• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herkese selamlar bende 2013 mart ayı annesi adayıyım sizler gibi bende bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum... Sizlerle sohbet etmenin iyi geleceğini düşündüm aranızda olmak iyi gelecek...

yine kan werip geldim kanım çekilmiş 2 seferdir kan alamıyorlar kolumdan hiç böyle birşey bşıma gelmemişti elimden almak zorunda kaldılar.. yarın öğleden sonra alıcam sonuçları dualrınız eksik etmeyin kızlar...

yine kan werip geldim kanım çekilmiş 2 seferdir kan alamıyorlar kolumdan hiç böyle birşey bşıma gelmemişti elimden almak zorunda kaldılar.. yarın öğleden sonra alıcam sonuçları dualrınız eksik etmeyin kızlar...

merhaba yasmin geçmiş olsun öncelikle kan vermişsin hangi tahliller için kan verdin acaba bende seninle aynı haftadayken epeyce bir kan verdim de.

merhaba yasmin geçmiş olsun öncelikle kan vermişsin hangi tahliller için kan verdin acaba bende seninle aynı haftadayken epeyce bir kan verdim de.

merhaba canım öncelikle hoşgeldin bebğini sağlıcakla al kucağına inşallah cnmm :16::16::16:
canım benim bebeğim gelişmiyor sürekli kanımı ölçüyor doktor kanda beta hcg değerimin artışına bakıyor hiçbir tahlil yaptırmadım o yüzden şimdiye kadar :50::50::50:

kızlarr gunaydın herkes iyidir umarım :16::16:

sabahtan beri elektrikler gitti geldi. bi yazamadım size. haftasonu baya iyiydim ben bi tas pekmezi kafama diktim öğüre öğüre bi hal oldum gerçi ama,kanım yerine geldi sanırım zaten kan hapıda alıyordum. bugunde oruca niyetlendim Allah kabul ederse, bakalım inşallah kötü olmam şimdilik iyiyim :82:

bu arada eşimlede aram sürekli limoni bi düzelelmedik çok stresliyim dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan. benle kavga ediyo sürekli , demiyoki bu hamile ya :14::14::14:

neden canım ya bizlere stres hiç iyi gelmez şimdilerde.aslında eşinle ararnın en iyi olması gereken zamanlar ama ?
kavga çıktımı sende azcık başın döndü fena oluyom gibi numara yap işe yarar belki?

kızlar süt için beni baya rahatlatıyor süt tavsiye ederim. benimde belim çok kötü ya sol tarafı hani şöyle çıt etse rahatlıcak öyle bi ağrı :50:

böle olunca hiç sütü denemedim

sut muu. canim eminmisin cunku ben ulser. reflu, gastrit uclusune sahip bir insan olarak diyebilirim ki yasak olan ilk sey sut. mide yanmasini ve eksimesini ozellikle tetikler. bana hamile oldugum halde yasak mesela. icince uyku uyuyamiyorum ben o derece.

:52: :52:

yakında gelir cinsiyetler.11.haftaya giren çok maşallahhh.ben yarın 10.haftaya gircem dahaa..bende hatırlamıyorum bir önceki nasıldı??sanki hiç doğurmadım:((((

bende 10+3 üm 11 . haftanın içindeyim yani
13 haftadan sonra öğrenen arkadaşlarım vardı benim bakalım bize ne zaman kısmet olucak.heycan dorukta

kansızlıktan dolayımı tatlım?

neden canım ya bizlere stres hiç iyi gelmez şimdilerde.aslında eşinle ararnın en iyi olması gereken zamanlar ama ?
kavga çıktımı sende azcık başın döndü fena oluyom gibi numara yap işe yarar belki?

böle olunca hiç sütü denemedim

:52: :52:

bende 10+3 üm 11 . haftanın içindeyim yani
13 haftadan sonra öğrenen arkadaşlarım vardı benim bakalım bize ne zaman kısmet olucak.heycan dorukta

kansızlıktan dolayımı tatlım?
yok canım benim bebiş gelişmiyorya düzenli olarak beta hcg ölçümü yapıyor doktor o yüzden..

[ı]merhaba canım öncelikle hoşgeldin bebğini sağlıcakla al kucağına inşallah cnmm :16::16::16:
Canım benim bebeğim gelişmiyor sürekli kanımı ölçüyor doktor kanda beta hcg değerimin artışına bakıyor hiçbir tahlil yaptırmadım o yüzden şimdiye kadar :50::50::50:[/ı]

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sende bebeğini kucağına alırsın. Dua edeceğim senin için. Inşallah sonuçların herşeyi yolunda gösterir.

sut muu. canim eminmisin cunku ben ulser. reflu, gastrit uclusune sahip bir insan olarak diyebilirim ki yasak olan ilk sey sut. mide yanmasini ve eksimesini ozellikle tetikler. bana hamile oldugum halde yasak mesela. icince uyku uyuyamiyorum ben o derece.
ay valla canım ülser ve reflü varsa tabi ki bilemem ama ben az bi süt içince iyi geliyor sanki. ki normalde sütü hiç sevmeyen biriyimdir ama hamilelikte sütle kanka oldum diyebilrim:27:

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sende bebeğini kucağına alırsın. Dua edeceğim senin için. Inşallah sonuçların herşeyi yolunda gösterir.

inşallah canım benim çok teşekkür ederimm... :38::38::38::38::38:
senin ne için yapıldı o kadar tahlil ilk bebişin değilmi

kızlar ben ibrahim saracoglunun face deki sitesinde okudum ki yazıyı aktarayım aynen

Reflü

Reflü şikayetiniz başladığı anda iki yudum süt içmenizi önermekteyim.İçilecek iki yudum sütün oda sıcaklığında yada doğrudan buzdolabından soğuk olarak içilmesi doğru olanıdır.En geç birkaç dakika içersinde şikayetiniz büyük bir ihtimalle geçecektir.Onbeş-yirmi dakika sonra şikayetiniz tekrar devam ederse hemen tekrar iki yudum süt içiniz.Bu şekilde devam ederek reflü şikayetlerinizin aralıklarının giderek açıldığını gözlemleyeceksiniz

yok canım benim bebiş gelişmiyorya düzenli olarak beta hcg ölçümü yapıyor doktor o yüzden..

HIMM GEÇMİŞ OLSUN CANIM

kızlar ben ibrahim saracoglunun face deki sitesinde okudum ki yazıyı aktarayım aynen

Reflü

Reflü şikayetiniz başladığı anda iki yudum süt içmenizi önermekteyim.İçilecek iki yudum sütün oda sıcaklığında yada doğrudan buzdolabından soğuk olarak içilmesi doğru olanıdır.En geç birkaç dakika içersinde şikayetiniz büyük bir ihtimalle geçecektir.Onbeş-yirmi dakika sonra şikayetiniz tekrar devam ederse hemen tekrar iki yudum süt içiniz.Bu şekilde devam ederek reflü şikayetlerinizin aralıklarının giderek açıldığını gözlemleyeceksiniz

süper bi bilgi

selam canim.ne var ne yok.:3:bebis nasil.:emir_bebek::emir_bebek:benim dun sabahdan oglene kadar ara ara sari ve pempe akintim oldu.ve kesildi.:14::14:

İyiz biz tatlim sadece benim Dr.um iki hafta bir çağırıyor beni . Canım Dr.a gittin mı peki aman dikkat. Benim ilk bebeğimde ilk uç ay olmuştu ve progestan kullanmıştım. Acaba cok mü yorsun kendini. Belkid bu haftalarda normaldir canım. Bak simdi meraklarım.

begüm ; haklısın canım ya ayılıp bayılayım azıcıkın:9::9::36: iyi zamanlarımız ama bana bişiler oldu herşeye karşı isteksizim anlarsınız. yattığımda bile o kadar başım dönüyo ki ona sarılmadan hemen uyumak istiyorum birde sıcak olduğu için kokuya hassasiyetim var yatağın en ucunda duruyorum bunalıyorum çünkü oda küsüyo yok efendim sanki zorla evlendirilmişiz, vs vs.... incir çekirdeğiniz doldurmaz :19:

merhaba arkadaşlar bende reflüye aralıklarla birkaç yudum soğuk sütün çok iyi geldiğini biliyorum.Allah şifa versin herkese midede kalkınca yanma sorunu bendede başladı ne içsem iyi gelir acaba

begüm ; haklısın canım ya ayılıp bayılayım azıcıkın:9::9::36: iyi zamanlarımız ama bana bişiler oldu herşeye karşı isteksizim anlarsınız. yattığımda bile o kadar başım dönüyo ki ona sarılmadan hemen uyumak istiyorum birde sıcak olduğu için kokuya hassasiyetim var yatağın en ucunda duruyorum bunalıyorum çünkü oda küsüyo yok efendim sanki zorla evlendirilmişiz, vs vs.... incir çekirdeğiniz doldurmaz :19:

bana biri daha önce kocandan soğuyacaksın yaklaşmak istemeyeceksin deseler aklıma gelmezdi ama ben tam 1 hafta öncesine kadar öyleydi.Geçen hafta normale döndüm,zaten erkenden yatıyorum eşimin yüzüne bile bakmıyordum şimdi eski halimize geri döndük :16::16:

bana biri daha önce kocandan soğuyacaksın yaklaşmak istemeyeceksin deseler aklıma gelmezdi ama ben tam 1 hafta öncesine kadar öyleydi.Geçen hafta normale döndüm,zaten erkenden yatıyorum eşimin yüzüne bile bakmıyordum şimdi eski halimize geri döndük :16::16:

ilk hamile kaldigimi ogrendigimde hemen interennetn arastirmaya basladim tbai esim de baslamis bi yandan beni ariyor sunu yap bunu yapma falan diye. dedim ki sen onlari bana birak ben arastirim sen bebisin stressiz dogmasi icin seni ustune dusen gorevler neler, annenin psikolojisi nasil oluyormus onlari arastir dedim. artik ne okuduysa normalde cok tahammulsuz olan esim simdi allah anzarlardan saklsin pek bi iyi. tavsiye ederim:))))))

Back