2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Burda biri bebeler bu aylarda gormuyormus die yazmisti. Ben buna katilmiyorum. Bebegim gozlerimin icinden tutun da boynumdaki bene kadar goruyor. Gulumseyince dudaklarima bakiyor o da guluyor. Gaz cikarirken omzuma havlu koyuyorum. Havluyu omzuma koyuna onu alacagimi anlayip sevinip cirpiniyor. Emzigi uzatinca yuzunu burusturuyor daha pek cok sey. Donencesindeki oyuncaklari inceliyor masaalah. Bebegimin gordugunu dusunuyorum ben.

çok uykum var ayakta uyuyorum bide üstüne üstlük başım ağrıyor oğlanda uyumuyor çıldırcam İMDATTTTTTTTTT

Canim soyle dusun kucagimizda sallarken de ileri geri salliyoruz ya o da oyle iste.

bebeklerinizi hangi hastaneye ve dr a goturuyorsunuz? memnuniyet dereceniz nedir?

kizlar bir sorum olacak..oglum gece 4-5 saat araliksiz uyuyor..o zaman dogal olarak emziremiyorum ve altini degistiremiyorum..
sizce kendi kalkmadan uyandirip hem emzirip hem altini degistirmelimiyim?

Medicana incilay ustundag. Tel no vermiyor sadece buna takiyorum biraz. Cok tatli bir doktor, deneyimli. Cocuklari da cok seviyor. Herseyi anlatiyor acikliyor.

Gunde tek seferde bir kereye mahsus 5 saate kadar uyuyabilir dedi. 5 er saat 5er saat degil de bugun kesintisiz 5 saat uyuma hakkimiz varmis.

çok uykum var ayakta uyuyorum bide üstüne üstlük başım ağrıyor oğlanda uyumuyor çıldırcam İMDATTTTTTTTTT

Ben de az once uyuttum uyanir diye tuvalete gidemiyorum. Gozumu karartip gidicem birazda .
Gunduzleri yine idare ediyoruz da geceleri uyanikken ruya gormeye basladim. Bu gecede bebegimi almisim emzirmisim saniyorum. Baktim bebek yok kucagimda. Artik esimde inanmiyor bana emzirdim deyince emin misin diyor. Kafa kalmadi ki.

canım,
koku varsa değiş. zaten en gec 3 ayda bir, cizik vs varsa hemen değişmek gerekiyor. silikon olanlar daha dayanıklı. avent'i kullandım ben, koku oluşmadı hiç bir zaman. ama bakımına da dikkat ettim hep.

Kizlar bugun dr randevum vardi gittim cok sukur hersey yolundaymis smr testi verdim 1 hafta sonra alicm sonucu. Asil solicegim dedimki sutum cok az hocam dedim metpamid ic sut yapiyo dedi hani mide bulantisi icin ilac var ya o iste hic sutu olmayana bile yariyo dedi ben baslicam bugun kullamaya eger etki ederse yazarim buraya hepimiz sutleniriz ins

ben yazmıştım canım görmüyorlar derken net görmüyorlar seni görüyor her şeyi görüyor takip ediyor ama gördüğü sen değilsin demek istediğim buydu. görme durumu 4. ayda netlik kazanırmış

kızlar sipariş vermeyi düşünyrm ama midi yazıyor kullandıklarımda midi yazmıyr çok mu küçük bu nedersinz kullanan arkadaşlar midi farkı ne normal paketten ?

Aksama ne yemek yapsam kizlar tum gun bebis uyudukca temizlik yaptim aperatif biseyler yapmak istiyorum

bebeklerin hepsi böyleyse geçici bir dönemdir kısa sürede normale dönerler inşallah canım..yoksa biz normalin dışına çıkacağız bence :)

Kızlar merhaba. Bebeğim elini ağzından çıkarmıyor emmiyor onu dişlik gibi kullanıyor resmen, emzik veriyorum çok nadiren emiyor genelde ağzının içinde çevirip çiğner gibi hareketler yapıyor. Saat başı ellerini yıkasam bile parmak araları hem terden hem de pamuklu kıyafetlerinden dolayı kirleniyor Damağı sertleşir diye arada göz yumuyorum ama çok fazla ağzına götürüyor, bir de ileri de parmak emmeye alışırsa diye de çekiniyorum henüz emme yapmasa da. Sizlerde bu durumla karşılaşan var mı, herhangi bir çözümü olan?

Canım onu düşünme bizimkide öyleydi hatta ayağımdada sallıyodum ama hiç yadırgamadı aksine çok hoşuna gitti ileri geri sallanması daha iyi anne kucağında sallanıyomuş gibi oluyor hem daha sağlıklı zaten o şekilde tasarlanmasının sebebide bu

kızlar sipariş vermeyi düşünyrm ama midi yazıyor kullandıklarımda midi yazmıyr çok mu küçük bu nedersinz kullanan arkadaşlar midi farkı ne normal paketten ?

bizde aldık 80li paket koku var çok fazla kimyasal kokuyo. molfix aldım onuda beğenmedim havalandırıyorum şimdi primayı koku geçiyo havalanınca

Gerçekten de ÇoKK güzelmiş canIM.........Her cümlesi çok doğru.....Şimdi sizinkiler çok küçük ,,, hele bir de yürümeye , konuşmaya başlayınca her an düyanın en güzel mucizesine sahip olduğunuzu daha bi iyi anlıcaksınız ,,,
Rabbim hepinizin evladına sağlıklı , uzun uzun ömürler versin......

Hepimizde aynı sorun var ama engellenmiyor normalmis bu dönemlerde öyle diyolar

bizim gece uykularımız biraz düzene girdi gibi, üç dört saate bir kalkıyor, emzirip tekrar yatırıyorum, önceden yarım saatte uyanırdı. gündüzleri de bazen iki üç saat uyuyor, bazende gözünü kırpmadan akşamı ediyoruz, zaten önemli olan gece uyuması ve annenin dinlenebilmesi... akşamları bazen kendimi şarjı bitmiş eşyaya benzetiyorum, biraz olsun uyuyup dinlenmek iyi geliyor, bizim de bi ablamız bi de abimiz var, onlarla vakit geçirmek de hoşuna gidiyor bebişin :)

bizde aldık 80li paket koku var çok fazla kimyasal kokuyo. molfix aldım onuda beğenmedim havalandırıyorum şimdi primayı koku geçiyo havalanınca
Bizde aldık ıslaklık göstergeli hiç memnun değiliz bide en pahalı bez hem kokuyo hemde poposuna çok kötü yapışıyo tahriş oldu hep normal prima aktif bebek aldım şimdi o çok daha güzel...
acı yiyormusunuz süte geçermiş gibi bişey duydum doğru mu sizce
Evet bende duydum ama hep yiyorum bi farklılık hissetmedim:) ben hamileykende çok acı tüketiyodum belkide oğlum alışkın olduğu içindir...

bebişimin kakası çok fena kokuyo sizinkilerde durum ne koku var mı sizde de
Aynen ya çok acayip kokuyo:) iyi beslendiği anlamına geliyomuş canım idrarı kokmadığı sürece sorun yok telaş yapma

herkese selam anneler
benim kuzu dünden beri öksürüyo boğazında balgam varmış gibi otobüsle yolculuk yaptık ordaki klima mı çarptı anlamadım ki
yarın doktora gidicez umarım bronşit falan olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…