• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayyy canım çok sevindimmm en iyisini yapmışsın darısı bizim basımıza bizde bugun gittik ama ne duyduk ne gördük kalp atısını dr geç döllenme dedi 4-5 haftalık ded hafta gidicez bakalım inşallah duyarız bizde:nazar::nazar:

sen içini tahat tut arkadaşım benimkide geç döllenmeydi. ve bebişi görememiştik.içini ferah tut.

aman da aman teyzesi yesin onu.aferim benim kuzucuguma cektir anneye şimdiden ki kıymetini bilsin doğunca tatlı yegenim benim :1: canım ya kıyamam sana valla iştahım yok diyenlere nasıl olur dyesim geliyordu ama bugün benimki de uyandı mı naptı.bu güne kadar hiç bi belirtim yoktu arada kasıklarımdaki kasılmalar haricinde.bugün sabahtan bi halsizlik,midem bulanacak gibi ama cokkk hafif sanki üşütmüşüm gibi bulanmadı ama canım bişey istemedi bugün normalde nasıl yiyordum bugün sadece öğle yemeğini yedim onu da zorla.hayırlısı bakalım sağlıkla gelsnlerde napalım artık

canım valla bende iştah sıfır zorla yiyorum herşeyi bol bol süt ve yoğurt tüketiyorum. Bu arada hep acı ekşi şeyler yiyesim var. Ben tatlı çikolata dondurma pasta canavarıydım şimdi görür görmez midem kalkıyo hele dondurmadan nasıl tiksiniyorum anlatamam 2 aydır ağzıma çikolata sürmedim. Kimseyle paylaşamadığım çikolatalarımı hep dağıttım. :1: Hele dün canım bi lahmacun istedi anlatamam kociş sağolsun hemen götürdü. Hep böyle ekşilerle mi geçicek 9 ayım bilmiyorum. :44: Senin varmı öyle tiksindiğin şeyler filan?

anneler ve bebeleri nasılsınız???
10 gün sonra siteye girdim yüzlerce sayfa olmuş onları okumaya çalıştım.ben ve bebeğim tatilden döndük,kuzucum bana hiç rahatsızlık vermedi ne midem bulandı ne uykum geldi
antalyanın o sıcağında bana sımsıkı tutundu evimize geri geldik bugünde yine annesini yalnız bırakmadan işe geldi o da benimle çalışıyor :1::1:
antalyalı anne adayı allah sana ve bebeğine yardım etsin o sıcakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaşım çok zor çokkk:50::50:

canım valla bende iştah sıfır zorla yiyorum herşeyi bol bol süt ve yoğurt tüketiyorum. Bu arada hep acı ekşi şeyler yiyesim var. Ben tatlı çikolata dondurma pasta canavarıydım şimdi görür görmez midem kalkıyo hele dondurmadan nasıl tiksiniyorum anlatamam 2 aydır ağzıma çikolata sürmedim. Kimseyle paylaşamadığım çikolatalarımı hep dağıttım. :1: Hele dün canım bi lahmacun istedi anlatamam kociş sağolsun hemen götürdü. Hep böyle ekşilerle mi geçicek 9 ayım bilmiyorum. :44: Senin varmı öyle tiksindiğin şeyler filan?

canım valla bugüne kadar süperdi iştahım maşallahım vardı.hatta dün dolaşırken birden acıktım kıvrandım resmen yemek diye.iftara 1 saat kala yedim.ne de cok oruc tutmayan varmıs yaaa. ama neyse bugün acıkıyorum ama canım hiç bişey istemiyor.sabah sanki midem bulanıcak gibi oldu ama çok bişey olmadı.kıyamam ya bi aralar bende çikolata hastasıydım ama uzun zamandır cok yemiyorum.benim tiksindiğim bişey yok ama bugün öğle yemeğinde yogurdu zorla yedim.benim de aklıma geldi dün lahmacun ama almadım.çiğköfte lahmacum kavuk et dürüm ekmek arası yanına acı biber tursu aman allahımmmmmmm ya dün sayıkladım durdum almadım da canım yine ekmek arası tacuk yada et istiyor.ne şimdi bu aşermemi.ama benim normaldede aklıma gelirdi hep böyle seyler canım isterdi.

10 gün sonra siteye girdim yüzlerce sayfa olmuş onları okumaya çalıştım.ben ve bebeğim tatilden döndük,kuzucum bana hiç rahatsızlık vermedi ne midem bulandı ne uykum geldi
antalyanın o sıcağında bana sımsıkı tutundu evimize geri geldik bugünde yine annesini yalnız bırakmadan işe geldi o da benimle çalışıyor :1::1:
antalyalı anne adayı allah sana ve bebeğine yardım etsin o sıcakta nasıl yaşıyorsunuz arkadaşım çok zor çokkk:50::50:

haoşgeldin tatilden dönüp işe başlamak baya zordur heralde.ne güzel rahat bi tatil gecirmişsin senin adına sevindim

canım valla bugüne kadar süperdi iştahım maşallahım vardı.hatta dün dolaşırken birden acıktım kıvrandım resmen yemek diye.iftara 1 saat kala yedim.ne de cok oruc tutmayan varmıs yaaa. ama neyse bugün acıkıyorum ama canım hiç bişey istemiyor.sabah sanki midem bulanıcak gibi oldu ama çok bişey olmadı.kıyamam ya bi aralar bende çikolata hastasıydım ama uzun zamandır cok yemiyorum.benim tiksindiğim bişey yok ama bugün öğle yemeğinde yogurdu zorla yedim.benim de aklıma geldi dün lahmacun ama almadım.çiğköfte lahmacum kavuk et dürüm ekmek arası yanına acı biber tursu aman allahımmmmmmm ya dün sayıkladım durdum almadım da canım yine ekmek arası tacuk yada et istiyor.ne şimdi bu aşermemi.ama benim normaldede aklıma gelirdi hep böyle seyler canım isterdi.

mmm olsada yesek dimi :1: benimde hep bişeyler isterdi canım hatta eşim derdiki sen hamile olsan yandım ben :9: şimdide sürekli canın bişey istiyomu diye soruyo. Ne istiosan söyle çocuğum şaşı olmasın diyo :1: :1: :1: bu 9 ayın tadını iyi çıkarmamız lazım çok üzmeden nazlan kocişine :16: Bu arada artık kıyafetlerim olmamaya başladı alışveriş yapmam lazım hamişlik cicileri alıcam :49: :49:

kızlar az evvel doktordan geldim. düşük tehlikem varmış. bugün de açık kahverengi akıntım oldu. tekrar test yapacak. 140 lira aldılar. ayrıca progesteron verdi ama bu vaginal jel olarak. sizlere de öyle mi vermişti? ben sanki hap veriyorlar diye okumuştum. şimd bol bol dinlencem..

mmm olsada yesek dimi :1: benimde hep bişeyler isterdi canım hatta eşim derdiki sen hamile olsan yandım ben :9: şimdide sürekli canın bişey istiyomu diye soruyo. Ne istiosan söyle çocuğum şaşı olmasın diyo :1: :1: :1: bu 9 ayın tadını iyi çıkarmamız lazım çok üzmeden nazlan kocişine :16: Bu arada artık kıyafetlerim olmamaya başladı alışveriş yapmam lazım hamişlik cicileri alıcam :49: :49:

canım haklısın valla bu zamanların tadını cıkarmak lazım.dün de garibim bütün gün sordu durdu ne istiyosun canın bişey istiyomu ne alayım sana filan.mis gibi seker gibi adam oldu yahu.kuzu ya aserdiğin zaman yiyemezsen bebeğe bişey mi olurmuş.ben hiç bilmiyordum.anamm şimdi ben aseriyormuyum yani.her istediğin sey asermekmidir.

kızlar az evvel doktordan geldim. düşük tehlikem varmış. bugün de açık kahverengi akıntım oldu. tekrar test yapacak. 140 lira aldılar. ayrıca progesteron verdi ama bu vaginal jel olarak. sizlere de öyle mi vermişti? ben sanki hap veriyorlar diye okumuştum. şimd bol bol dinlencem..

geçmiş olsun bana hap olarak verdi canım. Bol bol dinlen evi temizliyim yemek yapiyim şu olsun bu olsun diye kasma kendini hamilelik zor bir süreç zaten hele bide böyle tehlikeler olduğunda çok daha dikkatli olmak lazım. Açık kahverengi akıntı arada bende de oluyor açıkçası tedirgin oluyorum kanama olmadığı sürece panik yapmamaya çalışıyorum. Doktor bana düşük tehliken var demedi ama arada bir olan sancılarım sebebiyle önlem maksadıyla progestan verdi.

canım gecmiş olsun dinlen sen yorma kendini.inş. sağlıkla alırsın kucagına

salun güzel anneler. ama jel olarak verilince korktum. ya bebeğe bişey yaparsa diye... eczacıya da sordum yok korkma dedi.dinlencem bakalım.

geçmiş olsun canım..korkma sorun yaratmıyor jel bebişe de zarar vermez ben de kullanıyorum onu..crinone mu markası???
bu haptan daha etkili direkt rahme geçtiği için...

ayy benimde 9. haftada randevum var sorucaktım giden var mı neler görüyorsunuz diye çnkü bu gitmemde sadece kalp atışı duydum ve bir mercimek tanesi görebildim sadece bir bebek şekli yoktu yani kesesi netti. demek 9. haftadan sonra bebek belli mi oluyor. baya bebek şekli mi oluyor yazsana canımm :52::52::52::52::52::52::52:

Ben bugün 8+1'im arkadaşım. Doktor anlatınca benzetiyorsun tabi :) ama gecen sefer bi beyaz nokta iken şimdi bebeğimsi duruyor. Daha tam kollar bacaklar net değil, yerleri belli. Fotosunu çekebilirsem atarım :)

kızlarr ya benim belim çok ağrıyor sanki olduğum yerde küt diye kalacakmışım gibi normal sanırım dime sizlerde de var mı bel ağrısı... birde göğüslerim büyüdü iç çamaşırım olmuyor ayıptır söylemesi uçları çok hassaslaştı üstüne yatamıyorum :26::26::26:

Ben bugün 8+1'im arkadaşım. Doktor anlatınca benzetiyorsun tabi :) ama gecen sefer bi beyaz nokta iken şimdi bebeğimsi duruyor. Daha tam kollar bacaklar net değil, yerleri belli. Fotosunu çekebilirsem atarım :)

ayy at ya çok merak ettim önceden birinin ultrason fotosunu görsem anlam vermezdim ne var sanki derdim içimden.. şimdi mercimek kadar bir görüntü ama içime sokasım geliyor yavrumm yavrummm :16::16::16::16::16:

Kizlar ya bir sey sorucam ben geceleri oncelikle tuvalete gitmek icin ikincisi de acliktan oldugum icin belki 3-4 defa uyaniyorum ama ne aclik. midem nasil kaziniyo her 2 satte bir resmen. kalkip ne bulsam yiyorum sanki kitlikta kalmisim gibi. size de oluyor mu?

hoşgeldin arkadaşım. İzinden sonra çalışmak çok zor değil mi?
Hiç canını sıkma. Bir çoğumuza dediler öyle.

salun güzel anneler. ama jel olarak verilince korktum. ya bebeğe bişey yaparsa diye... eczacıya da sordum yok korkma dedi.dinlencem bakalım.
Doktora inanmıyorsun da eczacıya mı inanıyorsun :))) Zararlı olsa verir miydi hiç doktorun, endişelenmeee

kızlarr ya benim belim çok ağrıyor sanki olduğum yerde küt diye kalacakmışım gibi normal sanırım dime sizlerde de var mı bel ağrısı... birde göğüslerim büyüdü iç çamaşırım olmuyor ayıptır söylemesi uçları çok hassaslaştı üstüne yatamıyorum :26::26::26:

benim azaldı hassasiyetim. Hala var biraz ama 6-7. haftadaki gibi değil.

Canım banada hapını verdı gercı benım cok sukur dusuk tehlıkem yok ama tedbır amaclı verdı her gece yatarken ıcıyorum jelını duymadım ıcını rahat tut dr bısı bılıyorkı verdı ıyı dusunelım ıyı olsun oofff su sureclerı atlatabılsek o kadar endıselenıyorumkı acaba ne olacak dıye:(((RABBİM KORKULARIMIZLA İMTİHAN ETMESİN BİZLERİ)

slm kizlar bende bugun butun gun doktorlarla gecirdim zamanimi
en basta sabah kadin doktoruna gittim ,kan verdim sonucunu birazdan alacagim dua edin benim icin
birde guatir doktoruna gittim bende guatir vardi hergun hap kullanmam gerekiyordu
izindeyim diye hic kullanmadim ,bide bebek olunca kestim ama doktorum kesinlikle kullanmalisin dedi onu yazdirmaya gittim
birazdanda doktorumu arayip kan sonucunu alacagim size bildiririm insALLAH

Back