Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum.Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor.
hahahagenelde anneler ne hissederse o olurmuş ama bazen tersi çıkıyoya bizimkisi o hesap olur bende erkek hissediyorum kız gelcek bize bak gör hayırlısı olsun tabiki cinsiyet konusu heyecanlı bekleyişin şekeri işte yoksa geçmez bu 9 ay Bu arada benimde eşiminde bebekliği sapsarı büyük ihtimalle bana sarı bir bebiş gelicek mart ayını heyecanla bekliyorummm
hahah hayırlısı ama bende cok merak ediyorum daha 2 ay var demi bizim öğrenmemize.off off gecermi zaman.kız olsa da cok sevinirim ama nedense önce erkek isterdim hep.senin eşinde mi kumral şimdi.benimkinin de cocuklugu sapsarıymıs ve çirkinhafif de çilleri varmıs hatta liseye giderken bile cirkinmiş ben seni o zaman tanısam hiç pas vermezdim diyorum bazen.erkeğin yaşı olgunlastıkca tipi oturuyor şimdi yakısıklı maşallah gerci bende cocukken çirkinmişim.kardeşim muz kafalı diye dalga gecerdi cok zoruma giderdi küçükken kafamın üst kısmı biraz daha büyüktü.şimdiki cocuklar maşallah nasıl güzel oluyorlar.benimki de güzel olacak mı aceba.martı hem bekliyrum hem tırsıyorum.korku da var benim canım cok tatlı azcık bişeye bagırırım iğneden korkarım ama kendime de güveniyorum.herkes nasıl doguruyorsa bende öyle doguruvercem inş.
2 gündür bel ağrılarım var fıtığımmı azdı acaba
selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayetsimdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.
Rabbim onun kolaylığını veriyor iştenasıl güzel bir mucize karnımızdan bir canlı daha çıkıyor Cinsiyeti 12. haftadan sonra öğrenme şansımız oluyor genelde 20. haftada soylenen doğruymuş. Burda bir komşumuz var 5. ayı biticek sürekli doktora gidiyor kadıncağız ama bebek kendini saklıyo hala öğrenemedi
kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.
selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayetsimdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.
benimd ebel ağrım var ya az bi yol yürüsem kopucakmış gibi oluyo belim 2007 de küçük bi bel fıtıgı tespit edilmişti fizik tedaviye bile gerek kalamdan geçti benimde aklıma dun o geldi onumu tetikledi acaba die
geçmiş olsun canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim biraz daha dikkatle güzelce atlatıcaz inşallah bu dönemi
Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.
Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.
gunaydın annişlerrrr ben feci baş ağrısıyla uyandım ki zaten uyanasım yoktu işe gelme derdine kalktım geldim ama kendimi evde yatakta unutmuş gibiyim bide ince ince miğdem bulanıyo ama daha hiç çıkartmadım hep küçük küçük bulanıyo inş böyle biter
bide ben bebişimi görmek istiyorum artık yaaaa
Günaydın kayracigim gecmis olsun. Dr fâciasi yasamissin benim gibi:).
Annemler Çarşamba gunü gidiyorlar.hayirlisiyla evlerine dönselerdi.
pazartesi Allah izin verirse hastaneme gideceğim4 hafta sonra cinsiyetimizi öğreneceğiz oh oh.
Dun karnım 3 kere dirk dirk attı
Günaaayyydıııııııııııııııııııııınnnnn
benimki sağda duruyo kız bebiş demek yani sağlıklı olsunlar herşeyden önce ama ilk bebişimin kız olmasını çok isterim fakat içime erkek olcakmış gibi doğuyor. Rüyamda da kız bebeğe işaret şeyler görüyorum hadi hayırlısı. Meleğim sıkıntısız doğsunda farketmez cinsiyeti
günaydın canım hamiş arkadaşlarımbenimde ultrason resminde sol tarafta üstte duruyor kurban olduğum
bende sabah işe gelirken pantolonumun düğmesini açtım valla bi yandanda fermuarı açılıp inmesin diye dua ettim iyice sıkıyor kıyafetler olmuyor artık zaten doktorum da dün dar pantolon görünce artık sıkı kıyafetler giymek yok rahat kıyafetler giy dedi o kadar midem bulandı yemek yiyemedim meyveyle beslendim ama tam 2 kilo almışım
dar pantolonlar bebişe zarar verir mi aceba baskı filan yapıyor mudur ? bir gün bende dar pantolonu giymiştim cok sıkmaz diye bütün gün düğme acık fermuar acık oturdum allahtan o gün üstümdeki uzundu da kapatıyordu
süper ya senin bebiş benimkinden büyük. göbiş cıkmaya basladı mı ? ne güzel yaa yeni ciciler alıcaz ama göbekten dolayı ne giyiyorlarki altahamile pantolonu filan mı var yoksa sürekli elbise mi giyicez .herkes aldıgının fotosunu koysa da ben de ordan kopya ceksem valla hiç bilmiyorum
SLM kizlar nasilsiniz?
benim mide bulantilarim cok artti. Kabizlik sorunum cok sukur erik yiyerek gecti.
Beni gorenler zayiflamissin diyor ama ben de kilo almisim.
Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum.Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor.
2 gündür bel ağrılarım var fıtığımmı azdı acaba
hahahagenelde anneler ne hissederse o olurmuş ama bazen tersi çıkıyoya bizimkisi o hesap olur bende erkek hissediyorum kız gelcek bize bak gör hayırlısı olsun tabiki cinsiyet konusu heyecanlı bekleyişin şekeri işte yoksa geçmez bu 9 ay Bu arada benimde eşiminde bebekliği sapsarı büyük ihtimalle bana sarı bir bebiş gelicek mart ayını heyecanla bekliyorummm
günaydın fedakar anneler ve onların minnak böcükleri
fenalıklar bulantılar daralmalar dolu berbat bir günün arkasından merhaba
inşallah bugünüm güzel geçer
dünkü gibi olmak istemiyorum
Rabbim onun kolaylığını veriyor iştenasıl güzel bir mucize karnımızdan bir canlı daha çıkıyor Cinsiyeti 12. haftadan sonra öğrenme şansımız oluyor genelde 20. haftada soylenen doğruymuş. Burda bir komşumuz var 5. ayı biticek sürekli doktora gidiyor kadıncağız ama bebek kendini saklıyo hala öğrenemedi
kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.
benim 2 tane fıtığım olduğundan benimde direkt aklıma ondanmı acaba die geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?