- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
bence kendine haksızlık ediyosun,hem çalışıp hem çocuk bakmak yeterince yorucudur yıpratıcıdır ondan biraz bunalmışsındır,biri yüzünden diğerini ihmal ettiğini düşünüyosundur...çocuklar hep farklı farklı,senden kaynaklanmıyo,benimki de zor bi bebek,ben de zorla yediriyorum,mutlaka karşısında sevdiği şarkılar veya çizgi film açık olucak eller kollar engellemeye çalışırken zaptedilecek ve yedirilecek,sevdiği şeyler olunca ve acıkınca sorun olmuyo ama,daha da kötü durumda olanlar var ben bu durumumuza da şükrediyorum her ne kadar kendi kendine yiyen bebeklere özensem keşke benimki de yese desem de,ben bu koşulları dışarıda bi yerde sağlayamazsam misafirlikte avmde falan kesinlikle saatlerce aç olsa da yediremiyorum anca bebe bisküvisiyle idare ediyo eve gelince tamamlıyorum eksiklerini...Merhaba arkadaşlar… böyle çeşit çeşit yemek yiyen çocukları duyunca hem imreniyorum hem de kendimi başarısız bir anne gibi hissediyorum. Bu aralar kendimi sürekli eksik hissederken buluyorum. Çocuğuna yemek yediremeyen bir anne, dış görünüşüne önem vermeyen bir kadın, işine yeterli özveriyi göstermeyen bir çalışanım benim gözümden. Kendime haksızlık da ediyormuşum gibi geliyor ama bu aralar böyleyim işte.
Benim kızımın şöyle bir huyu var. Sevmediği bir şeyi asla ağzına almıyor. Israrla, kandırmayla, zorla bir lokma bile yemek yemiyor. Ne kadar ve ne yiyeceğine sadece kendisi karar veriyor. Bilmiyorum bizim tutumumuzdan mı kaynaklandı yoksa huyu mu böyle?
Benim tek tesellim hala çok güzel anne sütü alması. Çok şükür sütüm hala bol bol geliyor. Bu da olmasa kendimi iyice kötü hissedeceğim.
Gözünüz aydın gecer gider umarimyenikullanici .!.:bugün ekg ve eko çekimimiz vardı,atlattık,çok şükür iyiyiz bişeyimiz yok ilerleme yok yine,bi dahaki randevu yine 6 ay sonraya...
Hiç üzülme her bebek ayrı hepsi zorluyor sen zaten çalışıp bi de bebek bakıyorsun kendini suclama..bu ara biraz bunaldın belkide böyle üzülüyorsun...Zaman zaman hepimize geliyor bu haller sanırım.Merhaba arkadaşlar… böyle çeşit çeşit yemek yiyen çocukları duyunca hem imreniyorum hem de kendimi başarısız bir anne gibi hissediyorum. Bu aralar kendimi sürekli eksik hissederken buluyorum. Çocuğuna yemek yediremeyen bir anne, dış görünüşüne önem vermeyen bir kadın, işine yeterli özveriyi göstermeyen bir çalışanım benim gözümden. Kendime haksızlık da ediyormuşum gibi geliyor ama bu aralar böyleyim işte.
Benim kızımın şöyle bir huyu var. Sevmediği bir şeyi asla ağzına almıyor. Israrla, kandırmayla, zorla bir lokma bile yemek yemiyor. Ne kadar ve ne yiyeceğine sadece kendisi karar veriyor. Bilmiyorum bizim tutumumuzdan mı kaynaklandı yoksa huyu mu böyle?
Benim tek tesellim hala çok güzel anne sütü alması. Çok şükür sütüm hala bol bol geliyor. Bu da olmasa kendimi iyice kötü hissedeceğim.
Balık konusunda netleşmedik bazen severek yer bazen yemiyor hiç..ama makarnayı cok seviyor ben yedirmek istemiyorum fazla faydası yok diy..gerçi bende cocukken makarna yerdim halada cok seviyorum kendimi düşünüyorum da et hiç yemezdim malarna patates favorimdibüyük bir hevesle hamsi sezonunu açtık
ama yemediler, hatta oğlum resmen tiksindi, öğürdü
nasıl yedireceğim balığı bilemiyorum, sonra makarna yaptım çabucak, birer tabak yediler
ekmek kafalılara çok kızdım ama sonrasında taze hurma yediler de annelerinin gönlünü aldılar
besin değeri düşük şeyler yedikleri zaman mutlu olmuyorum ben
gerçi makarnalarını et suyu ve tereyağlı yaptım ama
yine de içime sinmedi işte
yok canım ykm den aldımpapatyacım etek çok güzelmiş gerçekten, ama en boy orantısına bakarsan çok mini değil haberin olsun internetten verdiysen siparişini gelince sürpriz olmasın.
yok canım ykm den aldım
iki yaş aldım, tam diz kapaklarında
mini olmadı tabi, seneye de giyebilir rahatlıkla
belinin iç kısmında lastik var, çok da esnek
memnun kaldım canım
sağol canım, çocuk reyonuna erken geçince bu yaz hep bu tarzda giyindik biz,hırka ve eteğin oluru var da kazak bize de büyük geldi 2-3 olsa daha iyi olurmuş o,giydirirsem çekerim resmini...çok güzeller ya
canım bunlar baya baya çocuk kıyafeti
kot üzerine hırkaya bayılıyorum ben ama benim kızım henüz taşıyamaz onları
ama özellikle hırkanıza bayıldım
güle güle kullansın prensesin
benimki de anlamsız çok konuşuyo konuşabildiğinde biraz ağzı kalabalık olucak galiba...Benim kız hala kendi kendine anlamsız konuşuyor yaa. Anne, baba, dede, mamayı (emzik ve suya da mama diyor) anlıyoruz. hayır diyor, hadi diyor, arada bay diyor. Kedi görünce pisi pisi diye takılıyor peşine, banyomuz bıcı bıcı..Çok konuşuyor ama kalan hiç bir şey anlaşılmıyor. :) Ama ilginçtir ki konuşamayan çocuk ramazan bayramında kendiyle akran kuzenine iki defa ali ömer (adı bu) dedi. :) Çiğneyemiyordu ya benimki, aslında canının istediğini gayet güzel yiyor (çubuk kraker, maraş tarhanası ki yemesi epey zordur, bisküvi, çikolata götürüyor(yine de çok vermiyorum) hatta geçen kavurma bile yedi) ama hala pek çok şeyi eliyle dişiyle parçalayıp ağzında tutup tutup tükürüyor. Her yemeğimiz hala blenderdan geçiyor öyle olunca.
uzun zamandir bir ekmek makinasi istiyordum gecen hafta siparis vermistik geldi bu sabah
saolasin cnm dun ilk ekmegi yaptim gayet guzeldi tadibenimki de anlamsız çok konuşuyo konuşabildiğinde biraz ağzı kalabalık olucak galiba...
bizde de tek tük kelimeler ekleniyo günden güne ama çok kelimemiz yok hala...
anne,baba,dadi(baba demek bu da),eci(ecrin),gu(muz),su,süt,mam(mama),haydi,hala,geldi,gitti,bitti,düştü,al,ver,ai(abi),kedi diyo... kediyi görünce eliyle gel gel işareti yapıp şşş gel kedi diyo, köpeği görünce hav hav diyo, notaları tek tek söyletince çoğunu söylüyo,rakamları tek tek söyletince bazılarını söylüyo,anlık tekrarladığı söyleyebildiği şeyler oluyo, bi de sürekli dinlediği şarkılara kelimeleri sonlarından yakalayıp müziğini yakalayarak söyleyebiliyo,ninnilerden de sadece dandini dandini dastanaya eşlik edebiliyo, bu kadar bizim de...
blendar olayı haalaa bizde de var,yelnız değilsiniz canım...
kendi ekmeğini yapmak ne güzel, afiyet olsun şimdiden,ve de hayırlı olsun makineniz...
masallah cnm bzmkinin ekime sayisi cok ama cumleye gecemedik biBen geldimmmm....
İsik 19 ayin icinde....iki kelimelik cumleler kurmaya basladi,tam bir yaramaz canavar oldu.....yemek konusu hala sikintili sizleri ozledim yol arkadaslarim.....
hoş geldinnnnBen geldimmmm....
İsik 19 ayin icinde....iki kelimelik cumleler kurmaya basladi,tam bir yaramaz canavar oldu.....yemek konusu hala sikintili sizleri ozledim yol arkadaslarim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?