günaydın canım.
iyyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyor.kuzu senle aynı yastaymısız
anlatıyorum
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öprendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu
tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.
Eki Görüntüle 475132
Eki Görüntüle 475134
Eki Görüntüle 475133