2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

çarşambaya randevu aldım doktora gideceğim. benim erkenden çıktı o şişlik. :44:

kızlar çarşamba günü 6+3 olacam sizce doktora ogün gitsem kalp atşlarını duyabilirmiyim ???

canım normalde benim bugün 7.haftayı bitirmem gerekiodu fakat cumartesi dr gittim 6+1 dedi karından baktı sadece keseyi gördü bana sordu vajinal bakmamı istermisin 1 hafta erken görürüz belki kalp atışını dedi kalbi atıyordu yeni başlamış kalp atışları dedi geç döllenme yoksa görürsün canım çok tarifsiz bir duygu rabbim her kadına yaşatsın bu duyguları...

canım karın şişliği değil göbek deliği içinde sağ taraf şiş

günaydın kızlarrrr
tsemavi canım ne yaptın anlat bakalım eşine söyledin mi ne tepki verdi çatlicam

günaydın canım.
iyyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyor.kuzu senle aynı yastaymısız
anlatıyorum
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öprendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.

vayy süper olmuş ne güzel eşine gerçekten büyük süprriz olmuş valla mutluluğunuz daim olsun

çok güzel bir süpriz olmuş tatlım ya allah mutluluğunuzu daim etsin hesp böyle olursunuz inş. tebrik ederim

ne mutlu sizeeee bebişinizle birlikte huzurlu nice yıllara inşallah canım Ben eşime tam tartışma esnasında söylemiştim okadar ani okadar şok olmuştu ki onun için dakikalarca sarılıp öpüşünü unutamıyorum. Çok özel anlar bence mutlaka günlük tut herşeyi yaz ilerde okuyunca gülermiyiz ağlarmıyız bilemiyorum

slm kızlar.. cumartesi akşam kahverengi akıntım olmuştu. dün çok az yine oldu. bugün doktora gidicem. inşallah bişey yoktur. dün sürekli yattım. yatmak da ne kadar zormuş . yatmaktan yoruldum. allah sabır versin hamileliği boyunca yatmak zorunda kalanlara...

selam herkese
2 haftalık bıortatılden sonra dondum
ucakla gıdıp geldım allaha sukur bır sorun yasamadım
en son 7 haftalıkken doktora gıtmıstım sımdı bu hafta gıdıcem bakalım heyecanlıyım
busurecte bol yedım bol kustum
ama buna ragmen kılo aldım
bende ılk aylkarda kılo alanlar kervanındayım sımdıden 4 kılo almısım heymaşşşaallhh
bu arada aynı haftada oldugum karındaşlarımdan doktrora gıden varmı?
ası olan ne bılım test yaptıran?
11.haftadan sonra 2lı testler olcakmıs

günaydın arkadaşlar.
Bugün 1'de doktor randevum var. Hafif lekelenmelerim sonucu progestana başlamıştı. Ona bakacak. Kalp atışına bir daha bakarız dedi.
Bekliyorum heyecanla bakalım...

vayy süper olmuş ne güzel eşine gerçekten büyük süprriz olmuş valla mutluluğunuz daim olsun

tesekkür ederim.baya sasırdı.ben biliyordur belki diye düşünüyordum ama kist filan var demiştim ya onun için hasta olarak düşündüğünden hiç ihtimal vermiyormus baya sürpriz oldu ona.ama hani filmlerde öğreniler de kucaklarına alıp dönderirler öyle yapar zannetmiştim ama yapmadı

çok güzel bir süpriz olmuş tatlım ya allah mutluluğunuzu daim etsin hesp böyle olursunuz inş. tebrik ederim

tesekkürler.aminn inş. canım Rabbim hepimize de huzur mutluluk ve sğlıklı hayırlı evlatlar versin inş.

cok saol canım.aminn inş. sağlıkla alalım hepimiz de kucaklarımıza.sen de alemsin ha adam nerden geldiğini şaşırmıstır.ama öğrendikten sonra nasıl melek oluyolar öyle yaa.ben günlükten cok anlamam ki hiç tutmadım.ne yazılır ne edilir aslında süper olur ama

gunaydın arkadaşlar

bizim bugun dr kontrolumuz vardı kafam çok karıştı nolur bana yardımcı olun

sat'a göre bugun 6+6 yım ilk gebeliğimi öğrendiğimde 12 gun önce kan testinde değerim 60,7 di dr görünmez 12 gun sonra gel bakalım dedi bugun gittik karından çok net göremediği için vaginalden baktı evet küçük bi gebelik kesesi oluşmuş dedi kan değerine göre ilerlemesi normal dedi kaç haftalık peki diyince 4-5 haftalık dedi 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi içim çok kötü oldu
normal mi sizce birde bu kese boyutu sağda en altta yazan değermi? D1= 6.4mm eğer buysa ben tam kaç haftalık hamileyim ?

tecrübeli arkadaşlar nolur bana yardım edin :2: ağladım ağlıycam zor duruyorum

Evet canım melek oldu benim kocamda. Bu arada seninki askere nezaman gidiyor. Askerlik yapmamıştı dimi? Bende günlüğe yeni başlıyorum ultrason resimlerini filan içine yerleştiricem her gün ne hissediyorsam şaşkınlığımı, mutluluğumu, beklentilerimi, vücudumdaki değişiklikleri vs. herşeyi hergün yazıcam doğduğu zamanda hazır bebek günlükleri var 1 yaşına kadar herşeyini not alıyosun ilk dişi, ilk gülüşü, ilk sözleri, ilk tatili gibi tüm herşeyi resimleyip yapıştırabiliyosun kırtasiyelerde var çok beğendim. Marta ne kaldı zaten

hamılesın
kesen orda
1 hafta soınra kalp atısına gel
daha bu doktor sana ne desın
gec dollenme olmussun
nema problema
takmayın bole herseyı kafanıza sevınmen gerekır neden aglıyorsunnnnnnnnnn
dollenme gec olmus bellıkı
ama olmus onemlı olan bu

günaydın cnm
bizim tahmini doğum tarihimiz aynı
bende cuma günü gitmiştim dr ...sat'a göre 7 haftanın içindeydim ama ultrasona göre 4+4 çıktı ...kese göründü içindeki bebekte nokta kadardı..10 gün sonra tekrar bakalım dedi..6 ağustosa randevum var
seninle aynı durumdayım ..bende çok meraktayım kalp atışını görebilecekmiyim acaba diye
inşallah hayırlısıyla görürüz

canım sağol ama ne bileyim ben bugun kalp atışını duyarım die hevesle gittim birde eşim de panik yaptı acaba gelişmiyomu acaba boşmu die sinirlerim altüst oldu sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…