2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaslar kusma dan soz edılmıs.sıze bı sorum var soguk bırsey yıyormusunz? ne olursa olsun yemek meyve su vs .ben bı kac defa soguk su ıctım oglusum kusmaya basladı sımdı ıcmıyorum meyvelerı bıle bekletıyorum dısarda ole yıyorum sımdı masllah ıı.bırde ceryan da kaldıgında kusabılıo.benden tavsıye bunlara dıkkat edersenız en azndan azalabılır yada olmaz bı daha belkı.benım onerım tecrube ıle sabıt tamaman olmasa bıle cok az arada kusuyo cok emdıgınde.bırde cok sıcaga bebegını alsıtranlar cokhasta edıyor bebeıslerını...acızane paylaşmak ıstedım

Kızlar demir ilacı kullananlar var mı?
Demir ilacının içeriğinde şeker ve paraben olduğunu gördüm..
İçimden hiç kullanmak gelmedi..
Bilgisi olan var mı konuyla ilgili olarak..:26:

Kan ilacini mutlaka ver kansizlik kotu suan kan yapici gida alamadiklari icin takviyeye ihtiyaclari var premeture ve dusuk kilolu bebeklerde 2 ay normal kilolu dogan bebeklerde depo 4-6 ay idare ediyormus.kansizlik kotu bebekte elleri soguk oluyor istahsizlik uykusuzluk huzursuzluk oluyor...ileri boyutu zeka geriligine kadar gidiyor...doktorlarin bir bildikleri var veriyorlar icin rahat etsin kan yapici gidalara kadar vermeye devam

Yok canim dr fazla kilo almadan tamamlarsam erken de alinirsa bi sknti olmayacagini soyledi korkma tatlim olduysa da o gelene kadar 1.ler buyuyecek biraz zor olur ama insana anne olmak ne kadar zor cekilmez gelebilir ki:))) bnve de gidip bi test yaptir canim ben de gitmeyecektim adet olmadan da kaliniyomus kendinde belirti goruyosan baktirmnda fayda var
bizim bezelerimiz 20 gune yakindi gectiginde hemen gecmiyor oyle 2 gunde buyuk ihtimal dr da 20 gun snra gecmezse tekrar gelin diyecek bize oyle demisti tatlim

Son düzenleme:

Masaallah kizina benimki de 2 gün sonra 3 ayi bitircek.bizim oglan da hareketlendi agulasiyoruz.bakalim 4.ayda neler olucak.heyecanla gelisimini izliyorum.Allah tum bebekleri kem gozlerden kotu insanlardan korusun

Hımmmm
Ben de 4. Ayını bekleyeyim olmadı
Biraz üşengeçlik benimkisi
Sabah 6 gibi falan uyanınca yanıma alıyorum hemen ederken geri uyuyor ben de uyuyorum
Rahat oluyor
Ya ben bir de ilişkiden dolayı rahatsız oluyorum öyle zamanlarda oluşumun beşiğini bir örtü ile kapatıyorum
Bir de çalışacağım zaman da gündüz ayrı olacağım ya
Gece bari yanımda olsun istiyorum
Kafam karışık
Ama ayrı oda bebeğin kişilik oluşumu açısından falan da önemli
Falan falan falannnn

Aynennn canım
Benim oğlum canımı okuyor arabada 15 dk ilk yol yarım saat oluyor
Bugün eve yaklaşırken ağladı bektaşi yalattım sustu
Geç vakitte arabayı durdurun emzirmekten hoş olmuyor

kaç ay aylık bebekleriniz benimki 12 mart doğumlu hala dönmüyor. bazen yüzüstü yatırınca sırtüstüne dönüyo o kadar o da çok nadir. dönecek gibi bekliyorum ama dönmüyor.

Biz de 12 Mart doğumluyuz canım
Benim oğlum 90 derece dönüyor yan yan ufak ufak yastıkta ise eğer Yoksa dönemiyor
Biz buna yastıktan düşmek de diyebiliriz

fotolar eklenmiş. ben de ekleyeyim dedim işte bu da benim kızım :)
Eki Görüntüle 740180

Pekkk tatlıııııı saçına başına maşallah
Benim oğlumun saçları Süleyman Demirel modeli :) tepesi kel kenarda var
:))

Bebeğine sadece anne sütü veren anneler bebeklerinizi kaç saatte bir doyuruyorsunuz. ?

Saati yok
Hala bir düzenizi yooookk

Kızlar demir ilacı kullananlar var mı?
Demir ilacının içeriğinde şeker ve paraben olduğunu gördüm..
İçimden hiç kullanmak gelmedi..
Bilgisi olan var mı konuyla ilgili olarak..:26:

Hımmmm demek öyle bilmiyordummm

Geceyimben geçiş olsun canım

Papatya canım kayınvalide ye geçmişsin nasıl gidiyor hayat

Çok geçmiş olsun canım...
Bebeğine sadece anne sütü veren anneler bebeklerinizi kaç saatte bir doyuruyorsunuz. ?
Ben mama da veriyorum haftada 2 defa filan. Bizde de hala düzen yok istediği zaman veriyorum.
Hamile olsam da uzulmem tatlım. Zaten ücretsiz alicam. 6 aylık hamileyken ise başlarım. Sonra ücretsiz alır ikisini buyuturum beraber buyurler. :)) ben planı yaptım bile bebis olmadan baba şokta :) ama inş değilimdir yinede hayırlısı. Benim hamileligim zor geçti kızımla ilgileneme diye uzulurum sadece. Şu an cadı ayağımda salliyoru ama kıpır kıpır uyuyacak göz yok valla..

Plani yapmissin zqten cnm olmasa da yapiver ikinciyi her hamilelik farkli gecer derler belki ikincide rahat edersin allah buyuk

Hangi markadan bahsediyorsun canim.bebege mi kullaniyorsun kendi ictigini mi soruyorsun:44:
Bebeğime kullandığımdan bahsediyorum.
4.ay kontrolünde sağlık ocağının verdiği ilaç vegaferon..
Paraben ve sakkaroz içeriyor..
Paraben kanserojen bir madde , suni tatlandırıcı sakkaroz'da..
Bildiğim kadarıyla da 1 yaşına kadar şekerden korumak gerekiyor.
:44:

mrb senle bız bı gun once mı evlenmısızzz:) bebegın nasıl 4 aylık kı ben 11 gun sonra hamıle kaldım 3.aya gırıyoruz bebısımle yoksa ben mı yanlıs hesaplıommm

Ben ilk gecede hamile kalanlardanım
Ve bebeğim 38.hafta sezeryanla dünyaya geldi..
21 şubat doğumluyuz..
10 haziranda da evlendik..

Bizim erken doğum değil.
Bebeğim 38.hafta dünyaya geldi ve 4kg olarak..
İlacın kesinlikle aç karnına verilmesi gerekiyor.
Çünkü aç karnına alınan demir ilacının emilimi çok daha yüksek..
Süt ve süt ürünlerinin içerisinde bulunan calsiyum aksi taktirde demiri bağladığından ilacın hiçbir faydasını göremezsiniz..
Kahvaltı da çay içmemek ya da ıspanak yemeğiyle yoğurt yenmemesi gibi birşey bu..
Ama çoğu insan maalesef ki bu hatayı yapıyor....

Elbette ki kan ilacını vereceğim çünkü bebekler 4ay boyunca anneden aldığı demir rezervlerini kullanıyor daha sonradan dışarıdan takviyeye ihtiyac duyuyor..
Lakin ilacın bitkisel olanını buldum içeriğinde paraben ya da sakkaroz yok ondan temin edip ondan vereceğim..
Ben devletin verdiğini kullanmayacağım..
Meme kanserine yakalananların tümörlerinde doku başına 20 nanogram paraben tespit edilmiştir..
Ondan dolayı kızıma o kan ilacını vermeyeceğim..

Bizde 10 haziranda evlendik

kızlarr kızımın fotoğrafını eklemek istiyorum ama beceremedim sanırım eklenti kısmına giriyorum fotoyu seçiyorum sürükle diyo sürüklüyorum ama eklenti kısmı almıyo nasıl yapıyosunuz

ben dolaptan meyve suyu ve soda çok içiyorum
enfeksiyonumuz geçsin inşallah soğuk bişeyler yiyip içmemeye dikkat edecem ..saol tavsiyen için
kızlarr kızımın fotoğrafını eklemek istiyorum ama beceremedim sanırım eklenti kısmına giriyorum fotoyu seçiyorum sürükle diyo sürüklüyorum ama eklenti kısmı almıyo nasıl yapıyosunuz

cnm bu şekil yap...ben hep böyle yapıyorum hiç sürükle falan yazmıyor
resmi masaüstüne at ordan seç daha kolay oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…