Herkese sekammm
Akşam oldu daha yeni selam verebiliyoruz biz. Yeğenlerden bana sıra gelmedi.
Üstüne bi de aşırı halsizlik olunca anca okuyabilirim.
Tabi muhabbet akmış gitmiş
Maşallah topiğimize
ha bu arada eşime dün şaka yaptım oğlumun odasında oyun oynuyorlardı bende salonda uzanmıştım oldukça başarılı bir ses tonuyla seslendim benim sancım başladı galiba dedim kıvrandım eşim bir den telaşlandı hadi kalk gidelim benden önce çıkacak nerdeyse yola ama fazla sürdüremedim hemen güldüm ama çok korkmuş diyor hem çok korktum hemde çok heyecanladım diyor kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):)
Kııııızzzzzzz. Yalancı çoban hikayesine dönmesin sonra buuuu
Merhaba hayat dizisinde görmüştüm. Kadın inanmıyordu artık kimse. Sonra kadıncağız kanepede doğurmuştu
İşler yogunlaştı bende nezamandır yazamadım anca okuyorum.Pazartesi bizde doktora gittik çok şükür oglumuz iyiymiş 3hafta sonraya verdi randevu.Artık pek belli olmuyo ultrasonda siyah siyah çıkıyor.Kan değerlerim biraz yükselmiş ama tabi demir ve b12 ye devam dedi.
Sırt ve bel agrılarım çok oluyor özellikle bel zorluyor biraz kalsiyumda içiyorum ama yetmiyor sanırım.Bugünlerde birde bacak agrısı eklendi agrıda degil böyle tenim acıyor resmen ama anlamadım.
Bizde hala alışverişimizi yapamadık aldıklarınızı görünce çok özendim:)
Oğluşunun güzel haberlerini almışsınız ne güzellll
Ağrılar hayatımızın bir parçası artık
Anne olmak zor zanaatmiş azizim
herkese günaydııınnnn... nasılsınız??? ben iyi olmaya çalışıyorum. bugün 3. gün eşimle konuşmuyorum. annem evde oldukça üzgün... onun ağlaması içimi çok acıtıyor. en çok da onun yanında bunları bana yaşattığı için çok kızgın ve kırgınım.... bu arada kızlar sağ kaburgamın oradaki karıncalanmayı ve sırtımın sağ tarafındaki ağrıyı doktoruma söyledim telefonda. Safra kesesi olabilir cumartesi geldiğinde ona da baktıralım dedi. safra kesesi taşı ırsidir bizim ailede.
cumartesi de şeker yüklemem var. umarım bu moral bozukluğuyla çok yüksek çıkmaz. ki şeker de ırsi bizde
hepsi üstüste geldi anlayacağınız ve ben moral olarak çökmüş durumdayım.
Ah bu kocaları ne yapmalı kaynar kazana atmalııı
Gebelikte duygusallık zor yaaaa...
Destek beklerken köstekle karşılaşmak zor da olsaaaaa biz artık anne adaylığından çıkıp anneliğin yolundayız...
Evlatlarımız için, sıcak bir tebessümmmmm
Samimi bir öpücükkk
Konuşmamak ve küsmek, konuşmaktan ve ilk adımı adımı Atmaktan daha yorucuuu:18:
Herkese selamlarrr...Oğlumda tekme atarak tatlı teyzelerini selamlıyor
Bu sabah beşiğimiz,arabamız,ana kucağımız geldi. Beşiğimizi kurdular bakıp bakıp duruyorum gerçekten bizim çocuğumuz olucak da burda mı yatıcak diyorum :) Kiracı olduğumuz için oda yapmadım beşiği oturduğumuz odaya yerleştirdik ama oda baya küçüldü. Büyük alışverişimizi bitirdik çok şükür ufak tefek şeyler kaldı onları da ocak ayında tamamlıycaz inş. Bir de bu aralar isim konusu gündemimizde. Eşim oğlumuzun isminin Tuna olmasını istiyor ama ben alışamadım bi türlü isime. Sizce nasıl ya da başka isim önerileriniz var mı?
Öpüldünüzzz
Biz de sizeee akşam selamı gönderiyoruz teyzesiiiii oğluşumla
Ben de karnıma bakıp bakıp ben mi anne olacağım diyorum
Tuna güzel isimmmm anlamı da güzell
Selam canlar, nasılsınız bakalım bugun...
herkes gibi ben de ağrılarla uğrasıyorum. ne tarafa yatacağımı hatta nasıl oturacağımı bilemiyorummm. Bu 3 ay biraz zor gececk gibi.
Bi suru alıntı yapmıştım, sonra offline olmusum gitti hepsi
aklımda kalanları yazayım, unuttuklarımı da kocamn öpeyimmmmm
NIFADO inşallh safra kesesi değildir canım. Eşinde çocukluk yapıyo cidden. demek ki çşocuk ruhlu, öğrencilerinle konustugun gibi konus bakalım canım bazen erkeklere her şeyi tek tek açıklmak lazım. ama küs kalmayın sen halledersin bi şekil
LOLO eşine geçmiş olsun canım.
EBAH ben senden cok burdayım bi kere. Akşama kadar evde napıcam
MAYA, benim de eşim yabancı ve bizde de aynı sosrun var. hala isim bulamadık kızıma hem iki ülkeye uysun hem burada yaşadığımız için burada dilde kız erkek diye ayrılıyo isimler yazılışına göre yani kız ismiyle sesli harfle bitecek.. uff cok zor.....iki isim koymak istemiyorum ben kullanılmıyo ki hiç. benim yegenlerimin iki ismi var. ikinci isimlerini kimse bilmez.
Hımmm... Sizin isim koyma işiniz de zormuş...
İki isim en mantıklısı sankiiii:44:
arkadaşlar kanz dan mesaj geldi
yüzde elli indirime girmiş, ilgilenenlere duyrulurrrrrrrrr
İndirimler papatya dan sorulurrrrr
aynen bana da oyle geliyo. ASYA var bizim ortak mesela ama o da ASJA diye yazılıyo. ileride diyorum problem olurmu Tr ye falan gelirsek. cok da seviyorum bu ismi ama bakalım... sonucta bi isim bulunacak dediğin gibi...
Ayyy ben de çok beğenirim Asya isminiiiiiiiiiiii
alısverıs yapan annişler.. yavrularınızın emzıklerını kaucuk mu sılıkon mu aldınız? hangısı onerıyorsunuz?
Emzik meselesi bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi konuşulmuş
Şöyle ki tamamen çocuğa göre değişiyormuş...
Bi arkadaş bi dünya iyisinden emzik almış ama çocuk en sonunda bakkaldan alınan kötü emziği sevmiş.
Başka bir mevzu yalancı meme diye de tabir edilen emzik. Çocuğun duyguları ile oynamak onu kandırmak oluyormuş. Çocukcağız süt gelecek diye bekleyip duruyor ya hayal kırıklığı oluyormuş ve yalana sevk oluyormuş. Tartışılır bir mevzu :44:
Emzik ve biberonlar ilgili başka mevzu ise hastane ye biberon götürmemem gerekiyormuş.
Çünküüüüüüüüü emme refleksi ile doğan çocuk anne sütü gelmediğinde hemşireler tarafından biberonlar beslendiğinde bebekte biberona alışıyor ve annesini emmekte zorlanıyormış.
merhaba kızlar
sanırım bilinçaltında artık hep doğum var...
dün gece rüyamda normal doğum yapıyordum.hiç sıkıntılı bir rüya değildi.
umarım gerçektede böyle kolay bir kolay doğum yaparım.. :18:
sabah uyanınca bi garip hissettim kendimi.kimbilir bebeklerimizi kucağımıza alınca neler hissedicez??
İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder Allah'ım....
Bunun için her gün dua ediyorum bütün hamileler adına
Duana amiiiiinnnnnn diyoruz teyzesiiiii
Ben ne zamandır görmüyorum oğlumu rüyamdaaaaaaa:44:
Merhaba
Herkes iyidir umarım
İyiyiz teyzesi.
Umarız sen de bebeğin de iyisinizdir...
Sen ne dersen deeeeeee. Değişmez fikirleri. Kocayla arayı düzelt sen. Ne söylenmesi gerekiyorsa o söylesin senin hakkındaaa...
Hastanede bazen lazım olabiliyormuş
Yukarıda bahsettim gerçi ama biberonu kullanmamak gerekiyormuş :44:
annenin yaşı:21
memleket: Konya
sat: 26 mayıs
bdt: 2mart
ilk bebekk
Şimdiden teşekkür ediyorummm
Ayyyyyy
Sen ne kadar genç bir anne olacaksınnnnnnnnn
Özendimmmm. Ben 30 olmadan çocuk mezsunu bitirmek istiyorum ammaaaa 5 yıla 3 çocuk pek fazlaaaaa
prensesimiz olacak canım ama isim konusunda kararsızız hala. Hazır bahsi geçmişken bide fikir danışayim sizee. Kızlar eşim Elif koymak istiyor yanına bi isim daha arıyoruz eliften vazgeçersek azra olacak sadece. Sizinde öneriniz varmi elifin yanına yakışan bi isim? ?
Elif tek başına güzel isim. Zaten tekliği anlatıyor....
Ayyyyy ne kadar da cok konuşmuşsunuz