2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bende çektim göbüşümün resmini benimde sabah sönük akşam kesin 5 aylık oluyo dur bi kart okuyucu arayıp gelem ben

ya kızlar sizlerdeki belirtilere bakıyorum da...
bende hiiççç bi belirti yookkkkk canım çok sıkkıınnn..ultrasonum ptesi günü

slm kızlar aranızda ikili test yapan varmı beni aydınlatırmısınız

bizim için daha erken ama ilk bebeğimde yapıldı şöyle anlatayım.12 ile 14 haftalar arasında en doğru sonuç alına risk saplama yöntemidir.önce bebeğin nt yani ense kalınlığı ölçülür burun kemiğine bakılır sonra kan verirsin kanda down riski aranır.pap/a dğerine free bhcg ye ve down riskine bakılırak bebeğin durumu tespit edilir.

anladım canım saol ya bişey soracagım ben salı günü hastaneye gittim bebek 6+6 haftalık dedi şuan 7haftalıktır dime canım

hayıırrrrr sadece sıktığımda yanlarda birazcık acı var o kadar

aynen koltuk altına doğru biraz agrıyor birazda altı agrıyor.sıkmadan benimkide ağrımıyor canım korkma bak ben bugun doktordan geldım herşey normal dedi. seninde herşeyin normal evham yapma

çok geçmiş olsun.

ya kızlar sizlerdeki belirtilere bakıyorum da...
bende hiiççç bi belirti yookkkkk canım çok sıkkıınnn..ultrasonum ptesi günü

neden kendini ve bebağini sıkıntıya sokuyorsun ki miden bulansın,sürekli yorgun ol,uyu bunlar şeyler değil ki...bebeğine bişey olduğunu anlamak için ya sancın olacak,ya kanaman olacak bunlar varmı ki sıkıntı yapıyorsun...boşuna kendini üzüyorsun değil buradaki herkes ben ve ablam hatta annem ablam ve benim hiçbir durumumuz birbirine benzemiyor....

eczacılar odası nerdedir nasıl ikayet edilir bilen yok mu ?

tamam canım bana doktor yazdı bi kagıda o hastanede yapılmıyomuş 11 veya 14 hafta arası yaptırıp getir dedi okadar saddece

kizlar selam. bi ikili test icin en dogru sonuc 12+3 dedi benim doktorum. benzer bi sey duyan var mi?

hayıırrrrr sadece sıktığımda yanlarda birazcık acı var o kadar

ayrıca göğüslerin iriyse çok acıma olmuyormuş,benim küçük bu yüzden büyük göğüsü yakalamak için ekstra büyüyor ve ekstra acıyor ben mesela üzerine yatamıyorum çok acıyor,sizinki sıkınca acıyor şimdi üzülelimmi yani???

bulamadım bi kart okuyucu yaa ama akşam üstü eşimin dükkanında vardı alıp gelcem

Benim goguslerim cok kucuk mesela ama benim de sikinca aciyo. herkesin bunyesi farkli canim ya. cok iyi anliyorum aslinda seni ben de bugun midem bulanmiyo diye hemen goguslerimi kontrol ediyorum ya diyorum az sikinca acimiyo ama cok sikma gerekiyo gibi:))))))) ya iste bu 9 ay boyle gececek insallah, endiseler; sevincler. ama ben her zaman pozitif dusunmekten yanayim.

Kızlar göbek resimini paylaşanları gördüm.maşallah allah dahada büyütsün.sizin göbişleriniz benim göbişimden çok çok küçük duruyor.:)benim göbiş bazen 6,bazen 8 aylık gibi oluyor.aldırmıyorum ama.bebiş iyi olsunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…