Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn zaten erkekler hep sacma sebepten küsüp insanı deli ederler.sıkma canını desemde sıkılıcaktır ama boşver canım ya bebişi düşün eşini de tınlama nasıl olsa unutucaksınız olan bebişin psikolojisine olmasın.güzel bir gün geçirirsin inş.
Günaydın kızlarrr
herkese güzel bir hafta diliyorum.
şuan midem çok yanıyor anlatamam
sabah simit yedim ondan herhalde.önceden hiç böle olmazdı
sizde de böle yanmalar oluyormu?
Günaydın kızlarrr
herkese güzel bir hafta diliyorum.
şuan midem çok yanıyor anlatamam
sabah simit yedim ondan herhalde.önceden hiç böle olmazdı
sizde de böle yanmalar oluyormu?
eveet haklısınıızzz sızde olmasınız valla
gecen bırı burda gebelık dısında bısı konusulmasın demıs
burası bızım deşarj oldugumuz dertlestıgımız bırbıırmızı gormeden dost oldugumuz yer
ınsan yakınlarına soleyemıyor burda paylasıyor
bazen buraya yazıp rahatlıyuorum baska kımseyesoleme geregı duymuyorum ıcımdede kalmıyor.
gunaydın guzel anneler kanamam hafiflemekle birlikte devam edıyor ağrımda bi geçiyo bi geliyo öğleden sonra drumuza gideceğiz umarım herşey gerçekten yolundadır. bu arada sağ kasığım yakşalık yarımsaattir 2 kere seğirme oldu 6-7 kere seğirdi durdu aradan 5-10 dk geçmedi yine seğirdi Rabbim güzel işaretler varsın hepimize bebeklerimzin sevincini yaşatsın inşallah dr dan sonra güzel hbrler vermek dileğiyle esen kalın..
cnm geçmiş olsun ne güzel bak Allahın izniyle bebeğin senle olduğuyla ilgili işaret vermiş inş hayırlı haberlerle dönersin
amin canım inşallah saatler geçmiyo geçsede kontrolümüzü olsak
sebebp sımıt
hamılelık hafıf refluyu tetıklıyor
sımıtte refluyu
susam daha dogrusu yemek borusuna susamlar takılıp kalıyor
ozellıkole sabahları yememeye calısın
ılk yemegıgınız sımıt olmasın yapısıp resmen orayı kurtgıbı kemırıyor susam
canım dün ben ölüyordum midemin yanmasdından ekşime gibi yanma gibi cok kötüydü.sanki 2-3 tane sogan yemişim gibi felaketti içimde acı hissi vardı.sanırım sarımsaktan oldu bana da.canım nasıl mantı istedi kalktım yaptım sarımsaklı yogurt üstüne de salcalı sos salcada arttırmıstır belki etkisini gece filan yandım durdum.şimdi de istifar edicek gibiyim ya iş yerindryim Allahım kimse görmese barii
yanma hissini azaltacak bişey var mı aceba ? ne yesek ne içsek de yanması geçse
kızlar süt için beni baya rahatlatıyor süt tavsiye ederim. benimde belim çok kötü ya sol tarafı hani şöyle çıt etse rahatlıcak öyle bi ağrıyanma hissini azaltacak bişey var mı aceba ? ne yesek ne içsek de yanması geçse
gitmem canım benimmm merak etmeee ...güzel olacak herşey inşallahhh hadi o zaman duaya başlayalım salıya kadar....sakın gitme buradan çok üzülürümm(((((((((((
Günaydın Güzel anne adayları...
Bugün bnm doğum günüm..Eşim haftasonu süpriz bir kutlama yaptı ama şenlikler bugün de devam ediyor..
Aslında bugün doktor kontrolüm var 16.00 da ..Doğum günümü unutmuş durumdayım bebeğime kilitlendim.
İnşallah sağlıklı güzel haberlerinin duyarım görürüm.Çooook korkuyorum..Hiç bir problemim sıkıntım yok.
C.tesi pazar inanılmaz gezdim.Normal insan dayanamaz ama bebişim hiç problem yaratmadı.
Kızlar dua edin ne olur kontrolümüz güzel geçsin...
kızlar süt için beni baya rahatlatıyor süt tavsiye ederim. benimde belim çok kötü ya sol tarafı hani şöyle çıt etse rahatlıcak öyle bi ağrı
kızlarr gunaydın herkes iyidir umarım
sabahtan beri elektrikler gitti geldi. bi yazamadım size. haftasonu baya iyiydim ben bi tas pekmezi kafama diktim öğüre öğüre bi hal oldum gerçi ama,kanım yerine geldi sanırım zaten kan hapıda alıyordum. bugunde oruca niyetlendim Allah kabul ederse, bakalım inşallah kötü olmam şimdilik iyiyim :82:
bu arada eşimlede aram sürekli limoni bi düzelelmedik çok stresliyim dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan. benle kavga ediyo sürekli , demiyoki bu hamile ya