- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
DüN ÖZELE gittim ben hastanede sıra beklememk için. çünkü kahverengi akıntım vadı. hemen 140 liralık test istedi. giya devlette de yokmuş bu tet. ne için olduğunu bile söylemedi. sinir oldum. progesteron verdi vainal jel olarak. düşük tehliken var dedi. özele gidince hemen para edecek ne test varsa istiyolar. devletteki doktora da sonra gidicm. ultrasonda 6+2 çıktı. perşembe test sonuçlarına göre görüşelim dedi. bakalım ne diyecek. düşük olacağı zaman karında ağrı olur mu? nasıl anlıyorsunuz düşük olacğını? allahtan ağrım yok. zaten cumartesi den beri yatıyorum.
gülüm düşük tehliken var dediyse çok dikkat et kendine benimde ilk kahve akıntım vardı doktor dikkat et dedi ben pek umursamadım iş yaptım çamaşır serdim sonra o kahve akıntı simsiyah oldu ve belimde ağrı oldu dikkat et gülüm kendine ben 25 gün hiç kalkmadan yattım 5 günde bir pruton diye iğne vurundum progtoron kullandım ve şükürler olsun ki şimdi iyiyiz 8+4 olduk bu bebişi istiyosan bol bol uzan bitanem uzanma eğilme ağırda kaldırma bana uzanmak hala yasak mesela