2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum. Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor.

bende öyleyim canım,aynnenn....
bide ben yapmasam yemeği süper olacak...yiyemiyorum kendi yaptığımı
şu anda yeme alışkanlığım iyi olmamasına rağmen 3 kilo aldım ben
nasıl oluyor anlamıyorum yha

hahah hayırlısı ama bende cok merak ediyorum daha 2 ay var demi bizim öğrenmemize.off off gecermi zaman.kız olsa da cok sevinirim ama nedense önce erkek isterdim hep.senin eşinde mi kumral şimdi.benimkinin de cocuklugu sapsarıymıs ve çirkin hafif de çilleri varmıs hatta liseye giderken bile cirkinmiş ben seni o zaman tanısam hiç pas vermezdim diyorum bazen.erkeğin yaşı olgunlastıkca tipi oturuyor şimdi yakısıklı maşallah gerci bende cocukken çirkinmişim.kardeşim muz kafalı diye dalga gecerdi cok zoruma giderdi küçükken kafamın üst kısmı biraz daha büyüktü.şimdiki cocuklar maşallah nasıl güzel oluyorlar.benimki de güzel olacak mı aceba.martı hem bekliyrum hem tırsıyorum.korku da var benim canım cok tatlı azcık bişeye bagırırım iğneden korkarım ama kendime de güveniyorum.herkes nasıl doguruyorsa bende öyle doguruvercem inş.

kızlar ben yemege gidiyorum gelince görüşürüz öptüm hepinizi

Rabbim onun kolaylığını veriyor işte nasıl güzel bir mucize karnımızdan bir canlı daha çıkıyor Cinsiyeti 12. haftadan sonra öğrenme şansımız oluyor genelde 20. haftada soylenen doğruymuş. Burda bir komşumuz var 5. ayı biticek sürekli doktora gidiyor kadıncağız ama bebek kendini saklıyo hala öğrenemedi

2 gündür bel ağrılarım var fıtığımmı azdı acaba

benimd ebel ağrım var ya az bi yol yürüsem kopucakmış gibi oluyo belim 2007 de küçük bi bel fıtıgı tespit edilmişti fizik tedaviye bile gerek kalamdan geçti benimde aklıma dun o geldi onumu tetikledi acaba die

selam kizlar.hastaneden geliyorum.acile gitmisdik.dun gece pempemsi bir kanamam oldu.korktuk.bu gun sbah gittik dr.cok sukur kanama filan yok,kesemizi gorduk nihayetsimdilik hersey yolunda.kizimi kucagima fazla almamaliymisim.ben her gun 2 3 km yuruyordum.o kadar yurumemeliyim.yatib dinlenicem iste ohhhhhhh.

geçmiş olsun canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim biraz daha dikkatle güzelce atlatıcaz inşallah bu dönemi

kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.

geçmiş olsun canım Allah tekrar korkutmasın inşallahh

benim 2 tane fıtığım olduğundan benimde direkt aklıma ondanmı acaba die geldi

gecmiş olsun canım Allah bir daha öyle şeyler yaşatıp da korkutmasın dikkat et kendine

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var.az önce wc ye gittim.çamaşırımda normal ıslaklık.lekesiz yani.ama peçeteye uzantılı yapışkan kıvamsı bir kahverengi leke geldi.tedirgin oldum.herhangi bir dr ye gitsem mi.rahimde kanama falan diyorlarya bu kadarlık şeyle bi sorun hemen belli olurmu?gitsem mi drye.

hepiniz sagolun kizlar.insallah hic birimiz boyle seyler yasamayiz

canim bilmiyorum.aman ben gidiyorum.ne olur ne olmaz.icim rahat etmiyor yoksa.muhum bir sey digilse bile yine gidiyorum.evhamliyim ben

canım ben kendi adıma lekenin her türlüsünden korkuyorum...
ama genel olarak kırmızı olmayan lekeleri masum görüyor dr lar...
bence sen ne olur ne olmaz görün dr a...

hamile olduğumu öğrendiğimden beri başım ağrıyor,uyuşuk sinir iğrenç bir ağrı bu ya.....git gör güzelim kim engel olacak sana...

günaydın canım evet malesef...gidiyorlarmı oyy kıyamam sana hasret başlıyor desene...taşınana kadar kalıp yardım etselerdi keşke sana zor olur bu halinle..hareketini hissettin demek gözün aydın:)bu arada allah kavuştursun canım zor olacak...

benimde solda ama bu bana pek inandırıcı gelmedi oğlumun usg lerine baktım bir sağda bir solda çıkmış(((neler görüyorsun rüyanda...benimki hep ters çıkmıştı içime doğan bile ters çıktı...

günaydın canım hamiş arkadaşlarım benimde ultrason resminde sol tarafta üstte duruyor kurban olduğum

cinsiyet tahminlerii...az kaldı az çabucak geçip gidecek inş.

benim tüm kıyafetlerim bol hala.kilo vermişim sanırım baya giyeceğim.gerçi hamile kıyafetim çok iki hamilelik geçirince malum:))

dar ve sıkı şeyler giymek anneyide bebeğide etkiler demişti doktorum ilk hamileliğimde...

hamile kıyafetleri var pantolanlar kotlar etekler şortlar t.şört kazak vs.göbek altına kadar normal üstü lastikli ve ince şu sünen kumaşlardan.çok cici çok şık....

SLM kizlar nasilsiniz?
benim mide bulantilarim cok artti. Kabizlik sorunum cok sukur erik yiyerek gecti.

benim bulantımda akşam coşuyor hayatı zehir ediyor yemin ederim yaaaaaa

Beni gorenler zayiflamissin diyor ama ben de kilo almisim.

bende zayıflamışım 3 kilo..sanırım almıyorumda....
Benim de hic istahim yok. Yemek isimlerini duyunca bile kotu oluyorum; ama onume yemekler gelince de kitliktan cikmisim gibi yiyorum. Bir de yemek yerken su icme aliskanligim var o da mide bulantimi artiriyor.

sadece kahvaltıyı güzel yapıyorum başka tık yok...aklıma geldikçe bile kötü oluyorum yemeklerden....

2 gündür bel ağrılarım var fıtığımmı azdı acaba

benimde canım yaaaaaa

evet benimkide tutmaz içimden geçenin tersi oluyor hep..kendimde hiç tutturamadım((

günaydın fedakar anneler ve onların minnak böcükleri

fenalıklar bulantılar daralmalar dolu berbat bir günün arkasından merhaba

inşallah bugünüm güzel geçer

dünkü gibi olmak istemiyorum

bende gittikçe kötüleşiyorum ve okullar açılacak ne yapcam bilmiyorum((

komşunuzun kızı olacak kızlar saklar kendini.benim oğlumu doktor 11+4 teyken bilmişti ve hiçte değişmedi.doktor iyiyse 12.hafta söyler...

geçmiş olsun canım...

kizlar ben bir karar aldim esimde saygi duydu.bebisin cinsiyyetini ogrenmiycem.dogumda o heyecani yasamak istiyorum.

çok zor ben sabredemem valla.hazırlık yapcam ara renkleri sevmiyorum..

benim 2 tane fıtığım olduğundan benimde direkt aklıma ondanmı acaba die geldi

hayır canım hamilelikten.bende fıtık yok ama belim kopuyor...

dinlen için rahat etmezse git ama sorun olacağını sanmam.ben kanla gittim baktı hiçbir şey yok dedi yalancı gibi hissettim.ama istersen git riske atma...geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…