iyi geceler çilekeş anneler ve onların yaramaz böcükleri
hoşgeldin gülüm:))
hoşbuldum canımm...
çok kötüyüm bu bulantı şişlik ve halsizlik beni mahvetti
uyumamak için kırk takla atıyorum
uyusana neden uyumuyorsun??bende sen gibiyim çok benziyor hamileliklerimiz.bende sadece halsizlik yok ama şişkinlik ve bulantı iğrenççççççççççççççççççç
iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık(
bana sorarsan gitme derim gidenler var aslında en iyisini doktorun bilir.kaç saat yolculuk yapacaksın???
sahura uyanamam diye korkuyorum,eşim 6 da kalkıp güne başlıyor,ona sahursuz oruç tutturmak istemiyorum,kıyamıyorum.
nöbetleşe bekliyoruz bir o bir ben bu gece sıra bende,
o bana uyu nolur dedi ama bende ona kıyamıyorum
iyi geceler herkese...bundan aylar önce mart ayında ramazan sonuna 6 günlük kuşadası tatili ayarladık.eşim ve ben ikimizde çalıştığımız için aylardır bu tatilin hayalini kuruyorduk. ama söyle bir durum var ben hamile olduğumu öğrendim ve tatile giderken gebeliğimin 8.haftası filan olacak sizce yolculuk yapmak sakıncalı mı? otobüs araba farkeder mi yada diikkat etmem gerekn şeyler neler. internette çok bilgi kalabalığı var neye inansam bilemedimm. sizlerin deneyimlerine ve bilgilerine güveniyorum.bana yolll gösterin lütfennnn.çünkü tatilimizi iptal ettirmemiz lazım erkenden paramızı geri almak için.tabiki bebekten daha önemli bişey yok ama tüm yılın stresini bu tatille atacaktık(
yaklaşık 13 saat filan ankaradan kuşadasına. çok kafam karıştı ya
aşka bak maşallahh.valla asla bekleyemem benim sıpa 8 de kalkıyor anneeeeeeeeeeeeeeeeee acıktım diye.gece 10 a kadarda asla uyumaz zaten ölüyorum yorgunluktan tüm gün.ama eşimde kaldırmaz kız izin vermiyor bulantım akşamları çok....gündüz iyiyim ama işte ne diyem??oruç tutmuyorsun dimi??
tabi doktor gitme derse durumum riskliyse bende gitmem.tatil herzaman yapılır.bbekten daha önemli değil ama işte insanın tatile de ihtiyacı oluyor. bakalım kısmet artık..
yok canım nerdeeee tutmaya çalıştım ama gitti orucum...
hem bende Rabbimin bize verdiği hakkı kullanmak isterim...ömrüm varsa borcumu öderim inşallah kızımda da tutmamıştım,gebeykende emzirirkende...
ibadetin zararı olmaz,ama sağlıklı bedenin hakkıdır oruç...
ve bu konuda net bir hadis var,nettt....
kendimi yapıyor eşin sahuru canım:44:
benimkide kaldırmaz ama benim içim hiç rahat etmiyor,ben niye böyle pimpiriğim yha
yolculuğa alışkınım aslında. 2 yıl bayburtta görev yaptım ve memleketimle arasdı 15 saatti.ama hamilelik hali işte insan tedirgin oluyor.tatili iiptal ettirebiliriz bişey çıkarsa mutlaka ama yeni bir yere gidemeyiz sanırımm
tabiki öle şekerim.ben kalkamıyorum kalkamamada çünkü uyuma şansım yok.allah affetsin sağlık versinde tutarız...
ben 3 yıl gidemedim hamilelik doğum emzirme yavrum küçük kıymam vs bahanelerle.birşey olmaz seneye kuzunla gidersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?