- 22 Mart 2012
- 551
- 11
- 318
2013 Mart anneleri zararlı olduğunu düşündüğünüz ama ara sıra yediğiniz birşeyler var mı? ben geçenlerde bir kutu cola içtim bir de acaba soda zararlı mı?:44: dondurma:26:
cnm kola ıcme zararlı ama soda ıcebılırsın magnezyum ıcın cok abartma gunde 1ı gecmeden.
kizlarrr simdi doktordan geldim. minigimi gordum sonunda kalbi pit pit atiyo, her sey yolunda dedi doktor. sukur...
tabi annesi kusmaktan iyi degil ama olsun. bu arada doktorun soyledigi bir kac bir seyi paylasmak istiyorum. ben normalde sutu severim fakat midemde daha once ulser gastrit ne varsa oldugu icin doktor icme demisti ama hmile oldugumu ogrenince tekrar icmeye basladim. birincisi asiri siskinlik yapiyor ikincis midemi felaket yapiyordu. doktor seni kotu yapan hic bir seyi yeme icme dedi. her besinin alternatifi var. sut yerine yogurt peynir takviyesi yap ki bu senin icin bebk zaten besleniyor dedi. bir cogumuzun bildigi seyler zaten bunlar da belki benim gibi sikinti ceken birine yardimci olurum diye yaziyorum.tabi ki sut yine de mucizevi bir icecek, icebilmeyi dilerdim ama zarar veriyorsa icmemek daha iyi gercekten.
bir de bu ikili test konusunda kafam cok karisik. rakamlarin istatistiklerin konustugu bir test. kesinligi yok. sizler ne dusunuyorsunuz?
cnm sımdı bız doktar ne dese yapıcaz kafamıza gore hareket edemeyız ıkılı dıyorsa ıkılı dortlu dıosa dortlu .hıc bır seyı kafamıza gore rıske atamayız canlarım