra, sürmeli, rose21, ozpolat, çilek7879, tsemavi, ebah234 ve aklıma gelmeyen sorumalarıma cevap veren dıger anne adayları bu topikten sakın cıkmayın yoksa hungur hungur aglarım bebegımde üzülür siz teyzelerine küser el öpmeyede gelmez bilesiniz !!!!!:))))
bnm bı sorum olucak kızlar bn sımdı 10. haftanın ıcındeyım 9+ lardayım yanı yalnız karnım kocaman yanı 4 aylık 5 aylık gece gunduz hep bu kadar ıc karnı kucuk olanlarmı bole kocaman gobeklı oluo bu kadar erken tuhaf degılmı ??? ınsanlar hamıleyım kendım sısırıorum sanıcak dıe uzuluorum ılk baslarda gobek o ben ztn gobeklıyım hafıf dıodum ama yok artık gobeklıkten cıktı yanı bu kılo olarak bı sıkıntım yok 56 kılo ıle kaldım hamıle daha kılo almadıgımı hıssedıorum ztn ıstahımda yok sıze bı danısım dedım bnm gıbı olan varmı 10. haftada 4 aylık gobeklı :)))
ağlama canım ya bebişi üzme herkes depresif bir halde tatsızlıklar yaşanıyor haliyle
şişliğe gelince bende aynen öyleyim hatta göbek topiğine bakarsan halimi görürüsün bende kilo almadım hala ama göbeğim çıktı pek göbekli değildim halbuki