kızlar mrb ben yeni üyeyim. bi sorunum var benim yaşayan var mı aynısını, bebeğim için endişeleniyorum. bebeğim 2 aylık kilosu emmesi uykusu falan iyi ama haftada bi iki kez baygın gibi oluyo. yani gözleri açık ama içi uyuyo gibi hatta korkuyorum ama baygın gibi. normalde kızım agulamaya başladı gülmeye başladı her zaman konuşur gibi güler gibi ama o anlar geliyor ki hiç sesi soluğu çıkmıyor, baygın baygın sadece nefes alıyo. bu beni çok endişelendiriyor var mı fikri olan?
arada benim kızımda baygın gibi gözleri açık dalıp gidiyor ..ben hiç endişelenmedim sonuçta uyuyor diye düşünüyorum
haftada bir iki kez oluyormuş..hrgün değilmiş..bence senin bebeğinde de bir sorun yoktur
kızlar bebegımın byuzu svılcelendı ya ne yapmalıyım.ve sureklı emmek ıstıyor uyumk ıcın bıle meme arıyor ıse baslayınca ne yapıcm yaa
öpülmektendir...biz öpmeyi azalttık birde dr krem verdi sabah akşam sürdüm geçti
dr kendiliğinden geçer diye krem vermiyordu..derisi kuruyup kavladığı için kaşıntı yapıyordu kızıma..huysuzlanıyordu..ben istedim krem yazmasını
nemlendirici verdi..ilaç değil kozmetik ürünüymüş..1 aylık bebeklerde güvenle kullanılabilrmiş .adı "emolium" kremimizin
kızımın yüzü tarla gibiydi 4 günde bebek cildine döndü çok şükür
insallah canım...gercekten zor olur senın ıcın bu durumda hamıle olmak zor bı durum gercekten ama hayırlısı olsun genede...
bızde doktor eşimin korunmasını önerdı benım için eerkenmiş 3 4 ay sonra sen istersen bişeyler düşünürüz dedi...
ben kendimden geçtim bebeğimi sütten kesmek zorunda kalacam diye çok üzülmüştüm ama çok şükür kan değerim artmamış düşmüş
iğnemi oldum rahat bir nefes aldım
Benim doktorum ilk 4 ay sut korur sonrasinda korunmaniz lazim dedi. Esim korunuyor. Merak ettim senin sonucunu. Ins degilsindir cok zor olur senin icin.
15 yıllık evliyiz ..hiç korunmamıştık eşimle
heralde beceremezdik kendimiz korunmayı
2 kere 3 aylık iğne vurunacam ondan sonra doktoruma danışıp düşük doz doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
süt korur ama 2 gündürki korku bana yeter..ne süte nede eşime güvenemiycem
Allah yüzüme baktı hamile değilmişim..kan değerim düşmüş
ilgin için tşkrler cnm
Allah olmayana versin inşallah
kızlar çok üzgünüm...bebegım gene enf. oluyor gecen ay lökosıt 7-8 çıkmıştı ilaç içti bu sefer temiz cıkmıstı....
ıkı gundur koku farkettım az önce tahlil yaptırdım 7-8 lökosit gene başlıyor sanırım...bu kadar kısa sürede tekrarlaması hiç normal degıl sanırım başka sorunları var kızımın...çok korluyorum
geçmiş olsun cnm..neden hemen tekrarlamış..enfeksiyona ne sebep oluyormuş
birde ben kusmayı minimuma indirdim
emzirdikten sonra hemen altını değişmiyorum
epey bi zaman dik tutuyorum
zaten benim kız pehlivan gibi sırtı asla yere gelmiycek
başkası alırsa kucağına hemen kusuyor ama tek bende durursa hiç kusmuyor
2 ayda ilmini öğrendim