2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bencede kucağına çocuk filan alma canım. Bende aynı şeyi yaşadım yeğenlerimi kucağıma alıyordum, sürekli kendimi yorucak şeyler yapıyodum hata yaptığımı anladım sonuçta ilk aylar çok tehlikeli dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun.

kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.

aslına bakarsan bende öyle diyordum doğumda öğrenmek güzel tabi ama ben son ayımda odasını filan hazırlarım diyorum ozaman neye göre nasıl hazırlık yaparım ki ancak çocuk doğunca yapmak lazım ozamanda ziyarete gelenler bebişimin cici odasını göremez :44:

canım panik yapma kan lekesi görmedikçe endişe etme. Sen yinede doktora git sıkıntını söyle için rahat etsin. Psikolojini bozma.

annisler merhabalar ben geldim. cumartesii gunu isteyim ve nefret ediyorum cunku midem bulaniyo zaten. umarim herkes iyidir ve her sey yolundadir.
gelir gelmez kafama takilan bir seyo sormak istiyorum. benim bu aralar koyu beyaz akintim oluyor. onceden de akintim olur du ama rengi bu kadar kioyu beyaz degil di?
internetten baktigim kadariyla normal ama bir de sizin deneyimlerinizi duymak istedim.

iki kez bembeyaz gelinlikle gördüm kendimi, dünde rüyamda göğüslerime baka baka suda yüzdüğümü gördüm 2 aydır her sabah kalkınca tabirlere bakıyorum hep kız çocuğa işaret olduğu yazıyor. Annem filan da hep oğlum olduğunu görüyormuş. Kızım olursa babası uçar heralde havalara hayırlısı olsun bakalım.

selam kızlar... canım dikkat et çünkü ben önceden mantar olmadan önce hep öyle olurdum. tavsiyem pamuklu iç çamaşrı giy ve ütüle. sakın çok ısllak kalma ve sakın günlük ped kullanma. bol şeyler gir hava alsın. ve bol su iç ki idrar yollarını da etkilemesin...

Hem gecmis olsun hemde hayırlı olsun canım keseyi görmüşsün . Aman canım dikkat et kendine. Cok fazla yol yuruyormussun canım ya ama doğumun kolay gecer insallah.

Benim ilki sezeryan Buda öyle olacak o yüzden erken gelmesin hemde izinlerime falancayı denk geliyor. Bende cok sukur kabizlik problemini hallettim ama hala karnım sis. Cok sukur kilo almamış gözüküyorum . Niyetim en fazla 10 kilo ile hamileliğimiz bitirmek. Çünkü ilkinde 20 kilo aldım ama 6-8 ayda hepsini verdim fazlası ile.

sagol canim cevap verdigin icin. ben yine de doktora danisayim o zaman bi. ben yurtdisinda yasiyorum ve benden idrar testi istemediler. ya da vajinal her hangi bir kontrol da yapilmadi. enfeksiyon var mi yok mu, smear testi falan? sizden vajinal testler yapildi mi mesela.

cok sagol canimbende en fazla 10 kilo almak istiyorum.evlenince 60 kiloydum.kaynanamla beraber otuyorduk.kendisi zayiflari sevmiyor.sagolsun pisirdi hamurlari,tatlilari.10 kilo aldim 60 oldum.sonra hamilelik falan ustune bir on kilo daha.2 ay once diyete girdim.simdi 50 kiloyum.doguma 60 la girsem super olur.tabii kaynanam gelib hamur isi yapmassa.gelicem diyor.cok zayif kalmissin omaz boyle diyor.

vajinal test yok. kan ve idrar testi yapıldı. kan değerlerie, şekere, önceki aşıların koruyuculuğuna ve idrar yolu enfeksiyon riskine bakıldı. zaten idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar veriyor bu yüzden günde en az 2,5 litra su içmelisin. dediğim gibi iç çamaşırını sık değiştir. ben çok çektim hem mantardan hem idrar yolundan. ayrıc ı here oluyo.farklı bir durum değil yani

Son düzenleme:

hayirli olsun canim ekseyi gormussun . gecmisi okuyamadigim icin gormemeisim. insallah kalp atislarini da duyarsin.
benim kaynanam da ayni zayiflari sevmiyo ama gelipte bi sey pisirmiyo. hos zaten bildigi iki tane yemek var onlari da ben sevmiyorum:)))))
ben 42 kiloyum su an ablamda ayni benim gibi hamile kalmisti 30 kilo aldi saka gibiydi. ben de korkuyorum valaaaa:)

Son düzenleme:

2 ayda iyi kilo vermişsin canım . Bende simdi 55 kiloyum. Benimde zaafım hamur isleri ya insallah dayanırım.

canım ben sadece okuduğumu yzdım ne kadar doğru bilemem ama orda herkes doğrulayınca paylaşayım dedim benimde içime hep erkek olacakmış gibi doğuyor ama ben ilk bebişimin kız olmasını çok istiyorum ama sağlıklı olsun da erkek de kız da farketmeyecek rüyamda ilk zamanlar hep kıza işaret eden şeyler gördüm hayırlısı bakalım

canım bende öyleydim bir türlü rahatlayamıyordum soda da zarar verir belki diye içmiyordum ama içilebiliyormuş rahatlatabilir ama beni hiçbişey rahatlatamadı bulantı gibi ama değil sırf bu yüzden akşamları yemek yemek istemiyordum sonra akşam yemeklerini hafif şeylerle geçiştirince biraz rahatladığımı farkettim 9 haftam bitti çok şükür hiçbişey kalmadı

kızlar nasılsınız keyfiniz nasıl evdeyim canım çok sıkılıyor istanbul da hava kapalı yağmurlu evde ne yapacağımı şaşırdım birşey duydum kızlar bi bilginiz varmı hamileler saç kestirmezmiş e ne olcak şimdi doğuma kadar rapunzel gibi dolaşıcakmıyım ben yahu herkes bişi sölüyor

ya bende bayram sonrası okul açılmadan kesitrecektim niyeki ya ne zararı varmış acaba kimyasal bişey yokki su ve makas bi de fön :44:

ben 2 gün önce kestirdim o kadar yakıştı ki keşke önce kestirseydim
eşim çok güzel oldun deyip duruyor...
işten gelirken bile arabada seni düşünüyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…