- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 44
alısverıs yapan annişler.. yavrularınızın emzıklerını kaucuk mu sılıkon mu aldınız? hangısı onerıyorsunuz?
ben silikon aldim canim cok arastirdim silikonun daha guvenli oldugu yaziyordu cogu sitede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alısverıs yapan annişler.. yavrularınızın emzıklerını kaucuk mu sılıkon mu aldınız? hangısı onerıyorsunuz?
teşekkür ederim kızlar hepinize ayrı ayrı. o yanıma gelmeden konuşmak da istemiyorum. ilk defa gururum ağır basıyor. o gelsin önce sonra ben konuşacağım... ama bu arada sabırsızlıkla kayınvalidemlerin de aramasını bekliyorum. ola ki ararlar. diyeceğim "anne baba olup, oğlum kendin baba olacaksın hala şikayet ediyorsun. adam ol eşinle problemini kendin çöz." diyemiyorsunuz diyeceğim... "siz devam edin oğlunuzla dedikodu yapmaya. ama sonrasında beni arayıp olayı benden dinlemeye de kalkmayın. çünkü ben olayı ailelere taşıyacak kadar terbiyesiz değilim" bunları demezsem bana da NİFADo demesinler
ayyy kızlar ya ıkı sattır uzun uzun mesaj yazıyorum ama bı turlu gondermedım yaaaa nasılsınız bakalım arkadslar neden biberon yada emzik alıyorsunuz calıstıgınız için mi yoksa lazım olur diyemiii:26:
yok ben acele etmeyeceğimilk etapta biberon alacak mısınız kızlar
tamam canım hemen ekliyorum bayıldım isim çok yakışmışŞifacım bu arada ilk sayfada ki liseteye oğlumun adını ekleyebilirsin Kubilay Arslan olacak
yok ben acele etmeyeceğim
tamam canım hemen ekliyorum bayıldım isim çok yakışmış
yaa işin açığı bebeğim tam göstermese de halaaaaa bile dr kıza benziyor kıza hazırlanın diyor bizde şartlandık ister istemez isim konusuna gelince kesin koyarız diye değil ama Azra var aklımızda ve geçenlerde ablamın eşi eniştem yeni bir isim fikir verdi Reyyan ne bileyim kararsısız halaa :26: netleşmediği için listeye bile yazmadım ismimiziÇok teşekkürler teyzesi senin kinin ismi ne olaacak
canım internet adresindenmi msj geldi ben zaten kanz aldım bebeğimin arabasından tut yatağına oyuncaklarına kadar tüh erkenmi davranmışım cumartesi günüde kalan eksikleri hello baby nin bostancı şubesi açılışı var orada tamamlayacağım yüzde seksen indirim varmış aradım bizzar teyit aldım kızlar 2-3 gün sürecekmiş indirim haberiniz olsun ben cumartesi oradayım gelen olursa buluşup tanışabiliriz
bizim güzell papatyamızzz, hoşgeldinn..
senin karnını hep şöyle hayal ediyorum :13: bazende böyle oluyolar mı acaba
allamm ikizler ne tatlıdır yaa karnındaa
aynen bende böyle düşündüğüm için almadımBende almıycam lazım olursa ki inşallah olmaz eczaneden alırım
ben silikon aldim canim cok arastirdim silikonun daha guvenli oldugu yaziyordu cogu sitede
kaucuk olmali canim ve bir iki ayda bir degistirilmeli asinmalar icin, biberonlarda BPA siz olanlarindan hatta en iyisi cam olanlar tabi ama iste onlarda kiriliyo baska bir tehlike oluyo
ayyy kızlar ya ıkı sattır uzun uzun mesaj yazıyorum ama bı turlu gondermedım yaaaa nasılsınız bakalım arkadslar neden biberon yada emzik alıyorsunuz calıstıgınız için mi yoksa lazım olur diyemiii:26:
bence hiç acele etmesen canım :26: gerçekten çok ihtiyaaç olduğunda alsanhımm kafam karıstı :26zaman bı kaucuk bı sılıkon alayım bari..
ama duyduğuma göre bir çok dr önermiyormuş bebeklerin çene yapısı bozduğundan dolayı :18:emzıge alıstırmayan bır cok anneden pısman olduklarını duydum..cunku her agladıgında meme vermek mumkun olmuyormus..emzıkte hem anneyı hem bebegı rahatlatıyormus
ama duyduğuma göre bir çok dr önermiyormuş bebeklerin çene yapısı bozduğundan dolayı :18: