selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayetsimdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.
kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.
Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.
sıkılıyorummmmmmmm:2: :26: :18:
benimde solda ama bu bana pek inandırıcı gelmedi oğlumun usg lerine baktım bir sağda bir solda çıkmış(((neler görüyorsun rüyanda...benimki hep ters çıkmıştı içime doğan bile ters çıktı..
annisler merhabalar ben geldim. cumartesii gunu isteyim ve nefret ediyorum cunku midem bulaniyo zaten. umarim herkes iyidir ve her sey yolundadir.
gelir gelmez kafama takilan bir seyo sormak istiyorum. benim bu aralar koyu beyaz akintim oluyor. onceden de akintim olur du ama rengi bu kadar kioyu beyaz degil di?
internetten baktigim kadariyla normal ama bir de sizin deneyimlerinizi duymak istedim.
selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayetsimdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.
selam kızlar... canım dikkat et çünkü ben önceden mantar olmadan önce hep öyle olurdum. tavsiyem pamuklu iç çamaşrı giy ve ütüle. sakın çok ısllak kalma ve sakın günlük ped kullanma. bol şeyler gir hava alsın. ve bol su iç ki idrar yollarını da etkilemesin...
Hem gecmis olsun hemde hayırlı olsun canım keseyi görmüşsün . Aman canım dikkat et kendine. Cok fazla yol yuruyormussun canım ya ama doğumun kolay gecer insallah.
Benim ilki sezeryan Buda öyle olacak o yüzden erken gelmesin hemde izinlerime falancayı denk geliyor. Bende cok sukur kabizlik problemini hallettim ama hala karnım sis. Cok sukur kilo almamış gözüküyorum . Niyetim en fazla 10 kilo ile hamileliğimiz bitirmek. Çünkü ilkinde 20 kilo aldımama 6-8 ayda hepsini verdim fazlası ile.
sagol canim cevap verdigin icin. ben yine de doktora danisayim o zaman bi. ben yurtdisinda yasiyorum ve benden idrar testi istemediler. ya da vajinal her hangi bir kontrol da yapilmadi. enfeksiyon var mi yok mu, smear testi falan? sizden vajinal testler yapildi mi mesela.
cok sagol canimbende en fazla 10 kilo almak istiyorum.evlenince 60 kiloydum.kaynanamla beraber otuyorduk.kendisi zayiflari sevmiyor.sagolsun pisirdi hamurlari,tatlilari.10 kilo aldim 60 oldum. sonra hamilelik falan ustune bir on kilo daha. 2 ay once diyete girdim.simdi 50 kiloyum. doguma 60 la girsem super olur.tabii kaynanam gelib hamur isi yapmassa. gelicem diyor.cok zayif kalmissin omaz boyle diyor.
günaydınlar cici bebişler ve onların güzel annleri nasılsınız bugün
cok sagol canimbende en fazla 10 kilo almak istiyorum.evlenince 60 kiloydum.kaynanamla beraber otuyorduk.kendisi zayiflari sevmiyor.sagolsun pisirdi hamurlari,tatlilari.10 kilo aldim 60 oldum. sonra hamilelik falan ustune bir on kilo daha. 2 ay once diyete girdim.simdi 50 kiloyum. doguma 60 la girsem super olur.tabii kaynanam gelib hamur isi yapmassa. gelicem diyor.cok zayif kalmissin omaz boyle diyor.
Günaaayyydıııııııııııııııııııııınnnnn
benimki sağda duruyo kız bebiş demek yani sağlıklı olsunlar herşeyden önce ama ilk bebişimin kız olmasını çok isterim fakat içime erkek olcakmış gibi doğuyor. Rüyamda da kız bebeğe işaret şeyler görüyorum hadi hayırlısı. Meleğim sıkıntısız doğsunda farketmez cinsiyeti
hoşgeldin canım.benim de midemde acayip gaz var geğirsem gececek gibi bulantı da değil tam ama acayip bişey trif edemiyorum.rahatsızlık veriyor.mide bulantısı cok yoruyor insanı Allah yardımcımız olsun.şimdide cok acıktım ama canım hiççç bişey istemiyor
kızlar nasılsınız keyfiniz nasıl evdeyim canım çok sıkılıyor istanbul da hava kapalı yağmurlu evde ne yapacağımı şaşırdımbirşey duydum kızlar bi bilginiz varmı hamileler saç kestirmezmiş e ne olcak şimdi doğuma kadar rapunzel gibi dolaşıcakmıyım ben yahu herkes bişi sölüyor [/QUOTE
sebep neymiş onu da söylediler mi?? hani saç boyatma yasak onu anlarım da saçı kesmemenin mantıklı açıklaması ne acaba?? ben de kestircem okul açılmadan..
kızlar nasılsınız keyfiniz nasıl evdeyim canım çok sıkılıyor istanbul da hava kapalı yağmurlu evde ne yapacağımı şaşırdımbirşey duydum kızlar bi bilginiz varmı hamileler saç kestirmezmiş e ne olcak şimdi doğuma kadar rapunzel gibi dolaşıcakmıyım ben yahu herkes bişi sölüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?