2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mrb benimde denemediğim mama kalmadı ve şuan hero baby veriyorum kabızlık çekersede conformil ama uyanıkken asla içmiyor kaşıkla hero babynin pirinç ununa ve bebe bisküvisine başladım onları şimdilik yiyo gibi birazda yoğurt veriyorum yavaş yavaş elma suyunada başlıcam mamaları sevmiyor sıkıldı herhalde zaten iştahıda pek yok golden goat demişsiniz ilk defa duydum güvenilirmi bendemi denesem acaba gelişimi olması gerektiğinden biraz az faydası olurmu acaba siz memnun kaldınız mı

Ben conformili gaz sorunu varken 1 paket almıştım, ishal yaptığı için 2. paketi almadım. ben de meyve suları ve pürelerinden verdim. milupanın sütlacından verdim. Yoğurt yapıyorum mama kavanozlarına onu yediriyorum, arada da pirinç unu veriyorum.

Golden goat ı arkadaşım önermişti. Keçi sütü anne sütüne en yakın olanıymış. Tadı da güzel de pahalı biraz.

Golden Goat 1 6'lı Ekonomik Paket - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Buradan özelliklerine bakabilirsin.

bizde de aynı bende aptamıl ar verıyordum hergun bır defa kusması var...bu gune kadar içiyrdu bır haftadır bıeronu bıraktı kqasıklada almıyor yemiyor...seninki kılo almıs gayet iyi sorun olmaz o zaman idare ediyor demekki bizimki kılo vermıstır dıye dusunuyorum doktora gıtmedım daha zaten suan annemin yanına geldık kendı doktorumuzda yok...degısık mamalr deneyecegım galiba
Kac aylik suanda?

feci şekilde saçlarım dökülüyor,test filan yaptırmadım soruşturup zinco c diye çinko takviyesi aldık daha kullanmadım.kararsızım ama böyle giderse kel kalırım.topak topak saç geliyo elime her duşta.sırf saçları vücudumdan temizlemem 10 dakika sürüyor..offffff:2::2:

feci şekilde saçlarım dökülüyor,test filan yaptırmadım soruşturup zinco c diye çinko takviyesi aldık daha kullanmadım.kararsızım ama böyle giderse kel kalırım.topak topak saç geliyo elime her duşta.sırf saçları vücudumdan temizlemem 10 dakika sürüyor..offffff:2::2:
Geciciymis ben dahiliyeye gittim sordum troit zannettim hatta ama sadece dogumdan kaynaklaniyormus

benımde ınanılmaz dökülüyordu şimdi biraz daha azaldı ama genede dökülüyor...demır ılacına basladım ve trioid sorunu vardı bende ilacları aksatmıstım onada basladım onlardanmı yoksa kendılıgındenmı bılmıyorum ama azaldı....aaz dedıgıme bakma gene baya gelıyor ele saclar tutam tutam

bi kaç arkadaş daha yazmış benimkide çok fena zaten zayıf telli ve az bi saçım var birazı hamileliğin ilk ayları döküldü kalanı şimdi resmen tutam tutam elime geliyor hm banyoda hem normal zamanda da evin çeşili yerlerinde sık sık kendi saçlarımla karşılaşmak çok kötü ve iğenç bişey sinir oluyorum onları toplayız temizlerken zaten kel kaldım iyice

bende elma suyu vereyim ozaman 15 cc falan ilk başlangıç için yeterli değilmi benimki pirinç unununa ve bebe bisküvisine alıştı ama çorbayı biraz daha beklesemmi acaba diyorum

canım bebe büsküvisi için çok erken ben ilerdede vermeyi düşünmüyorum açıkçası 6. ayı devirsin evde kendim pekmezle yapacam

bi kaç arkadaş daha yazmış benimkide çok fena zaten zayıf telli ve az bi saçım var birazı hamileliğin ilk ayları döküldü kalanı şimdi resmen tutam tutam elime geliyor hm banyoda hem normal zamanda da evin çeşili yerlerinde sık sık kendi saçlarımla karşılaşmak çok kötü ve iğenç bişey sinir oluyorum onları toplayız temizlerken zaten kel kaldım iyice

bende öyleydim kestirdim geçenlerde ve boyattım durdu dökülmesi eğer boyataıyosan normalde bi dene istersen

Ben conformili gaz sorunu varken 1 paket almıştım, ishal yaptığı için 2. paketi almadım. ben de meyve suları ve pürelerinden verdim. milupanın sütlacından verdim. Yoğurt yapıyorum mama kavanozlarına onu yediriyorum, arada da pirinç unu veriyorum.

Golden goat ı arkadaşım önermişti. Keçi sütü anne sütüne en yakın olanıymış. Tadı da güzel de pahalı biraz.

Golden Goat 1 6'lı Ekonomik Paket - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Buradan özelliklerine bakabilirsin.

bende tam obu mamayı yazacaktım benimde arkadaşımın bebeği çok kusuyomuş şimdi bu mamayı kullanıyorum hiç bişeyi kalmadı diyor arnızda kullanan varmı? ben hiç duymadım alsammı kararsız kaldım

evet denedım kaşıklada verıyorum yutmuyor bıle cıkarıyor hemen....hatta aglıyor verdıgım zaman neden bı anda boyle oldu ınan hiç anlamadım..arada bıseyde olmadı gayet normal yıyordu her zamankıı gıbı hazırladım verdım bıberonu yok basladı aglamaya cıkarmaya bır haftadır cok fena sıkıntı ıcındeyım üzülüyorum bı yandanda sankı onun sucu gıbı kızıyorum cocuga sinir oluyorum...çok şaşırdım bunun caresını bulana cok dua edecegım inanki..

canım oturarak yedir benim kızımda yemiyodu bugünlerde değişiklik bebeklerin hoşuna gidiyo. bende otuurtarak yedirmeyi denedim iyi yedi bugün

Bizim yemek duzenimiz soyle bu arada 5 ay 2 gunluguz....
-sabah kahvalti (ceyrek bebek ekmegi kendi mamasi ile islatiyorum icine 1 cay kasigi lor,keciboynuzu pekmezi,yumurta sarisi mamayi 90 cc.hazirliyorum bir kismini kahvaltiya koyunca kalan mamayi biberonla veriyorum...uyku saati geliyor emzirip 45 dak.sabah uykusuna yatiriyorum)
-ara ogun seftali,armut yada elma puresi veriyorum
-oglen yemegi (kabak,havuc,taze fasulye pirinc haslayip pure yapip az z.yagi ile yada pirinc havuc haslayip yogurt ile karistirip veriyorum)
-aksam pirinc mamasi yediremiyorum kendi formul mamasini veriyorum bu arada her uykuya dalmadan once emziriyorum....

yumurta için erken değil mi? işine karışmak gibi olmasın ama bence verdiklerin fazla biraz bebiş anne sütünü az emmesin busefer canım yinede sen bilirsin ben gülbin gökçayın kitabını okuyorumda sabahları pekmezle başlamak bebeği doyurur gün içinde bişe yemek istemez diyor sonra sorun yaşama

Kızıma annem bakıyor ve yoğurdu evde kendi mayalıyor. İnek sütüyle yapılmış yoğurdu gönül rahatlığıyla verebilirsin. İşlenmiş oluyor çünkü. hatta daha sağlıklı. :KK16:

bende inek sütüyle yapıyodum ama yediği sırada ağzının kenarları kıpkırmızı oluyo isilik gibi bi kaç saat sonra geçiyo acaba alerjimi yapıyo sizdede oluyomu

bende inek sütüyle yapıyodum ama yediği sırada ağzının kenarları kıpkırmızı oluyo isilik gibi bi kaç saat sonra geçiyo acaba alerjimi yapıyo sizdede oluyomu
olmadı hiç ben bir değişiklik farketmedim. ama eğer geçiyosa belki geçici olarak kızarıyodur. alerji olsa kalıcı bir kızarıklık olurdu :44::44: heralde ama bilemedim ki yine:44:

yumurta için erken değil mi? işine karışmak gibi olmasın ama bence verdiklerin fazla biraz bebiş anne sütünü az emmesin busefer canım yinede sen bilirsin ben gülbin gökçayın kitabını okuyorumda sabahları pekmezle başlamak bebeği doyurur gün içinde bişe yemek istemez diyor sonra sorun yaşama
pekmezi öğrendiğim iyi oldu ben de akşam üstü yoğurtuna katarım madem:KK34:

bende aldım kullanıyorum 10 gündür zincoyu biraz azalma var sanki dökülmede ama yine de fazla dökülüyor tabi doğal süreç olduğuna inandırdım kendimi o yuzden çok takmıyorum artık

Merhaba herkese,

kimse benim başıma gelmez demesin, kısacık zamanda bile insanın başına geliyo nolur bebeklerinizi yüksek biyerde yalnız bırakmayın, bırakmanız gerektiğinde ağlasa bile ya kendi korumalı yatağında ya da yerde bırakın, dün akşam acı bi tecrübe yaşadık biz de, akşam eşim işten gelince yatağın üzerinde bıraktım kızımı mutfağa geçtim, eşim de lavabofaydı hemen dönücekti kızımın yanına, bikaç dakika için yalnız bıraktım kızımı yatağın üzerinde, iki yanında da yastıklar vardı, yatağın ortasından kenara kadar gelip komodinle yatağın arasına düşmüş, hem de o kadar dar ki o ara, sığabileceği kadar değil, yan duruyodu gittiğimde,birden nasıl içli içli avaz avaz ağlama sesi geldi koştum hemen yanına, ondan sonra onu yatakta göremeyip o arada grdüğümdeki halimi tahmin edemezsiniz, allah kimseye yaşatmasın, hemen komodini ittim o kadar dar ki çünkü itmeden tutup alamam,aldığımda bebeğim eskisi gibi olmıycak gibi başına bişey geldi gibi düşündüm çok kötü bi duygu... bişeyciği yok yavrumun, kucağıma alınca bikaç dakikaya sustu, zaten acıya çok dayanıklıdır öyle herşeye ağlamaz,aşıda bile o anlık ağlıyo bitince susuyo hemen yavrum,baktık heryerine ezik morarma falan yok sadece düştüğü yanında pembe sıyrık gibi olmuşt azcık, bekledik 2-3 saat, kusmadı, zaten çok uykusu vardı uyuttuk sonra... beklerken yineendişeliydi, hep yaptığı tepkilerini ölçtüm, ayağa bastırıp adımlar attırdım, yatırıp güldürerek tekmelenmesini çırpınmasını sağladım falan, neşesi yerine geldi iyi maşalah yavrum ama çok korkuttu... bütün bunlar bikaç dakika içinde oldu kimse sakın yüksek biyerde ne kadar büyük geniş olursa olsun yalnız bırakmasın bebeklerini...

Belki normal bebekler icin erken ama kizim 5 aylik ve suan 5.600 gr.keske sadece anne sutu verebilseydim ama olmadi bu kadar sey yemesine ragmen kilosu neredeyse 3 aylik bebek kilosunda...bu yazdiklarimin hepsi doktor ve ebe kontrolunde veriyorum hatta corbasina bile biraz yumrta sarisi koy dediler ama vermiyorum...emmesi gayet yerinde bir damla bile olsa sutumu heba etmiyor...ben yazdim bunlari ama bebegin kilosuna gore doktor tavsiyesi olmadan kimse vermesin.....

Merhaba herkese,

kimse benim başıma gelmez demesin, kısacık zamanda bile insanın başına geliyo nolur bebeklerinizi yüksek biyerde yalnız bırakmayın, bırakmanız gerektiğinde ağlasa bile ya kendi korumalı yatağında ya da yerde bırakın, dün akşam acı bi tecrübe yaşadık biz de, akşam eşim işten gelince yatağın üzerinde bıraktım kızımı mutfağa geçtim, eşim de lavabofaydı hemen dönücekti kızımın yanına, bikaç dakika için yalnız bıraktım kızımı yatağın üzerinde, iki yanında da yastıklar vardı, yatağın ortasından kenara kadar gelip komodinle yatağın arasına düşmüş, hem de o kadar dar ki o ara, sığabileceği kadar değil, yan duruyodu gittiğimde,birden nasıl içli içli avaz avaz ağlama sesi geldi koştum hemen yanına, ondan sonra onu yatakta göremeyip o arada grdüğümdeki halimi tahmin edemezsiniz, allah kimseye yaşatmasın, hemen komodini ittim o kadar dar ki çünkü itmeden tutup alamam,aldığımda bebeğim eskisi gibi olmıycak gibi başına bişey geldi gibi düşündüm çok kötü bi duygu... bişeyciği yok yavrumun, kucağıma alınca bikaç dakikaya sustu, zaten acıya çok dayanıklıdır öyle herşeye ağlamaz,aşıda bile o anlık ağlıyo bitince susuyo hemen yavrum,baktık heryerine ezik morarma falan yok sadece düştüğü yanında pembe sıyrık gibi olmuşt azcık, bekledik 2-3 saat, kusmadı, zaten çok uykusu vardı uyuttuk sonra... beklerken yineendişeliydi, hep yaptığı tepkilerini ölçtüm, ayağa bastırıp adımlar attırdım, yatırıp güldürerek tekmelenmesini çırpınmasını sağladım falan, neşesi yerine geldi iyi maşalah yavrum ama çok korkuttu... bütün bunlar bikaç dakika içinde oldu kimse sakın yüksek biyerde ne kadar büyük geniş olursa olsun yalnız bırakmasın bebeklerini...
çok geçmiş olsun cnm..allah korumuşş sadaka vermeyi ihmal etme..hem bu olay ıcın hemde gelebılecek baska durumları engellemek ıcın sadaka ver cnm

X