• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bir bebeğimiz oLacak seninLe..
Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi,
kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi.
KavgaLarımız oLacak seninLe...

hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.
Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi,
kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi.
Küçücük eLLeri iLe saracak tüm benLiğimizi.
İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi...

2013 OCAK ANNELERİNDEN ALDIM.HAKLARINI HELAL EDERLER İNŞALLAH..TOPİKLERİ BOŞTU:(((

Son düzenleme:
ay canim ya evet, bugun ben de costum ama aldim boyumun olcusunu, simdi sanki regli olucakmisim gibi agrim var, yatiyorum...

BİRŞEYCİK OLMAZ KORKMA.BENDEDE VARDI GEÇTİ ŞİMDİ ÇOK GEZİNCE AYAKTA ÇOK KALINCA OLUYOR AMA BEN YATAMIYORUM İNADINA DEVAM:kkk::kkk::kkk:

kayracım çok teşekkür ederim canım evet bende idrar testi yaptırmak istiyorum ama benim doktorum çok rahat o kadar çok hamile varki kadın artık otomatiğe bağlamış aslında gebelikden sonra enfeksiyon şu bu varmı diye kan testleri idarr tesleri yapılmalı değilmi ya...Allah dan hayırlısı

haklisin canım benim yarın yeni dr a detaylı sorucam şimdi yatıyorum ama yarın ise gitmek zorundayim öğlen gibi dr gidip eve gelir dinlenirim hersey yolunda gider umarım elim kolum herseyim oldunuz allah hepinizden razı olsun kendi kendime kafayı yerdim ben

çok geçmiş olsun .. Inşallahh rabbim yavrunu sana,senide yavruna bağışlasın..öncelikle gelen pıhtılar birikmiş kanlar canım daha önce yaşamış olduğun kanı dışarı yeni atmışsın.bebek olduğunu sanmıyorum kalbinin attığını görmüşsün içini rahat tut..allaha emanet olun haber ver mutlaka öptümm:34:

2013 OCAK ANNELERİNDEN ALDIM.HAKLARINI HELAL EDERLER İNŞALLAH..TOPİKLERİ BOŞTU:(((
Cok guzelmıs kayra burdan kopyalayıp msjla kocama yolladım balkonda bılgısayar basındaydı sayende gece surprızı yaptım tesekkur ederım:7:

ne guzelmis, cok romantik:16:

BİRŞEYCİK OLMAZ KORKMA.BENDEDE VARDI GEÇTİ ŞİMDİ ÇOK GEZİNCE AYAKTA ÇOK KALINCA OLUYOR AMA BEN YATAMIYORUM İNADINA DEVAM:kkk::kkk::kkk:

masallah canim ya, diyorum ya hep sendeki bu tevekkulu Rabbim bize de nasib etsin, ben biraz korktum acikcasi, bi de bisey sorucam nane limon iciyorum iki gundur, bogaz agrim vardi, nane limon cok iyi geldi, simdi bi sitede nanenin rahim kasilmalarina yol acabilecegi yaziyor, bir tutam koyup kaynatmistim, var mi nane ile ilgili bilgisi olan? yanlis mi yaptim acaba?

herkeze günaydın kızlar :kkk:

üç gün yatmanın ardından buradayım ama bugün de masa başında yatıcam gibi duruyor mide bulantısı kusma beni çok halsiz yapıyor hiç kalkmadan yatıyorum :50:

bugün randevum var 1 de bakalım doktor ne dicek inşallah çok etkili bir ilaç verir de hemen geçer :26:

çok geçmiş olsun .. Inşallahh rabbim yavrunu sana,senide yavruna bağışlasın..öncelikle gelen pıhtılar birikmiş kanlar canım daha önce yaşamış olduğun kanı dışarı yeni atmışsın.bebek olduğunu sanmıyorum kalbinin attığını görmüşsün içini rahat tut..allaha emanet olun haber ver mutlaka öptümm:34:

gunaydın canım aminnnn:2: sağolasın öğleden sorna dr gidiceğim gelişmeleri mutlaka yazarım

MERHABALAR KIZLAR...
uzun zamandır gelemiyordumm...
geldim:1:
benim bulantılarım ve zaman zaman kusmalarım devam ediyor.kısmetse 11+2yken doktora gideceğim en son 7+2'yken gitmiştim....Canım yavrum inşallah iyisindir.

bu arada ilk sayfadaki bilgim güncelli değil,kese göründü ve kalbi pıt pıt atıyor çok şükür...:16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Günaydın Güzel anne adayları...

Bugün bnm doğum günüm..Eşim haftasonu süpriz bir kutlama yaptı ama şenlikler bugün de devam ediyor..

Aslında bugün doktor kontrolüm var 16.00 da ..Doğum günümü unutmuş durumdayım bebeğime kilitlendim.

İnşallah sağlıklı güzel haberlerinin duyarım görürüm.Çooook korkuyorum..Hiç bir problemim sıkıntım yok.
C.tesi pazar inanılmaz gezdim.Normal insan dayanamaz ama bebişim hiç problem yaratmadı.

Kızlar dua edin ne olur kontrolümüz güzel geçsin...

gunaydın guzel anneler kanamam hafiflemekle birlikte devam edıyor ağrımda bi geçiyo bi geliyo öğleden sonra drumuza gideceğiz umarım herşey gerçekten yolundadır. bu arada sağ kasığım yakşalık yarımsaattir 2 kere seğirme oldu 6-7 kere seğirdi durdu aradan 5-10 dk geçmedi yine seğirdi Rabbim güzel işaretler varsın hepimize bebeklerimzin sevincini yaşatsın inşallah dr dan sonra güzel hbrler vermek dileğiyle esen kalın..

gunayhdın canlarım

dun aksam sacma bı sebepten esım bana küstü
alındı bişiye
sımdı konusmuo
bende sanırım takmamıkstım ama ıcsel olarak stres yaptım kalbım sabahtan berı bırseyden korkmusum gıbı cok hızlı carpıyor..damagımı cekıyorum duzelmıyor..o kadarda takacak bır sey degıldı ama ona gerıldım sanırım ben :19:

gunayhdın canlarım

alındı bişiye
sımdı konusmuo
bende sanırım takmamıkstım ama ıcsel olarak stres yaptım kalbım sabahtan berı bırseyden korkmusum gıbı cok hızlı carpıyor..damagımı cekıyorum duzelmıyor..o kadarda takacak bır sey degıldı ama ona gerıldım sanırım ben :19:

canım düşünmemeye calış derin derin nefes al hava alabileceğin bir yerde otur ne bileyim toparlamaya alış kendini bak kendinde diyorsun büyütecek bişey değil die dinlememeye çalış kendini inşallah biran önce geçer canım

canım düşünmemeye calış derin derin nefes al hava alabileceğin bir yerde otur ne bileyim toparlamaya alış kendini bak kendinde diyorsun büyütecek bişey değil die dinlememeye çalış kendini inşallah biran önce geçer canım

gıcık erkeklerrrrr :41::41:

herkese günaydın.nasılsınız arkadaslar bugün?

ben iyi değilim galiba sanki midem bulancak gibi tuhaf bişey var ama bulantı olmuyor ve acayip halsizim uykum var ...

bu arada ilk sayfadaki bilgim güncelli değil,kese göründü ve kalbi pıt pıt atıyor çok şükür...:16::16::16::nazar::nazar::nazar:

canım tebrik ederim. seni sabredenler kulübünden mi hatırlıyorum aceba ?

gunayhdın canlarım

alındı bişiye
sımdı konusmuo

günaydınn zaten erkekler hep sacma sebepten küsüp insanı deli ederler.sıkma canını desemde sıkılıcaktır ama boşver canım ya bebişi düşün eşini de tınlama nasıl olsa unutucaksınız olan bebişin psikolojisine olmasın.güzel bir gün geçirirsin inş.

Back