• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın çiçek kokulu annelerrrrr..... :16: :16: Dünden önceki gece rüyamda deliler gibi baklava yiyordum bu gece de sütlaç yedim. Ne oluyo bana anlamıyorum valla :9:

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın kızlarrr

herkese güzel bir hafta diliyorum.
şuan midem çok yanıyor anlatamam
sabah simit yedim ondan herhalde.önceden hiç böle olmazdı
sizde de böle yanmalar oluyormu?

günaydınn zaten erkekler hep sacma sebepten küsüp insanı deli ederler.sıkma canını desemde sıkılıcaktır ama boşver canım ya bebişi düşün eşini de tınlama nasıl olsa unutucaksınız olan bebişin psikolojisine olmasın.güzel bir gün geçirirsin inş.

eveet haklısınıızzz sızde olmasınız valla
gecen bırı burda gebelık dısında bısı konusulmasın demıs
burası bızım deşarj oldugumuz dertlestıgımız bırbıırmızı gormeden dost oldugumuz yer
ınsan yakınlarına soleyemıyor burda paylasıyor
bazen buraya yazıp rahatlıyuorum baska kımseyesoleme geregı duymuyorum ıcımdede kalmıyor.:49::31:

Günaydın kızlarrr

sebebp sımıt
hamılelık hafıf refluyu tetıklıyor
sımıtte refluyu
susam daha dogrusu yemek borusuna susamlar takılıp kalıyor
ozellıkole sabahları yememeye calısın
ılk yemegıgınız sımıt olmasın yapısıp resmen orayı kurtgıbı kemırıyor susam

Günaydın kızlarrr

canım dün ben ölüyordum midemin yanmasdından ekşime gibi yanma gibi cok kötüydü.sanki 2-3 tane sogan yemişim gibi felaketti içimde acı hissi vardı.sanırım sarımsaktan oldu bana da.canım nasıl mantı istedi kalktım yaptım sarımsaklı yogurt üstüne de salcalı sos salcada arttırmıstır belki etkisini gece filan yandım durdum.şimdi de istifar edicek gibiyim ya iş yerindryim Allahım kimse görmese barii

eveet haklısınıızzz sızde olmasınız valla
gecen bırı burda gebelık dısında bısı konusulmasın demıs
burası bızım deşarj oldugumuz dertlestıgımız bırbıırmızı gormeden dost oldugumuz yer
ınsan yakınlarına soleyemıyor burda paylasıyor
bazen buraya yazıp rahatlıyuorum baska kımseyesoleme geregı duymuyorum ıcımdede kalmıyor.:49::31:

valla herkes herseyi konusuyor kim dedi aceba merak ettim.evde ne yapıyoruz nasıl zaman geciriyoruz hersey yazılıyor burda iyi de oluyor.az cok birbirimizi tanıyoruz.muhabbetimiz var.bebekle alakalı olanı buraya ,canımız sıkkın oldugunda gidip baska topiğe mi yazalım yani.

yanma hissini azaltacak bişey var mı aceba ? ne yesek ne içsek de yanması geçse

günaydın anneler ve mini mini bebeleri :emir_bebek::emir_bebek:
en bu hafta en güzel hafta olsun ve bizlerin olsun mide bulantısı,baş dönmesi,alınganlıklar,uyku ve yorgunluk bitsin.....:1::1:
bu arada hafta sonu ailelerle ilgili birşey yazılmasın denmiş ama biz burada kimseyi rahatsız etmiyoruz ki...biraz alınganız ve birbirimizin halinden biz anlarız....
dert topiğine çevirdiğimizi sanmıyorum....umarım konu sahibi de bazen olan bu tür konuşmalardan rahatsız olmuyordur:31:

gunaydın guzel anneler kanamam hafiflemekle birlikte devam edıyor ağrımda bi geçiyo bi geliyo öğleden sonra drumuza gideceğiz umarım herşey gerçekten yolundadır. bu arada sağ kasığım yakşalık yarımsaattir 2 kere seğirme oldu 6-7 kere seğirdi durdu aradan 5-10 dk geçmedi yine seğirdi Rabbim güzel işaretler varsın hepimize bebeklerimzin sevincini yaşatsın inşallah dr dan sonra güzel hbrler vermek dileğiyle esen kalın..

cnm geçmiş olsun ne güzel bak Allahın izniyle bebeğin senle olduğuyla ilgili işaret vermiş inş hayırlı haberlerle dönersin

nuriscan cnm sanada çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip eder inş

sebebp sımıt
hamılelık hafıf refluyu tetıklıyor
sımıtte refluyu
susam daha dogrusu yemek borusuna susamlar takılıp kalıyor
ozellıkole sabahları yememeye calısın
ılk yemegıgınız sımıt olmasın yapısıp resmen orayı kurtgıbı kemırıyor susam

evet evet sebep simit biliyom ama yemektende alıkoyamadım kendimi işte :(

canım dün ben ölüyordum midemin yanmasdından ekşime gibi yanma gibi cok kötüydü.sanki 2-3 tane sogan yemişim gibi felaketti içimde acı hissi vardı.sanırım sarımsaktan oldu bana da.canım nasıl mantı istedi kalktım yaptım sarımsaklı yogurt üstüne de salcalı sos salcada arttırmıstır belki etkisini gece filan yandım durdum.şimdi de istifar edicek gibiyim ya iş yerindryim Allahım kimse görmese barii

ayy mantı istedi kız canım şimdiii

yanma hissini azaltacak bişey var mı aceba ? ne yesek ne içsek de yanması geçse

ayy evet bişey olsada geçse valla
ben bol bol su içiyorum ama çokta işe yaramıyor

kızlarr gunaydın herkes iyidir umarım :16::16:

sabahtan beri elektrikler gitti geldi. bi yazamadım size. haftasonu baya iyiydim ben bi tas pekmezi kafama diktim öğüre öğüre bi hal oldum gerçi ama,kanım yerine geldi sanırım zaten kan hapıda alıyordum. bugunde oruca niyetlendim Allah kabul ederse, bakalım inşallah kötü olmam şimdilik iyiyim :82:

bu arada eşimlede aram sürekli limoni bi düzelelmedik çok stresliyim dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan. benle kavga ediyo sürekli , demiyoki bu hamile ya :14::14::14:

güzel olacak herşey inşallahhh hadi o zaman duaya başlayalım salıya kadar....sakın gitme buradan çok üzülürümm:((((((((((((
gitmem canım benimmm merak etmeee ... :16::16::16::16::38::38::38::38:
Günaydın Güzel anne adayları...

Bugün bnm doğum günüm..Eşim haftasonu süpriz bir kutlama yaptı ama şenlikler bugün de devam ediyor..

Aslında bugün doktor kontrolüm var 16.00 da ..Doğum günümü unutmuş durumdayım bebeğime kilitlendim.

İnşallah sağlıklı güzel haberlerinin duyarım görürüm.Çooook korkuyorum..Hiç bir problemim sıkıntım yok.
C.tesi pazar inanılmaz gezdim.Normal insan dayanamaz ama bebişim hiç problem yaratmadı.

Kızlar dua edin ne olur kontrolümüz güzel geçsin...

iyiki doğdun canım eşinle bebişinle nice mutlu senelere inşallahh :16::16::16::16: sende benim gibi aslan burcusun yani bende aslanım :38::38::38::38::38:

kızlar süt için beni baya rahatlatıyor süt tavsiye ederim. benimde belim çok kötü ya sol tarafı hani şöyle çıt etse rahatlıcak öyle bi ağrı :50:

sut muu. canim eminmisin cunku ben ulser. reflu, gastrit uclusune sahip bir insan olarak diyebilirim ki yasak olan ilk sey sut. mide yanmasini ve eksimesini ozellikle tetikler. bana hamile oldugum halde yasak mesela. icince uyku uyuyamiyorum ben o derece.

kızlarr gunaydın herkes iyidir umarım :16::16:

sabahtan beri elektrikler gitti geldi. bi yazamadım size. haftasonu baya iyiydim ben bi tas pekmezi kafama diktim öğüre öğüre bi hal oldum gerçi ama,kanım yerine geldi sanırım zaten kan hapıda alıyordum. bugunde oruca niyetlendim Allah kabul ederse, bakalım inşallah kötü olmam şimdilik iyiyim :82:

bu arada eşimlede aram sürekli limoni bi düzelelmedik çok stresliyim dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan. benle kavga ediyo sürekli , demiyoki bu hamile ya :14::14::14:

su ogure ogure zorla ben de yiyp icebilsem ya. midem asiri hassas oldugu icin ogg dedigim anda geri donusum yoktur artik tuvallete biterimmmmm:))

Merhaba güzel anneler ve bebişleri..Sağlıklı,keyifli bir hafta diliyorum herkese.11.haftama girmiş bulunuyorum Allah'ın izniyle.Binlerce şükürler olsun bu haftaya kadar bebişim çok üzmedi beni.Hatta o derece ki,buradaki kimi anneler gibi panik bile yaptım yolunda gitmeyen şeyler olabilir mi acaba diye ama yersizmiş boşuna evham yapıyoruz sanırım her şeyi kendimize.Yoğun halsizlik ve dışarı çıktığımda bir iki göz kararması ve üç beş kez hafif bulantı dışında bir şikayetim olmadı,darısı sizlere...Yalnız,hamileliğimin başından beri sol tarafımda olan hafif sızı şeklindeki kasık ağrım iki gündür sağa kaymış durumda.Hatta biraz da karnıma vurmuş haliyle uyandım sabah.Geceleri uyurken hangi tarafıma yatsam o yanda hafif bir ağrı hissediyorum.Sizlerde de oluyor mu benzer durumlar ? Kızımda nasıldı hiç hatırlamıyorum.Arayı çok açınca ilk gebelik gibi oluyormuş hakikaten :) Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Allah'a emanet olun ...

yakında gelir cinsiyetler.11.haftaya giren çok maşallahhh.ben yarın 10.haftaya gircem dahaa..bende hatırlamıyorum bir önceki nasıldı??sanki hiç doğurmadım:((((

Back