vala bende kızımla aynı odada yatıyorumBugün işyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!
çok haklısınBir kadinin anneligini sorgulamak bana terbiyesizlik gibi geliyor dogruyu soylemek gerekirse çocuğum olduktan sonra hemcinslerimin ne kadar fena olabileceklerini gordum. Kimseye dusmez anneligi sorgulamak ya ben kendi adima cocugumla aksama kadar beraberim ama toplasan 1 saat oyun oynatabilirim. Hepimiz calisiyor da olsak ev hanimiyiz üstünden de yapsak yapmamiz gereken isler var. Cocuklarin banyosu var yemegi var parki var... hangimizin annesi bizimleoturdu oyun oynadi kaliteli zaman gecirebildi tv hic izletmedi ayni oda da yatirmadi... bunlara ragmen annemizi baska birine.degisirmiyiz onun gibi seveni bulabilir miyiz? Ben cok goruyorum sosyal medyada yok soyle kaliteli zaman geciriyoruz yok bu krese goturuyorum yok odasinda yatiririm ama içki sofralarina oturtmaktan rahatsiz olmuyor bardagi evladina iciriyormus gibi yapip resmini cekmekten utanmiyor...
ben oğlumu yataginda uyutuyorum ama gece yanıma almami istiyor aliyorum sabah benden once kalkip yuzumu oksuyor ve gulumsuyor simdi soylesinler bundan buyuk haz var mi? 3 sene sonra bugunleri ozlemicem diyecek var mi? Herseyin zaman
i.var.arkadaslar sabir sabir.sabir.diliyorum herkese...
bende seni göremedim ya faklı gruplardan mı bahsediyoruz
Bugün işyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!
hoşgeldin,
Benim facebook hesabım yok. O nedenle grupta da değilim. Ama merak ediyorum. Ordaki muhabbetler, paylaşımlar nasıl diye? Tatsız bişeyler mi oldu? Merak ettim…
Bir kadinin anneligini sorgulamak bana terbiyesizlik gibi geliyor dogruyu soylemek gerekirse çocuğum olduktan sonra hemcinslerimin ne kadar fena olabileceklerini gordum. Kimseye dusmez anneligi sorgulamak ya ben kendi adima cocugumla aksama kadar beraberim ama toplasan 1 saat oyun oynatabilirim. Hepimiz calisiyor da olsak ev hanimiyiz üstünden de yapsak yapmamiz gereken isler var. Cocuklarin banyosu var yemegi var parki var... hangimizin annesi bizimleoturdu oyun oynadi kaliteli zaman gecirebildi tv hic izletmedi ayni oda da yatirmadi... bunlara ragmen annemizi baska birine.degisirmiyiz onun gibi seveni bulabilir miyiz? Ben cok goruyorum sosyal medyada yok soyle kaliteli zaman geciriyoruz yok bu krese goturuyorum yok odasinda yatiririm ama içki sofralarina oturtmaktan rahatsiz olmuyor bardagi evladina iciriyormus gibi yapip resmini cekmekten utanmiyor...
ben oğlumu yataginda uyutuyorum ama gece yanıma almami istiyor aliyorum sabah benden once kalkip yuzumu oksuyor ve gulumsuyor simdi soylesinler bundan buyuk haz var mi? 3 sene sonra bugunleri ozlemicem diyecek var mi? Herseyin zamani.var.arkadaslar sabir sabir.sabir.diliyorum herkese...
Aslinda kac gundur sinirim bozuluyo bu duruma eren zor uyumaya basladi her gun vakti geldiginde yatan cocuk simdi zamanini geciriyor dedigin gibi kolay uykuya daliyor ama yine de duzeninden sasmasi uzuyordu beni canim. Sizinkiler de oyleymis.ama dusunuyorum hani cocuklarimiz rutini aksatmazdi hatta zamanla daha da duzene girerdi yababaları halı saha maçına gitmişti
ikisi de sürekli baba gelecek anne kapıyı aç dediler
herhalde bir 2o kere kapıyı açıp kapadık, daha gelmedi deyip
oyalanmaları için çok çabaladım ama babaları gelmeden yattılar
hatta anne uyku geldi deyip 2 şer dakikada uyudular
sonra da kendi kendime acaba çok mu erken uyutaya çalışıyorum dedim
acaba kend hallerine bıraksam kendi kendilerine uyumayı becerebilirler mi?
Merhaba kızlar beni de aranıza alın aslında ben hep burdayım sizi takip ediyorum büyük bi zevkle telefondan giriyorum hesabım hep açık okuyorum arada zaman buldukça ara ara çünkü öğlenciyim sabah ev ve çınar öğlen okul sonra yemek çınarı yatır hoopp gün bitti günler nasıl geçiyo anlamıyorum ama artık daha sık girmeye çalışacağım
bu arada biz de oğlumla yatıyoruz bazen beşiğine koyuyorum gece uyanınca yanıma her iki elini yüzüme koyuyor öyle uyuyor ve ben de çookkk mutlu oluyorum öylece yatıyoruz hem de ben de 2 yaşına kadar annesiyle yatan çocukların güven duygularının daha çok geliştiğini duymuştum. Hem kime ne ikimiz de mutluyuzbaşkalarının ne düşündüğü de umrumda değil açıkçası
Aslinda kac gundur sinirim bozuluyo bu duruma eren zor uyumaya basladi her gun vakti geldiginde yatan cocuk simdi zamanini geciriyor dedigin gibi kolay uykuya daliyor ama yine de duzeninden sasmasi uzuyordu beni canim. Sizinkiler de oyleymis.ama dusunuyorum hani cocuklarimiz rutini aksatmazdi hatta zamanla daha da duzene girerdi ya
bu aksam misafirlerim vardi. birinin 3 yasinda ve 7 yasinda digerinin 7 ve 5 yaslarinda cocuklari var. 3 yasinda olanla normalde yalnizlarsa oynuolar ama digeri 5 yasinda olan yanindaysa oglumu istemiolar yanlarinda. hatta bugun vururken gordum kizdim cocuklara. bi daha oyle yaptiginizi gormeyim dedim. oyuncaklari aliolar vermiolar bzmkine. kaciriolar ondan. yavrum bzmkide oyun oynuolar saniyor onla peslerinden kosturuyor. onlarda cocuk tabiki ama uzuluorum bnde bu duruma. oglum istenmedigini anlamiyor oynamaya calisiyor ama bn uzuluorum isteonun yasitinda oynayabilecegi baska kimse de yok burda yaa
haklisin cnm onlar buyuyunce belkide ayni seyi yapacaklar kucuklere. o bahsettigim arkadasin 3 yasinda olan oglunu istemiyormus gecen yil kapiyi falan kilitliormus 5 yasinda olan gelmesin diye simdi ayni seyi ikisi yapiyor. ogrenicekler hayati tabikibenim yeğenler de öyle canım yapıcak bişey yok büyüdğkçe küçükler büyüklere galip gelicek hem hayat da böyle bişey hayatı öğrenicekler napalım... ama aslında kıskançlıktan yapıyolar,yabancı bi çocuk çok da sevip oynayabiliyo derinle,sitede bahçedeki çocuklar da tam tersine çok seviyo oyunlarını bırakıp derinin peşindeler ben sallayayım mı bisikletini ben ittireyim mi bi kere kucağıma alayım mı diye yarışıyolar falan,ama yeğenlerimiz öyle değil hepsi oynamak istemiyolar biraz kıskançlıktan oluyo...
bu aksam misafirlerim vardi. birinin 3 yasinda ve 7 yasinda digerinin 7 ve 5 yaslarinda cocuklari var. 3 yasinda olanla normalde yalnizlarsa oynuolar ama digeri 5 yasinda olan yanindaysa oglumu istemiolar yanlarinda. hatta bugun vururken gordum kizdim cocuklara. bi daha oyle yaptiginizi gormeyim dedim. oyuncaklari aliolar vermiolar bzmkine. kaciriolar ondan. yavrum bzmkide oyun oynuolar saniyor onla peslerinden kosturuyor. onlarda cocuk tabiki ama uzuluorum bnde bu duruma. oglum istenmedigini anlamiyor oynamaya calisiyor ama bn uzuluorum isteonun yasitinda oynayabilecegi baska kimse de yok burda yaa
artık oyuncaklarını kendileri topluyor
oyuncak sepetimiz salonda ve onun deli toplu durması ikizleri rahatsız ediyor
ne zaman toplasam gelip sepeti ters yüz ediyorlar
toplamaktan yorulunca
bugün hadi oyuncaklarınızı toplayın bakalım dedim
pek bir sonuç alacağıma inanamıyordum bir de baktım ki
ikisi de toplamaya başladı
çok hoşuma gitti, tamam annecim bitti, teşekkür ederim deyince kızım
anne biraz daha var
dedi
koltuğun altına bir kaç parça oyuncakları varmış meğerse
yatmadan önce yine onlara toplattı, hem onlar mutlu oluyor hem ben:)
ben eskiden elime ne geçse giydiriyordum ikizlere ev içinde
artık birbirlerinin kıyafetini giymiyorlar
oğluma kızımın çorabını giydirdim, ama farkında değilim hangisi hangisinin
çünkü bizim evde temel kıyafetler unisex tir
demek ki önce o çorabı kızıma giydirmişim
sabah oğlum giymek istemedi çorabı, anne neynebin dedi
ama oralı olmadım, giydirdim
aradan zaman geçti bir baktım ayağında çorap yok, nerede çorapların annecim deyince
çıkarttım anne, çorap neynebin dedi
GÜNAYDIN
sabah sabah işe gelicem üstümü giyindim kızımı giyfdirdim ojeyi al sen kır heryer oje oldu ya
napsam ben kızı
kızsam mı gülsem mi bilemedim
çocuklarınıza kızıyor musunuz
yada çok kızdığınızda ellrine falan vurduğunuz oluyor mu
ben bazen kendime hakim olamıyorum
ama sonra vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?