yine kan werip geldim kanım çekilmiş 2 seferdir kan alamıyorlar kolumdan hiç böyle birşey bşıma gelmemişti elimden almak zorunda kaldılar.. yarın öğleden sonra alıcam sonuçları dualrınız eksik etmeyin kızlar...
merhaba yasmin geçmiş olsun öncelikle kan vermişsin hangi tahliller için kan verdin acaba bende seninle aynı haftadayken epeyce bir kan verdim de.
kızlarr gunaydın herkes iyidir umarım
sabahtan beri elektrikler gitti geldi. bi yazamadım size. haftasonu baya iyiydim ben bi tas pekmezi kafama diktim öğüre öğüre bi hal oldum gerçi ama,kanım yerine geldi sanırım zaten kan hapıda alıyordum. bugunde oruca niyetlendim Allah kabul ederse, bakalım inşallah kötü olmam şimdilik iyiyim :82:
bu arada eşimlede aram sürekli limoni bi düzelelmedik çok stresliyim dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan. benle kavga ediyo sürekli , demiyoki bu hamile ya
kızlar süt için beni baya rahatlatıyor süt tavsiye ederim. benimde belim çok kötü ya sol tarafı hani şöyle çıt etse rahatlıcak öyle bi ağrı
sut muu. canim eminmisin cunku ben ulser. reflu, gastrit uclusune sahip bir insan olarak diyebilirim ki yasak olan ilk sey sut. mide yanmasini ve eksimesini ozellikle tetikler. bana hamile oldugum halde yasak mesela. icince uyku uyuyamiyorum ben o derece.
yakında gelir cinsiyetler.11.haftaya giren çok maşallahhh.ben yarın 10.haftaya gircem dahaa..bende hatırlamıyorum bir önceki nasıldı??sanki hiç doğurmadım(((
yine kan werip geldim kanım çekilmiş 2 seferdir kan alamıyorlar kolumdan hiç böyle birşey bşıma gelmemişti elimden almak zorunda kaldılar.. yarın öğleden sonra alıcam sonuçları dualrınız eksik etmeyin kızlar...
yok canım benim bebiş gelişmiyorya düzenli olarak beta hcg ölçümü yapıyor doktor o yüzden..neden canım ya bizlere stres hiç iyi gelmez şimdilerde.aslında eşinle ararnın en iyi olması gereken zamanlar ama ?
kavga çıktımı sende azcık başın döndü fena oluyom gibi numara yap işe yarar belki?
böle olunca hiç sütü denemedim
bende 10+3 üm 11 . haftanın içindeyim yani
13 haftadan sonra öğrenen arkadaşlarım vardı benim bakalım bize ne zaman kısmet olucak.heycan dorukta
kansızlıktan dolayımı tatlım?
Selam kizlar nasılsiniz
[ı]merhaba canım öncelikle hoşgeldin bebğini sağlıcakla al kucağına inşallah cnmm
Canım benim bebeğim gelişmiyor sürekli kanımı ölçüyor doktor kanda beta hcg değerimin artışına bakıyor hiçbir tahlil yaptırmadım o yüzden şimdiye kadar[/ı]
ay valla canım ülser ve reflü varsa tabi ki bilemem ama ben az bi süt içince iyi geliyor sanki. ki normalde sütü hiç sevmeyen biriyimdir ama hamilelikte sütle kanka oldum diyebilrimsut muu. canim eminmisin cunku ben ulser. reflu, gastrit uclusune sahip bir insan olarak diyebilirim ki yasak olan ilk sey sut. mide yanmasini ve eksimesini ozellikle tetikler. bana hamile oldugum halde yasak mesela. icince uyku uyuyamiyorum ben o derece.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sende bebeğini kucağına alırsın. Dua edeceğim senin için. Inşallah sonuçların herşeyi yolunda gösterir.
ay valla canım ülser ve reflü varsa tabi ki bilemem ama ben az bi süt içince iyi geliyor sanki. ki normalde sütü hiç sevmeyen biriyimdir ama hamilelikte sütle kanka oldum diyebilrim
yok canım benim bebiş gelişmiyorya düzenli olarak beta hcg ölçümü yapıyor doktor o yüzden..
kızlar ben ibrahim saracoglunun face deki sitesinde okudum ki yazıyı aktarayım aynen
Reflü
Reflü şikayetiniz başladığı anda iki yudum süt içmenizi önermekteyim.İçilecek iki yudum sütün oda sıcaklığında yada doğrudan buzdolabından soğuk olarak içilmesi doğru olanıdır.En geç birkaç dakika içersinde şikayetiniz büyük bir ihtimalle geçecektir.Onbeş-yirmi dakika sonra şikayetiniz tekrar devam ederse hemen tekrar iki yudum süt içiniz.Bu şekilde devam ederek reflü şikayetlerinizin aralıklarının giderek açıldığını gözlemleyeceksiniz
selam canim.ne var ne yok.bebis nasil. benim dun sabahdan oglene kadar ara ara sari ve pempe akintim oldu.ve kesildi.
begüm ; haklısın canım ya ayılıp bayılayım azıcıkıniyi zamanlarımız ama bana bişiler oldu herşeye karşı isteksizim anlarsınız. yattığımda bile o kadar başım dönüyo ki ona sarılmadan hemen uyumak istiyorum birde sıcak olduğu için kokuya hassasiyetim var yatağın en ucunda duruyorum bunalıyorum çünkü oda küsüyo yok efendim sanki zorla evlendirilmişiz, vs vs.... incir çekirdeğiniz doldurmaz
bana biri daha önce kocandan soğuyacaksın yaklaşmak istemeyeceksin deseler aklıma gelmezdi ama ben tam 1 hafta öncesine kadar öyleydi.Geçen hafta normale döndüm,zaten erkenden yatıyorum eşimin yüzüne bile bakmıyordum şimdi eski halimize geri döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?