Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya oruç için bünyen kaldırıyorsa tut dedi dayanamadığın yerde bırak, bende bebeğe zararı olur mu dedim olmaz dedi. ama bünyem kaldırmıyo işte sağlam olsam azıcık... ilk günler tuttum hep 3-4 gündür bırakmıştım. kçtü olunca bıraktım pazar günüde evdeyim diye tuttum ama duman oldum. benim ilaç olarak bir folic asitim ve kan hapım var günde bir kere bir olursa bulantı hapı o yüzden sıkıntı yok
canım dramanine duydum bende ama doktora sormadan almıyım diyorum benimki basit bi hap sanırım metpamid hiç etkisi olmadıı
Kızlaar benim karnımda kasıklarımda ara ara batmalar sancılar oluyo bunları gözümde çok büyütmek istemiyorum ama 2 gün önce beni benden alan bir sancı yaşadım ve doktora gittim baktı bebeğim orda ve kalbi atıyordu. Çok rahatladım ama doktor bana bazı sancıların düşük tehdidi olabileceğini söyleyerek azalması için progestan verdi. Ama ben 2 gündür bu hapı kullanmadım elim gidiyor geri çekiyorum. Kanamam filan yok çok şükür ama ara ara bişeyler batıyo sanki sizdede oluyor mu bu yoksa hapı kullanmaya başlamalı mıyım. Normalde ilaç kullanmaktan nefret ederim bide hamilelik olunca sanki olumsuz etkisi olucak gibi geliyor çok kararsız kaldım.
Kızlaar benim karnımda kasıklarımda ara ara batmalar sancılar oluyo bunları gözümde çok büyütmek istemiyorum ama 2 gün önce beni benden alan bir sancı yaşadım ve doktora gittim baktı bebeğim orda ve kalbi atıyordu. Çok rahatladım ama doktor bana bazı sancıların düşük tehdidi olabileceğini söyleyerek azalması için progestan verdi. Ama ben 2 gündür bu hapı kullanmadım elim gidiyor geri çekiyorum. Kanamam filan yok çok şükür ama ara ara bişeyler batıyo sanki sizdede oluyor mu bu yoksa hapı kullanmaya başlamalı mıyım. Normalde ilaç kullanmaktan nefret ederim bide hamilelik olunca sanki olumsuz etkisi olucak gibi geliyor çok kararsız kaldım.
csnım ben senden 1 gün önceyim sadece ama şunu söyleyim bende hiiiiç belirti yok.ne mide bulantısı ne bişey.üstüne iştahımda açık.bir göğüslerimin gittikçe azalan ağrısı var baska bişeyim yok.hamile değilim sanki ama öyle bişey olsa kanamam olurdu diye düşünüyorum bebek hala duruyor olmalı
csnım ben senden 1 gün önceyim sadece ama şunu söyleyim bende hiiiiç belirti yok.ne mide bulantısı ne bişey.üstüne iştahımda açık.bir göğüslerimin gittikçe azalan ağrısı var baska bişeyim yok.hamile değilim sanki ama öyle bişey olsa kanamam olurdu diye düşünüyorum bebek hala duruyor olmalı
Ben de aynı senin gibiyim hamileliğimden şüphe eder oldum.Doktor randevumu iple çekiyorum.
uyudunuz mu naptınız kızlar sayfalar ilerlemez oldu.
benim acayip uykum geldi bayılıcam şimdi masaya.
evde olsaydım şimdi de mis gibi uyusaydım yatagımda.
bugün aksam olur mu ya patronlar bi taraftan delirtiyor
bi taraftan uykum basıyor,esneye esneye agzım yırtılacak
merhabalar,
doktorumuza gittik geldik. Pıt pıtlar bir hızlanmış ki sormayın :) Kafası kolları ayaklarının yeri belli. Bayağı şekle girmiş. 1,6 cm olmuş bebiş.
Progestana ne olur ne olmaz diye devam edecekmişim. Valla o mu, hamilelik mi, yoksa sıcaklar mı bilmiyorum ama sürekli yorgun ve mutsuzum. Ben pregestana bağladığımdan bu habere bek sevinmedim.
Sonraki randevum bayram sonu ikili test ve ense kalınlığı için...
Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
yazması lazım aslında ama banada 8 haftaya girdiğimde yazdı bitanem elevitle omg3ü magnorm yani magnezyum vitaminide 5+1ken verdi cen bacaklarım kasıklarım ağrıyo dedimde ondan magnezyum vitamini gebelikte oluşan ağrı ve krampları yok ediyo faydasıda oluyo bana 3günde 1 içtiğim halde özelemi gidiyosun gülüm devletemi?
uyudunuz mu naptınız kızlar sayfalar ilerlemez oldu.
benim acayip uykum geldi bayılıcam şimdi masaya.
evde olsaydım şimdi de mis gibi uyusaydım yatagımda.
bugün aksam olur mu ya patronlar bi taraftan delirtiyor
bi taraftan uykum basıyor,esneye esneye agzım yırtılacak
merhabalar,
doktorumuza gittik geldik. Pıt pıtlar bir hızlanmış ki sormayın :) Kafası kolları ayaklarının yeri belli. Bayağı şekle girmiş. 1,6 cm olmuş bebiş.
Progestana ne olur ne olmaz diye devam edecekmişim. Valla o mu, hamilelik mi, yoksa sıcaklar mı bilmiyorum ama sürekli yorgun ve mutsuzum. Ben pregestana bağladığımdan bu habere bek sevinmedim.
merhabalar,
halsizlik bende de var ama bulantımın yanında o hiçbişey değil. Çok fenayım açımm ama bişey yapıp yiyemiyorum. Dayanamadım çorba yapiyim dedim görseydin ağlanacak halime gülerdin mutfakta duramıyorum herşey midemi bulandırıyor Neyseki 3 tabak çorba içtim rahatladım benim yaramaz çok fena olcak galiba teyzesi
merhabalar,