9 haftalık haftalık gülüm ama fırsat bu fırsat akıllı ol bak sen canın bişey çekmesede aşkımmm bebebiğimiz pasta istiyo de börek istiyo de zaten bebeğim istiyo diye koşa koşa g,ider 12 haftadan sonra aşerme olmazmış zaten çünkü bebeğin bütün organları tamamlanık aşerme: senin vücudun da diyelim c vitamini eksik bebişinde kol yapımında c vitamini mi lazım canın hemen portakal çeker aklına gelir birden ben aşeriyorum ama birazda naz yapıyorum mesela dün rüyamda ev yapımı baklava gördüm sardım bebiş baklava istiyo die gıkı çıkmadan koşa koşa ev baklavası bulmuş gelmiş bu fırsat eline her zaman geçmez bebeğim azcık naz yap kocişeee:)) Süpermiş valla bizim baba doğuma 1 ay kala ayılacak sanırım :) Ben hiç aş ermiyorum, baş dönmesi bulantı hiç bişey senin ki kaç haftalık??
kızlaar benim karnımda kasıklarımda ara ara batmalar sancılar oluyo bunları gözümde çok büyütmek istemiyorum ama 2 gün önce beni benden alan bir sancı yaşadım ve doktora gittim baktı bebeğim orda ve kalbi atıyordu. çok rahatladım ama doktor bana bazı sancıların düşük tehdidi olabileceğini söyleyerek azalması için progestan verdi. Ama ben 2 gündür bu hapı kullanmadım elim gidiyor geri çekiyorum. Kanamam filan yok çok şükür ama ara ara bişeyler batıyo sanki sizdede oluyor mu bu yoksa hapı kullanmaya başlamalı mıyım. Normalde ilaç kullanmaktan nefret ederim bide hamilelik olunca sanki olumsuz etkisi olucak gibi geliyor çok kararsız kaldım.
Canim cok etkilendim rabbim sabirlar versin insallah en yakin zamanda saglikla yawrunu kucaklarsinGünaydın cici anneler,
maalesef mart annesi olamıyacağım...c.tesi 7 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı.çektiğim acı ve üzüntüyü anlatamam.dilerim rabbim bebişlerinize sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
bende yok canim ama en yakin zamanda doktoruna gostermelisinkızlar yok mu göbek deliğinin sağ veya sol tarafında şişme olan
canim şom agzimi actim sabah fenalardaydim biside cikmadi öğür ögür durdumcsnım ben senden 1 gün önceyim sadece ama şunu söyleyim bende hiiiiç belirti yok.ne mide bulantısı ne bişey.üstüne iştahımda açık.bir göğüslerimin gittikçe azalan ağrısı var baska bişeyim yok.hamiledeğilim sanki ama öyle bişey olsa kanamam olurdu diye düşünüyorum bebek hala duruyor olmalı
canim herseyimiz ayni seninle bende carsamba gidiyorum doktora insallah hayirlisiyla duyabilirizkızlar çarşamba günü 6+3 olacam sizce doktora ogün gitsem kalp atşlarını duyabilirmiyim ???
canim rabbim annene acil sifalar versin insallahhh cok gecmis olsun bilirim o acıyıhelede bana
annem almanyada yoğun bakımda 2 haftadır uyutuluyor
daha hamile olduğumdan haberi bile yoktu..çok istiyordu 1 çocuğumun daha olmasını
dün gözlerini açmış söylemişler hamile olduğumu tepki vermişhem annemden gelecek güzel bir haber bekliyorum hemde herkes benden güzel haber bekliyor
cikinca gercekten rahatliyo insan sıkıntı azaliyoKızlar biraz önce fenalaştım. çok kötü midem bulandı. gözümü açamadım, yatağa attım kendimi kıvrandım ama bir türlü çıkaramadım çıkarsam rahatlacaktım. Afedersiniz ama elimi boğazıma soktum da öyle çıktırahatladım şimdi.
Kızlaar benim karnımda kasıklarımda ara ara batmalar sancılar oluyo bunları gözümde çok büyütmek istemiyorum ama 2 gün önce beni benden alan bir sancı yaşadım ve doktora gittim baktı bebeğim orda ve kalbi atıyordu. Çok rahatladım ama doktor bana bazı sancıların düşük tehdidi olabileceğini söyleyerek azalması için progestan verdi. Ama ben 2 gündür bu hapı kullanmadım elim gidiyor geri çekiyorum. Kanamam filan yok çok şükür ama ara ara bişeyler batıyo sanki sizdede oluyor mu bu yoksa hapı kullanmaya başlamalı mıyım. Normalde ilaç kullanmaktan nefret ederim bide hamilelik olunca sanki olumsuz etkisi olucak gibi geliyor çok kararsız kaldım.
haftasonu evdeydim pazar günü saat 12 de kalktım 2de tekrar yattım akşam 4 buçukta uyandım bide oruç tuttum tabi pazar günü oda yıktı geçti benii, namaz kıldım tekrar yattım iftara kadar baygındım. işe gelince allah bir güç veriyor ne biliyim, ama evde olsam böyle koltuk başında oturamam hayatta.
Canim cok etkilendim rabbim sabirlar versin insallah en yakin zamanda saglikla yawrunu kucaklarsin
bende yok canim ama en yakin zamanda doktoruna gostermelisin
canim şom agzimi actim sabah fenalardaydim biside cikmadi öğür ögür durdum
canim herseyimiz ayni seninle bende carsamba gidiyorum doktora insallah hayirlisiyla duyabiliriz
canim rabbim annene acil sifalar versin insallahhh cok gecmis olsun bilirim o acıyı
cikinca gercekten rahatliyo insan sıkıntı azaliyo
Surmeli canim tasiniyormussunuz cok sevindim senin adina kendi dirligini duzenini kurcaksinama buraya daha az ugruycagin icin buruldum biraz
Kızlar biraz önce fenalaştım. çok kötü midem bulandı. gözümü açamadım, yatağa attım kendimi kıvrandım ama bir türlü çıkaramadım çıkarsam rahatlacaktım. Afedersiniz ama elimi boğazıma soktum da öyle çıktırahatladım şimdi.
herkese günaydınböyle geç kalkan bi ben varım sanırım gecem gündüzüm karıştı artık
Benimde aynı 1 mart dedi doktor cuma günü kalbi nasıl atıyor :) insan nasıl mutlu oluyor o anlaşılmayan fotoğraftan.....Hiç bu kadar mesut olacağımı düşünmemiştim, ama babamız daha üzerinden atamadı o korkuyu hala tedirgin sizde nasıl kızlar, babaların durumu yani??
Kızlaar benim karnımda kasıklarımda ara ara batmalar sancılar oluyo bunları gözümde çok büyütmek istemiyorum ama 2 gün önce beni benden alan bir sancı yaşadım ve doktora gittim baktı bebeğim orda ve kalbi atıyordu. Çok rahatladım ama doktor bana bazı sancıların düşük tehdidi olabileceğini söyleyerek azalması için progestan verdi. Ama ben 2 gündür bu hapı kullanmadım elim gidiyor geri çekiyorum. Kanamam filan yok çok şükür ama ara ara bişeyler batıyo sanki sizdede oluyor mu bu yoksa hapı kullanmaya başlamalı mıyım. Normalde ilaç kullanmaktan nefret ederim bide hamilelik olunca sanki olumsuz etkisi olucak gibi geliyor çok kararsız kaldım.
maşallahhhh benden çok uyumuşun kız çalış ya vakit geçer hiç olmasa ben kışın işte yazın evdeyim çok rahatbu arada doktoruna sordun mu gülüm orucu bende çok istiyodum ama izin vermedi ilaçlarını kullancaksın dedi sabah öğle akşam 3 öğün ilaç atıyorum ben
Kullan canim herkes kullanıyor
Ben mide bulantisina hap mide yanmasına şurup vitamin hapi progestan kullanıyorum bende hic sevmezdim ama
mecburum.
Sudeeee ben dramanine iciyorum ac karnına gunde 3 kez.
selam kızlar.
dr dan döndük, bebeğimizin kesesini gördük.2 bekliyoduk ama tek kese vardı.olsun şükür olsun doğsunda sağlıkla tek olsun yeterki.kalbide atıyor :) sesi dinleyemedik ama atışını gösterdi, haftaya duyarsın dedi.şükür olsun Allaha.inş darısıda bekleyenlere.
selam kızlar.
dr dan döndük, bebeğimizin kesesini gördük.2 bekliyoduk ama tek kese vardı.olsun şükür olsun doğsunda sağlıkla tek olsun yeterki.kalbide atıyor :) sesi dinleyemedik ama atışını gösterdi, haftaya duyarsın dedi.şükür olsun Allaha.inş darısıda bekleyenlere.
selam kızlar.
ya oruç için bünyen kaldırıyorsa tut dedi dayanamadığın yerde bırak, bende bebeğe zararı olur mu dedim olmaz dedi. ama bünyem kaldırmıyo işte sağlam olsam azıcık... ilk günler tuttum hep 3-4 gündür bırakmıştım. kçtü olunca bıraktım pazar günüde evdeyim diye tuttum ama duman oldum. benim ilaç olarak bir folic asitim ve kan hapım var günde bir kere bir olursa bulantı hapı o yüzden sıkıntı yok
canım dramanine duydum bende ama doktora sormadan almıyım diyorum benimki basit bi hap sanırım metpamid hiç etkisi olmadıı
gülüm dramamine yi reçetesiz vermiyolar zaten doktor yazarsa alabilirsin anca bende kullanıyorum ondan da doktor çok zorlanmadığın sürece alma dedi ben ilaç olarak folbiol + magnorm(midemi bulandırdığı için 3 gün arayla içiyorum) +progestan +coraspirin +elevit (19 adet temel vitamin içeriyo doğuma kadar iç hem sütün çok bol olur dedi bana doktorum) son olarakta puse yani omg3 kullanıyorum bebeğin zeka ve vücut gelişimi için çok demi benim ilaçlarım varmı canlar bu kadar ilaç kullanan içinizde?
canim cok halsizligin varsa iste bence doktorundan. Bana decavit diye bi multivitamin verdi bebis icinde folbiol al dediya bana hiççç vitamin vermedilerr neden acaba 1 ay sonra gitcem doktora sorarım o zaman yada ben daha 7 haftalığım ondan mı kii... vücudumda çok dirençsiz bana vitamin yazması gerekmezmiydii
canim gozunuz aydin darisi bizlerin basina inşallahselam kızlar.
yazması lazım aslında ama banada 8 haftaya girdiğimde yazdı bitanem elevitle omg3ü magnorm yani magnezyum vitaminide 5+1ken verdi cen bacaklarım kasıklarım ağrıyo dedimde ondan magnezyum vitamini gebelikte oluşan ağrı ve krampları yok ediyo faydasıda oluyo bana 3günde 1 içtiğim halde özelemi gidiyosun gülüm devletemi?ya bana hiççç vitamin vermedilerr neden acaba 1 ay sonra gitcem doktora sorarım o zaman yada ben daha 7 haftalığım ondan mı kii... vücudumda çok dirençsiz bana vitamin yazması gerekmezmiydii
Kızlar merhaba. size söylemiştim ya doktorumun ultrason cihazı çok eski diye eşim kafamın etini yedi beni başka doktora götürdü şükür kalp atışını duyduk bebişimin. kese normal. güzel herşey dedi. doktoru da çok beğendim. artık ona gidicem.öteki doktor da çok iiydi ama hakikaten cihazı çook eski. hiç gözükmüyodu bişey. buradaki çok net. kalp atışını duymaktan mahrum kalacaktım darısı herkesin başına inşallah...rabbim hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?