• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bu kadarcıkla birşey olacağını sanmam
hem doktorlar der ki bu kadar kolay düşecekse o bebek zaten yeterınce iyi tutunamamıştır ya da sorunludur
sen yıne de sıkı tutun ama bu kadar da hayatını kısıtlama, derim ben...

inş. canım benim aklıma da öyle geliyor ama bişey olur Allah korusun vicdan azabını kaldıramam.
tamam bugün gideyim.gerci varlıgını bilmediğim günler biniyordumm şükürler olsun bişey olmamıs şimdiden sonra da olmaz inş. ama yine de doktora sormak lazım bir

güzel anneler aklıma bisi takıldı yıne benim... doktoruma en son 23 temmuzda gttık 7 haftalıkken bı dahakı randevum 25 agustos 4 hafta sonra cokmu ara var sızce bazıları 15 gunde bır gııtıklerını soyluyorlar ama doktorum sımdı kalp atısını duyduk 3 4 hafta yapıcagımız bısı yok son kutu folık asıtınıde ıc bayramdan sonra gel bı daha kı randevuna dedı normalmı sızcede?

güzel anneler aklıma bisi takıldı yıne benim... doktoruma en son 23 temmuzda gttık 7 haftalıkken bı dahakı randevum 25 agustos 4 hafta sonra cokmu ara var sızce bazıları 15 gunde bır gııtıklerını soyluyorlar ama doktorum sımdı kalp atısını duyduk 3 4 hafta yapıcagımız bısı yok son kutu folık asıtınıde ıc bayramdan sonra gel bı daha kı randevuna dedı normalmı sızcede?

canim ben de ilk defa dun duydum kalp atisini ve dokotr bana mutlaka 2 hafta sonra tekrar gel dedi. bu surec biraz riskli oldugu icin iki hafta sonra cagirdim sonrakilierde ayda 1 olacak ded. allah korusun hani kalbinin durma ihtimali bu haftalarda oluyor dedi. ama tabi seni takip eden doktor senin icin en iyisini bilir. icin rahat etmiyosa git aman ne olacak:))

inş. canım benim aklıma da öyle geliyor ama bişey olur Allah korusun vicdan azabını kaldıramam.
tamam bugün gideyim.gerci varlıgını bilmediğim günler biniyordumm şükürler olsun bişey olmamıs şimdiden sonra da olmaz inş. ama yine de doktora sormak lazım bir

canim ben doktoroa sordum. sacmalama hasta degilsin sen kendini kistlama o kdara demisti. ama ne bileyim ya benim de icim rahat etmiyo paldir kuldur sallanan otobuse binice/ lastik ustune denk gelen yere oturma:)))

bende en son 25 temmuzda gittim gülüm doktora kalp atışlarını duyduk bebişimi gördük bidahaki kontrolüm 4 hafta sonra dedi gittiğimde 7+5 dim bugünde 8+5im 4 hafta sonra 13 hafta olcak ben duraman zaten ebe hanımda bana mutlaka 11 hafta olunca bi kontrole git hemde 2li testi ihmal ettirme dedi yani ben 11. haftada 2li test bahanesiyle gitcem hastaneye:9:

selamlar ben geldim.yine cok fazla ilerlemiş sayfalar takip edemiyorum

bir sorum olacaktı.

servisle gitsem eve ama servis biraz eski, paldır küldür gidiyor. tümseklerde falan ne kadar fren yapsa da zıplaıyor aceba bebişe zararı olur mu ?

kendi arabamızla giderken emniyet kemerimi filan takıyorum serviste yok eski araba zaten ne yapsam aceba ?

bende ister istemez tedirgin oluyorum ama dr danışmak en iyisi :emir_bebek:

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aranızda.?
Ben kullanıyorum göbekden. 0.8 clexcan

Kullanıp bacakdan olan varmı acaba?

evet canım var,ben kullanıyorum. hibor 3500 lük..
ilk başta hep göbekten yapıodum ama artık iğne bile girmemeye başladı canım çokk daha fazla yandı...
sonra koldan devam ettik aynı şeklide orda da yer kalmayınca bacağa geçtik..
6-7 gündür bacaktan vuruyorum ama burası daha erken bitecek sanki:50:
ben şöyle devam edicam sağ göbek,sol göbek,sağ kol,sol kol,sağ bacak sol bacak şelkinde...
böylesi daha iyi olacak sanırım:ssz:

Son düzenleme:
kayracim canim gozun aydin
darisi biz hamislere insALLAH

hamisler bendende duanizi esirgemeyin yarinda benimde randevum var doktorda bakalim ne olacak cok merak ediyorum kalp atislarini duyabilecekmiyiz acaba vaginal ultrasyonun erken duymamiza faydasi olurmuki
acaba?

kızlar kese boyutu yani GS 6.13 MM çıkıpta sonrada bebeği göreniniz oldumu acabaa :26::26:

gözlerim yanıyor ağzımda ekşime ve sulanma uykumda var eşim haala çalışıyor haalim yok hizmet etmeye üstüne beni arıyor annemleride çağır gelsinler diyor bu saatte bnm kocamın hiç zaman kavramı yok üstelik geldiklerinde gecelere kadar oturuolar neden bnm kocam beni anlamıyor offf offffffff:50:

gözlerim yanıyor ağzımda ekşime ve sulanma uykumda var eşim haala çalışıyor haalim yok hizmet etmeye üstüne beni arıyor annemleride çağır gelsinler diyor bu saatte bnm kocamın hiç zaman kavramı yok üstelik geldiklerinde gecelere kadar oturuolar neden bnm kocam beni anlamıyor offf offffffff:50:

Allah yardimcin olsun canim : (

aynen benimde :( ama Allah'tan kocam anlayışlı,olmasa trip yiyeceğini bildiği için sesini çıkaramıyor.yoksa sokaktan geçeni eve çağırma gibi bi huyu var..

Kizlar iyiaksamlar bende 6+4 gun hamileyim.herhangibisey kullanmiyorum Herkes folit asit ilacinikullaniyormu?zorunlumu?

folik asit 12.haftaya kadar zorunludur canım .folik asit aminoasid metabolizmasında ve dna yapımında rol oynar.hücre büyümesi ve gelişimini artırarak doku oluşumunda büyük rol alır.

Arkadaslar ben yine biseyyyyy danisicam isten eve geldigimde kapımda bir not vardı saglik ocağından hemşire aradı size ulasamayinca adres bilgisinden bizi aradılar karsı komşunuz die bı not vardı, komşumun kapısını çaldım ama evde yok sanırım bu saglik Ocağı'na kayıt ısı icin aramış olabilirlermi çok tuhaf geldi bana özel hastanede gebelik bilgisi fln mı işleniyor acaba hiç bu durumu yaşayan oldumu?

Allah yardimcin olsun canim : (

aminnnn canım:26:

aynen benimde :( ama Allah'tan kocam anlayışlı,olmasa trip yiyeceğini bildiği için sesini çıkaramıyor.yoksa sokaktan geçeni eve çağırma gibi bi huyu var..

ne güzel canım ya bnmki mutfağı dağıtır onu bile düşünmez anlatamıyorum hiç bi şekilde neden böyle anlamıyorum:50:

Arkadaslar ben yine biseyyyyy danisicam isten eve geldigimde kapımda bir not vardı saglik ocağından hemşire aradı size ulasamayinca adres bilgisinden bizi aradılar karsı komşunuz die bı not vardı, komşumun kapısını çaldım ama evde yok sanırım bu saglik Ocağı'na kayıt ısı icin aramış olabilirlermi çok tuhaf geldi bana özel hastanede gebelik bilgisi fln mı işleniyor acaba hiç bu durumu yaşayan oldumu?

evet cnm özel hastanelerde kaydını yapıyorlar otomatikmen:) büyük olasılıkla dr un yapmış olabilir

Back