canım ben doğum yaptığım hast. deyken. oranın bir dr si geldi kızımı muayene etti. sonra taburcu olurkende 5 gün sonra kontrole gelin diyince artık ona gitmiş olduk. bu dr yi çok metettikleri için randevu alıp gittik. iyikide gitmişiz. hem üfürüm var kızımda hemde kalp damarında açıklık var. yani her hangi bir cerrahi müdahalede mutlaka onun bir antibiyotiği varmış onu kullanması gerekiyormuş. 1 sene sonra yine ekg istedi. şuan bir sıkıntı yapmaz önemli değil sadece takip edeceğiz dedi..
bizim sürekli gittiğimiz dr bilemedi. artık bu son gittiğime gitmeyi düşünüyorum...
salihefe Rabbim bütün bebekleri korusun, korktuğumuza uğratmasın. bu aralar bende uyku problemi yaşıyorum. gözümden uyku dökülüyor. aklıma bir şeyler geliyor. yada bu konular geliyor.. geç uyuyorum..
prima Premium care 4
biz 3 numara kullanıyoruz. geçen gün bezi az kalınca iftardan sonra yakın markete gittik. 3 yoktu hadi 4 numara alalım. yarın geniş geniş bakarız diğer marketlere dedim. evegeldik. bir açtım mavili yeşilli bir şey. döndüm üstündeki yazıları okumaya başladım acaba erkekler için olanını mı aldım diye
her hangi bir şey yoktu. genelde 3 saatte bir değiştiriyorum. hatta 3 numara nerdeyse kuru oluyordu değiştirdiğimde. bu hem çok ıslak tutuyor dokusu farklı gibi hem de iç kısmının rengide mavi olunca çişini hep kontrol ederim. şimdi anlayamıyorum sarımı pembelik varmı diye. hadi şimdi 3 no. kullanıyorum yakında 4 e geçince napıcam :44: molfix e filan mı geçsem acaba... birde bu 4 num. nın ön kızmı daha kaba orta normal kalın arkası zaten ince...
asyaseyhan sağlık ocağı bize vegaferon verdi içinde paraben var. dr ye dün söyledim hatta midesini bulandırdığını söyledim o da santafer i önerdi ama onda da paraben var mecbur vereceksin dedi. mutlaka her bebeğin kullanması gerekiyormuş. size köksöktürmüş desene. dün bende eşimi dört gözle bekledim akşam 7 de kalktı 9 gibi mızmızlanmaya başlayınca uyutayım dedim ( hala uyku düzeni yok kafasına göre yatıp kalkıyor ) salla salla uyumadı. salındağına koydum maden uyumayacaksın oyun oyna diye ağladı kucak istedi mızmızlandı taki 23 e kadar. artık kollarım yoruldukça ayağımda salladım ayağım ağrıdıkça kucağıma aldım. çok şükür gün boyu böyle değil. arada tutuyor işte. tabi baba gece 2 ye doğru geldi kızım uyanıktı. biraz konuştu bizimki gülücükler saçtı uykusu kaçtı zorla uyuttum..