yooo bana sabah aç karnına iç dedi eczacı :s
Kızlar afedersiniz ama çok pis kustum
Ama sanki biraz rahatladım :44:
2013 Mart anneleri zararlı olduğunu düşündüğünüz ama ara sıra yediğiniz birşeyler var mı? ben geçenlerde bir kutu cola içtimbir de acaba soda zararlı mı?:44: dondurma:26:
kızlar beni listeden silebilirmisiniz.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.
kızlar ne zamandır girmiyorum topiğe çünkü yazılanlara fazla cwp alamıyorumm
yolk sacı dediğiniz şey ne kızlarr??? benim gebeliğimde sorun warrr malesef
doktor bana hiç bundan bahsetmedi
sorun beta hcg değerim çok az yükseliyor cuma günü 1002 çıktı
pazar günü ise 1547 çıktı doktor çok az artmış dedi cuma günü kese gibi bişi gördü çok ufak dış gebelik değil ama sorunlu olabilir dedi
kızlar beni listeden silebilirmisiniz.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.
doktor bana hiç bundan bahsetmedi
sorun beta hcg değerim çok az yükseliyor cuma günü 1002 çıktı
pazar günü ise 1547 çıktı doktor çok az artmış dedi cuma günü kese gibi bişi gördü çok ufak dış gebelik değil ama sorunlu olabilir dedi
nehircim canımm çok geçmiş olsun dua edicem sana üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun...
ya bu doktorlardan nefret ettim ben ya hep felaket tellalcısı hepsi, ya bıktılarsa mesleklerini yapmaktan gitsinler ya bizlere de yazık bişi sorarsın terslerler. sen dua et canım Allah büyüktür. O korur nasip edecekse kucağına almayı hiçbirşey önüne geçemez
randevusuz olması iyi. yaşı bana ufak geldi ama. avcılardaki doktoruma alternatif arıyorumda o yüzden bu sorularımdaki çabam.
kızlar çatlak oluşmasın diye bişeyler yapmaya başladınız mı lierac kremin methini çok duydum ama fiyatı 75 tlymiş sanırım bide beyaz vazelin diyolar napmamız lazım sizce ben çatlamak istem iyorum ama 75de biraz pahalı geldi az zaman değil 9 ay
önere bileceğin bi marka varmı gülüm
bebe yağı kullanmaya başla canım
önere bileceğin bi marka varmı gülüm
hmmm teşekkür ederim gülüm 9 hafta oldu artık başlasam iyi olcak cildim çok hassasyok cnm krem kullanmadım hiç çatlağım olmadı ilk gebeliğimde ama kuzenim hemen bebe yağı kullanmaya başladı geçtii
cnm bnm gittiğim hastane çok pahalı sadece gebelik testi için 40 tl aldılar oda sigortam olduğu halde rubella die bir test var bide idrar testi bir tek onlarda dışarıda sordum 40 tl istedi diğerlerini yaptırdım sağlık ocağında yaptırdım sonuçlarımı aldığımda gebelik kaydımı yapıcaklar aşılar için aslında hastaneden fiyat alıcaktım onuda unuttumben yaptrıdım canım 8+1 iken ama doktorumun olduğu hastanede yaptırdım 45 tl verdik sağlık ocağında da yapılabiliyormuş ama eşim istemedi hastane daha güvenilir gelditestlere şükür bişey çıkmadı
kollarım delik deşik oldutam kan sayımı, tsh ve anti Hıv, rubella, toksoplazma gibi kan değerlerini istemiştir canım.. hepsi için 3 ayrı kan tüpü dolduruyolar((
kızlar ya ben sağlık ocağında yaptırdım testleri 2 tüp kan verdim hemoğram ve biyokimya yazıyo sunuç kağıdın da acaba eksikmi kalanlar içinde bi hastaneye mi gitsem ki:44:cnm bnm gittiğim hastane çok pahalı sadece gebelik testi için 40 tl aldılar oda sigortam olduğu halde rubella die bir test var bide idrar testi bir tek onlarda dışarıda sordum 40 tl istedi diğerlerini yaptırdım sağlık ocağında yaptırdım sonuçlarımı aldığımda gebelik kaydımı yapıcaklar aşılar için aslında hastaneden fiyat alıcaktım onuda unuttum
kollarım delik deşik oldu
gerçekten çok süperrrr ne kadar tatlı bebişler hele ilk bebişin gözleri bayıldım valla
benimde canım hep etli şeyler çekiyo pide iskender kebabı dün ev baklavası diye sardım kocişe bideee hmmm bol ekşili kıtır kıtır lahana turşusu hergün mutlaka turşu yerimanniş adayları canınız en çok neler çekiyor benim şuan leblebi şekeri çekti onu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?