Yok canım sanmam normal adet oldum 5.günden sonra böyle ara ara olan bi akıntı...normalde adetin ilk günü yada son günü olurdu biraz ama üç gündür böyle bu sefer...cnm hamilelik gibi bi durum olabir mi? Aklima ilk o geldi
sweet85 sen daha sık uğra buralara ya :)Bir de biraz once oglumla kuru uzum yedik baya bi. Bn ustten attim o yedi:))
kilar napiosunuz. dunden beri yalniziz oglumla esim persembe aksami geliceko gelince biraz o ilgileniodu ben bulasiklari falan yikiyodum iyi oluyodu dun niloya actim artik is yaptirmayinca ben de o arada yikadim bulasiklari
sweet85 sen daha sık uğra buralara ya :)
biz iki tane olunca yemekte oyuna pek ihtiyacımız olmuyor
birbirlerine yetiyorlar şimdilik:)
kızlar ben şimdiye kadar hiç televizyon izletmedim neredeyse
yani illaki tv açıyoruz evde ama onlar hiç oralı olmuyorlardı,
yada azcık baksalar hemen kapatıyorduk tv yi
geçen açtım , yanıma oturttum ikisini
ama hiç izlemediler, sonra başka zaman tekrar açtım çocuk kanallarını , yine izlemediler
sanırım oyun kurmaları, beraber olmaları en büyük etken
canım senin bızdık kreşe gidiyordu değil mi?
iki dil arasında bocalıyor mu?
sıhhatler olsun Erene,biz kendi evimize geçtik kızlar
bugün oğlumu ilk tıraşını yaptırdık, çok kısalttırmadım ama yine de bebekten ziyade bir çocuk suratı oturdu yüzüne
koltuğa falan beraber oturduk, koltuğun tam karşısına da akvaryum koymuşlar, balıkları izledi, umduğumdan kolay oldu
Yaramaz cocugum erenden herkese gunaydin teyzeleri
sıhhatler olsun Erene,
siz de güle güle oturun canım evinizde,kayınvalidenlerde miydiniz ki,onlar mı sizdeler şimdi yalnız değilsiniz dimi 2 çocukla..
merhaba bayanlar
bebektiler büyüdüler
kızım 18 aylık artık kendisi herşeyi yhapabiliyor neredeyse
tuvalete gtimek hariç tabi
günler çabuk geçti ne kadar güzel birbirinizden bu topikten kopmamışsınız biz face ye geçmiştik ama keşke burada kalsymışım :):)
Yaramaz cocugum erenden herkese gunaydin teyzeleri
ewet orada herşey bozuluyor neysem :)hoş geldin, hamilelik arkadaşım
biz dedik size buranın tadı ayrı, gitmeyin diye :)
ewet orada herşey bozuluyor neysem :)
ben gene geldim alın aranıza beni
burdada eskisi kadar çok olmuyor heralde paylaşım ama genede kopulmaması çok güzel
bende seni göremedim ya faklı gruplardan mı bahsediyoruzevet ben orada da varım ama burayı da hiç bırakmadım,orada çok daha fazla paylaşım oluyo kabul ediyorum ama iyi kötü bişey anlatıcak olsam burasını daha samimi bulduğum için burada anlatıyorum,belki soracak bişeyim olduğunda oraya yazabiliyorum çok daha fazla cvp alabileceğim için,ya da sorulan bişeye cvp verebiliyorum...
orada dosyalar bölümünde kadınlar kulübü arkadaşlıkları diye bi dosya var orada seni göremedim,eklese oraya kendini,tanıyalım birbirimizi,dosyaya girdiğinde yenikullanici diye beni görürsün zaten...
hoşgeldin,merhaba bayanlar
bebektiler büyüdüler
kızım 18 aylık artık kendisi herşeyi yhapabiliyor neredeyse
tuvalete gtimek hariç tabi
günler çabuk geçti ne kadar güzel birbirinizden bu topikten kopmamışsınız biz face ye geçmiştik ama keşke burada kalsymışım :):)
Bir kadinin anneligini sorgulamak bana terbiyesizlik gibi geliyor dogruyu soylemek gerekirse çocuğum olduktan sonra hemcinslerimin ne kadar fena olabileceklerini gordum. Kimseye dusmez anneligi sorgulamak ya ben kendi adima cocugumla aksama kadar beraberim ama toplasan 1 saat oyun oynatabilirim. Hepimiz calisiyor da olsak ev hanimiyiz üstünden de yapsak yapmamiz gereken isler var. Cocuklarin banyosu var yemegi var parki var... hangimizin annesi bizimleoturdu oyun oynadi kaliteli zaman gecirebildi tv hic izletmedi ayni oda da yatirmadi... bunlara ragmen annemizi baska birine.degisirmiyiz onun gibi seveni bulabilir miyiz? Ben cok goruyorum sosyal medyada yok soyle kaliteli zaman geciriyoruz yok bu krese goturuyorum yok odasinda yatiririm ama içki sofralarina oturtmaktan rahatsiz olmuyor bardagi evladina iciriyormus gibi yapip resmini cekmekten utanmiyor...Bugüyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!
Bugün işyerinde bi arkadaşımla tartıştım. (Ki belirteyim işyerinde birileriyle çok az tartışmışlığım vardır.) Konu kızımın hala benimle aynı odada yatması. ÇOK YANLIŞMIŞ!!!. Çok sinirlendim. Kime göre neye göre yanlış. Hem diyelim yanlış yapıyorum da ben senin fikrini soruyor muyum? Çok kozdom çok… kızlar sizin aranızda bi de aynı yatakta yatanlar var. Onu duysa heralda sizi annelikten menedecek… hey allahım ya!!!
benim açımdan olmadı ama olanlarda var çok kişi gruptan kavga ile ayrıldıhoşgeldin,
Benim facebook hesabım yok. O nedenle grupta da değilim. Ama merak ediyorum. Ordaki muhabbetler, paylaşımlar nasıl diye? Tatsız bişeyler mi oldu? Merak ettim…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?