Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi pazarlar arkadaşlar
bende biliyorsunuz ssk işlesin diye hasteneye gidemiyordum. dün eşimle bunu muhabbetini yapıyorduk napcaz ne etcez günler geçiyor daha kontrole gitmedim derkennnn. tuvalete bi girerimki kulodumda kocaman kahverengi bir akıntı olmuş soluğu hastanede aldık. meğersem sskamda otomatik işlemiş haberim yok. nöbetçi doktor kanalımın açık olduğunu düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğimi kızıma başkasının bakmasını koordine etmemi istedi ama öyle bir lüksüm yok tabi. kabızlık cins. ilişki yok dedi bununla ilgili iki tane ilaç verdi. yarın hemen aynı hastanedeki ilk kızım için gittiğim kendi doktoruma gidecem ebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım ama düşük riski olduğundan sevincim yarıda kaldı. ilk hamileliğimde çalışıyorum 8 ay boyunca 30 tane merdiveni günde 30 defa çıktım koşturdum stres yaşadım. böyle bişiyle karşılaşmadım. bu hamileliğimde yazlıkta ayağımı uzatıp dinleniyorum yinede düşük riskiyle karşı karşıyayım. anlamadım ben bu işi oooof yaaaa dünden beri aklım bebekte zaten midemde bulanıyor. bir an önce bu günleri atlatsak çok iyi olacak.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
şimi doktordan geliyorum kesemiz gözüktü hatta ve hatta kalp atışımız duyuldu
çok güzel bi duygu idi hiç kalkasım gelmedii ultrosundan hep bakasım geldi doktor günde bir tane yumurta ye dedi süt iç dedi tuzlu tatlı hamur işinden uzak dur dedi mide bulantısı için zencefil içren bir ilaç verdi geçirirse kullan geçirmezse bırak kullanmayı dedi üç hafta sonra tekrar bekliyorruz dedi
birde yaptırmam için testler verdi sağlık ocağında yaptırıcam bende hadi hayırlısı herkez için
begüm ; haklısın canım ya ayılıp bayılayım azıcıkın iyi zamanlarımız ama bana bişiler oldu herşeye karşı isteksizim anlarsınız. yattığımda bile o kadar başım dönüyo ki ona sarılmadan hemen uyumak istiyorum birde sıcak olduğu için kokuya hassasiyetim var yatağın en ucunda duruyorum bunalıyorum çünkü oda küsüyo yok efendim sanki zorla evlendirilmişiz, vs vs.... incir çekirdeğiniz doldurmaz
bana biri daha önce kocandan soğuyacaksın yaklaşmak istemeyeceksin deseler aklıma gelmezdi ama ben tam 1 hafta öncesine kadar öyleydi.Geçen hafta normale döndüm,zaten erkenden yatıyorum eşimin yüzüne bile bakmıyordum şimdi eski halimize geri döndük
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok güzel bi duygu idi hiç kalkasım gelmedii ultrosundan hep bakasım geldi doktor günde bir tane yumurta ye dedi süt iç dedi tuzlu tatlı hamur işinden uzak dur dedi mide bulantısı için zencefil içren bir ilaç verdi geçirirse kullan geçirmezse bırak kullanmayı dedi üç hafta sonra tekrar bekliyorruz dedi
birde yaptırmam için testler verdi sağlık ocağında yaptırıcam bende hadi hayırlısı herkez için
merhaba arkadaşlar bugün en sonunda doktoruma gittim. 7+6 haftalıkmış bebişim. kanama falanda görmüyorum dedi düşük riski pek görülmüyor dedi içini ferah tut dedi. nöbetçi doktor düşük için fitil vermişti. iptal etti. bana şuan hiç bir tahlil vermedi 2 hafta sonra başlıyacaz tahlillere dedi. içim öyle bir rahatladıki anlatamam. darısı herkesin başına.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
begüm ; haklısın canım ya ayılıp bayılayım azıcıkın iyi zamanlarımız ama bana bişiler oldu herşeye karşı isteksizim anlarsınız. yattığımda bile o kadar başım dönüyo ki ona sarılmadan hemen uyumak istiyorum birde sıcak olduğu için kokuya hassasiyetim var yatağın en ucunda duruyorum bunalıyorum çünkü oda küsüyo yok efendim sanki zorla evlendirilmişiz, vs vs.... incir çekirdeğiniz doldurmaz
SEN ONA BUNLARLA İLGİLİ yazılar falan bul netten onları okut.yada doktorun yasaladığını söyle.örneğin benim doktorum yasakladı gerçektende.eşimde yanımdaydı söylediğinde o benden daha anlayışlı bu konuda bi dene derim ben
iyide ben buraya eşim bana atlamak istiyor diye yazmadımki...doktorum cinsel ilişki için bir sakıncanız yok kendinizi zorlamayın dedi yalnızca...dediğim gibi ben bunu cinsel ilişki için yada eşim bana soğuk davranıyor diye yazmadım hormonlarımız değişiyor eşimden uzaklaştım araya kendiliğimden mesafe koydum yatarken bile ondan önce yattım...bu arada düşük tehlikesi yoksa cinsel ilişkinin hiçbir sakıncası yok tecrübeyle sabittir
merhaba arkadaşlar bugün en sonunda doktoruma gittim. 7+6 haftalıkmış bebişim. kanama falanda görmüyorum dedi düşük riski pek görülmüyor dedi içini ferah tut dedi. nöbetçi doktor düşük için fitil vermişti. iptal etti. bana şuan hiç bir tahlil vermedi 2 hafta sonra başlıyacaz tahlillere dedi. içim öyle bir rahatladıki anlatamam. darısı herkesin başına.
ne testi verdiki cnm saglık ocagında oluyomu
gözün aydın dene bakalım o zencefilli verdiği şeyi iyi gelirse bizde deneriz.adını verirsin. mide bulantısından normal yemek yiyemiyorum çünkü nerde tatlı tuzlu hamurişi var onu yiyebiliyorum doktorunun söylediğinin aksine. elevit kullanan varsa elevitte mide bulantısı yapıyormuş ben iki gün kullanmıştım doktorum bıraktırdı.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi hayırlı olsun canım ne testi verdi saglık ocagında yaptırman icin?? merak ettim ben de doktora gittim sadece kalp atışını gösterdi bir ay sonra tekrar gel dedi baska da acıklama yapmadı
hadi hayırlı olsun canım ne testi verdi saglık ocagında yaptırman icin?? merak ettim ben de doktora gittim sadece kalp atışını gösterdi bir ay sonra tekrar gel dedi baska da acıklama yapmadı
tek tek söolemedi yazdı sadece o yazıdanda ben anlamıyorum tek kanla idrarı anladım annede bir hastalık varmı sarılık falan ondan yapılıyor dedi canım
benim doktorum istemedi ama acaba saglık ocagına kayıp yaptırmaya gittiğimde oradaki aile doktorum ister mi ki yani yaptırır mı sence_?
Mrb kızlar bişey sorcam.benim bugün yine kanamam var.ve çok tedirginim.drye gitsem karından rahimde kanma falan varmı anlarmı yoksa vajinadanmı bakması gerekiyor.yaptıran varmı
herkese merhabalar