2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yooo bana sabah aç karnına iç dedi eczacı :s

Bende sabah tok karnına içiyorum

Kızlar afedersiniz ama çok pis kustum

Ama sanki biraz rahatladım :44:

valla bende kussam rahatlıcam ama kusamıyorum

2013 Mart anneleri zararlı olduğunu düşündüğünüz ama ara sıra yediğiniz birşeyler var mı? ben geçenlerde bir kutu cola içtim bir de acaba soda zararlı mı?:44: dondurma:26:

kola içme ama sodayı maksimum 2 tane içebilirmişsin benim doktorum öle dedi

geçmiş olsun canım.allah yardımcın olsun.iyi düşün iyi şeyler olsun.bak bi arkadaşımızada boş gebelik demişlerdi ama bak şimdi sağlıklı bi bebişi var bazen ilk zamanlarda böle problem varmış gibi görünebiliyo

kızlar ne zamandır girmiyorum topiğe çünkü yazılanlara fazla cwp alamıyorumm
yolk sacı dediğiniz şey ne kızlarr??? benim gebeliğimde sorun warrr malesef

hayırlısı olsun arkadaşım.inş iyi şeyler olur hakkınızda

nehircim canımm çok geçmiş olsun dua edicem sana üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun...

ya bu doktorlardan nefret ettim ben ya hep felaket tellalcısı hepsi, ya bıktılarsa mesleklerini yapmaktan gitsinler ya bizlere de yazık bişi sorarsın terslerler. sen dua et canım Allah büyüktür. O korur nasip edecekse kucağına almayı hiçbirşey önüne geçemez

hayırlısı artık canım doktorum bazen çok ağırr ilerleyen gebeliklerde çok sağlıklı bebişlerde olabiliyor dedi ben kendimi kötü ye hazırlıyorum ne olur ne olmazz

randevusuz olması iyi. yaşı bana ufak geldi ama. avcılardaki doktoruma alternatif arıyorumda o yüzden bu sorularımdaki çabam.

Canım benim ilk bebegimdeki doktorumda gecti bu yaslarda yani. Teknolojiyi ve yenilikleri iyi biliyordu. O Dr.um cok iyiydi keske yakın olsa ama cok uzak bana simdi. Memleketimde idareten gittiğim Dr yaşlı ama teknolojiden bihaber ne bileyim.

Ayrıca canım kolan hastanesi temiz. Odalarını da beğendim ben. Sanırım dogum ucreti de 950 filan sezeryan ama epuduralli fiyat nedir bilmiyorum.

kızlar çatlak oluşmasın diye bişeyler yapmaya başladınız mı lierac kremin methini çok duydum ama fiyatı 75 tlymiş sanırım bide beyaz vazelin diyolar napmamız lazım sizce ben çatlamak istem iyorum ama 75de biraz pahalı geldi az zaman değil 9 ay

bebe yağı kullanmaya başla canım

Kızlar birşey sorucam.
Hepimizin doktorları farklı, bazen onlar da atlayabılıyorlar bazı seylerı.
Sizin doktorlarınızın bu ılk zamanlar ıcın ne gıbı onerılerı oldu.
Benım doktorum sadece su iç, yeter dedi.
Ne yaznı bu kadar mı?
Sizinkilerin var mı özellikle dikkat et, dedikleri bişiler?

cnm bnm gittiğim hastane çok pahalı sadece gebelik testi için 40 tl aldılar oda sigortam olduğu halde rubella die bir test var bide idrar testi bir tek onlarda dışarıda sordum 40 tl istedi diğerlerini yaptırdım sağlık ocağında yaptırdım sonuçlarımı aldığımda gebelik kaydımı yapıcaklar aşılar için aslında hastaneden fiyat alıcaktım onuda unuttum

tam kan sayımı, tsh ve anti Hıv, rubella, toksoplazma gibi kan değerlerini istemiştir canım.. hepsi için 3 ayrı kan tüpü dolduruyolar ((
kollarım delik deşik oldu

kızlar ya ben sağlık ocağında yaptırdım testleri 2 tüp kan verdim hemoğram ve biyokimya yazıyo sunuç kağıdın da acaba eksikmi kalanlar içinde bi hastaneye mi gitsem ki:44:

anniş adayları canınız en çok neler çekiyor benim şuan leblebi şekeri çekti onu yiyorum
benimde canım hep etli şeyler çekiyo pide iskender kebabı dün ev baklavası diye sardım kocişe bideee hmmm bol ekşili kıtır kıtır lahana turşusu hergün mutlaka turşu yerim

arzu _mu
canım bak gördünmü nasıl da dediğimiz çıktı çokkk mutlu oldum senin adına RABBİİMM tamamına erdirsin inşşallaahhh

nehirasi

canımm ne diyebilrimki çok üzüldüm Allah ım sabır versin..inşallah Ondan ümit kesimlez belki dediğin gibi bi güzel bişey olur sana zararı yoksa bekle tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…