Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kanz dan mesaj geldi
yüzde elli indirime girmiş, ilgilenenlere duyrulurrrrrrrrr
28+2'de 1.265 gr. ben normal doğum istiyorum doktorda bir sıkıntı olmadığını söyledi...yani şimdilik....ben doğumdan sonra çalışmıcam bu sebepler evde tek başıma daha fazla zaman geçireyim diye 32.haftada izine ayrılmak istiyorum....3 yaşına yaşına kadar ben bakmak istiyorum kızıma....[/QUOTE
ebah benimde muhtemel doğum tarihim 7 mart :) bakalım hangimiz hızlı çıkacak birbirimizi takip edelim
sadece bir fikir,amcamlar amerika'da kızlarının ilk adı Dilara yabancı isime yakın olsun diye de Erin adını koydular
Selam canlar, nasılsınız bakalım bugun...
herkes gibi ben de ağrılarla uğrasıyorum. ne tarafa yatacağımı hatta nasıl oturacağımı bilemiyorummm. Bu 3 ay biraz zor gececk gibi.
Bi suru alıntı yapmıştım, sonra offline olmusum gitti hepsi aklımda kalanları yazayım, unuttuklarımı da kocamn öpeyimmmmm
NIFADO inşallh safra kesesi değildir canım. Eşinde çocukluk yapıyo cidden. demek ki çşocuk ruhlu, öğrencilerinle konustugun gibi konus bakalım canım bazen erkeklere her şeyi tek tek açıklmak lazım. ama küs kalmayın sen halledersin bi şekil
LOLO eşine geçmiş olsun canım.
EBAH ben senden cok burdayım bi kere. Akşama kadar evde napıcam
MAYA, benim de eşim yabancı ve bizde de aynı sosrun var. hala isim bulamadık kızıma hem iki ülkeye uysun hem burada yaşadığımız için burada dilde kız erkek diye ayrılıyo isimler yazılışına göre yani kız ismiyle sesli harfle bitecek.. uff cok zor.....iki isim koymak istemiyorum ben kullanılmıyo ki hiç. benim yegenlerimin iki ismi var. ikinci isimlerini kimse bilmez.
bende aslında hiç iki isim istemiyorum çünkü seninde dediğin gibi sadece biri kullanılıyor ama Türk isim koysak eşime garip gelir, yabancı isimde bana garip gelir. düşünsene Elizabeth gel kızım diye sesleniyorsun kızına , garip biraz:):) neyse umarım her iki tarafa uyan ortak bir isim bulunur!
Herkese selamlarrr...Oğlumda tekme atarak tatlı teyzelerini selamlıyor
Bu sabah beşiğimiz,arabamız,ana kucağımız geldi. Beşiğimizi kurdular bakıp bakıp duruyorum gerçekten bizim çocuğumuz olucak da burda mı yatıcak diyorum :) Kiracı olduğumuz için oda yapmadım beşiği oturduğumuz odaya yerleştirdik ama oda baya küçüldü. Büyük alışverişimizi bitirdik çok şükür ufak tefek şeyler kaldı onları da ocak ayında tamamlıycaz inş. Bir de bu aralar isim konusu gündemimizde. Eşim oğlumuzun isminin Tuna olmasını istiyor ama ben alışamadım bi türlü isime. Sizce nasıl ya da başka isim önerileriniz var mı?
Öpüldünüzzz
herkese günaydııınnnn... nasılsınız??? ben iyi olmaya çalışıyorum. bugün 3. gün eşimle konuşmuyorum. annem evde oldukça üzgün... onun ağlaması içimi çok acıtıyor. en çok da onun yanında bunları bana yaşattığı için çok kızgın ve kırgınım.... bu arada kızlar sağ kaburgamın oradaki karıncalanmayı ve sırtımın sağ tarafındaki ağrıyı doktoruma söyledim telefonda. Safra kesesi olabilir cumartesi geldiğinde ona da baktıralım dedi. safra kesesi taşı ırsidir bizim ailede. cumartesi de şeker yüklemem var. umarım bu moral bozukluğuyla çok yüksek çıkmaz. ki şeker de ırsi bizde hepsi üstüste geldi anlayacağınız ve ben moral olarak çökmüş durumdayım.
öyle canım da. ama benim eşim hiçbir zaman kendi ailesiyle benim aramdaki köprüyü kuramadı. en ufak bir tartışmamızı kendi ailesine bildirdi. beni onlara kötü tanıtıyor onları da bana sanki. bu tartışmamızda da gitti annesini aradı anlattı. ki benim annem şuan bizde. annemin yanında beni annesine şikayet ediyor düşünebiliyor musunuz?? vallaha size söylerken bile eşimin çocukluğundan utanıyorum yaa... annem üç gündür ağlıyor. ben seni ellere kötü bildirsin diye mi evlendirdim deyip duruyor. annem de bu halde olunca öfkem körükleniyor. kendisi 3 gündür konuşmaya çabalıyor ama ben buz gibiyim... hiç pas vermiyorum. içimden de gelmiyor.
günaydınn kızlar ,midem o kadar bulanıyoki bugün nasıl akşam olacak bilemiyorumm
Selam canlar, nasılsınız bakalım bugun...
herkes gibi ben de ağrılarla uğrasıyorum. ne tarafa yatacağımı hatta nasıl oturacağımı bilemiyorummm. Bu 3 ay biraz zor gececk gibi
MAYA, benim de eşim yabancı ve bizde de aynı sosrun var. hala isim bulamadık kızıma hem iki ülkeye uysun hem burada yaşadığımız için burada dilde kız erkek diye ayrılıyo isimler yazılışına göre yani kız ismiyle sesli harfle bitecek.. uff cok zor.....iki isim koymak istemiyorum ben kullanılmıyo ki hiç. benim yegenlerimin iki ismi var. ikinci isimlerini kimse bilmez.
bizden de herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnn
ankaranın soğuk ama tertemiz havasından gönderiyoruz sizlere
sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhh
aynen bana da oyle geliyo. ASYA var bizim ortak mesela ama o da ASJA diye yazılıyo. ileride diyorum problem olurmu Tr ye falan gelirsek. cok da seviyorum bu ismi ama bakalım... sonucta bi isim bulunacak dediğin gibi...
Bizde ilk kizimizda yaptik o hatayi,bu kez yazilisida okunusuda ayni bi isim secicez insallah ki trye gittigimizde sorun olmasin
öyle canım da. ama benim eşim hiçbir zaman kendi ailesiyle benim aramdaki köprüyü kuramadı. en ufak bir tartışmamızı kendi ailesine bildirdi. beni onlara kötü tanıtıyor onları da bana sanki. bu tartışmamızda da gitti annesini aradı anlattı. ki benim annem şuan bizde. annemin yanında beni annesine şikayet ediyor düşünebiliyor musunuz?? vallaha size söylerken bile eşimin çocukluğundan utanıyorum yaa... annem üç gündür ağlıyor. ben seni ellere kötü bildirsin diye mi evlendirdim deyip duruyor. annem de bu halde olunca öfkem körükleniyor. kendisi 3 gündür konuşmaya çabalıyor ama ben buz gibiyim... hiç pas vermiyorum. içimden de gelmiyor.
NIFADO inşallh safra kesesi değildir canım. Eşinde çocukluk yapıyo cidden. demek ki çşocuk ruhlu, öğrencilerinle konustugun gibi konus bakalım canım bazen erkeklere her şeyi tek tek açıklmak lazım. ama küs kalmayın sen halledersin bi şekil
eşler arasıbndaki kavga
aileye sirayet edince insan daha çok üzülüyor, tahmin edebiliyorum
inşallah kısa sürede halledersiniz probleminizi
üzmemeye çalış kendini ve prensesiniiiiiii
bu ailelere meselelerin yansıtılmasına çok kıl oluyorum bende eşimle ne kadar kavga etsemde anneme anlatmıyorum çünkü sinir olur kocama kesin.
bide bunu annenin yanında göstererek yapıyorsa bu durumu kocanla konuş vazgeçsin canım bu huyundan. karşı tarafta seni kötü bilecek siz yarın bi gün barışınca.
küslüğü sürdürmek yerine onunla konuşmalısın bence. stres yaparsın daha çok. Allah korusun son aylardayız zaten.
Canım zor bi durum ama dedikleri gibi eşine bunu güzelce anlatman lazım aranızdaki herşeyi annesine anlatırsa sorunlar dahada büyür.Bide annenin yanında yapması hiç hoş degil insan unutamıyor tabi ama bebegin için üzülmemen lazım.Eşinle konuş anlat üstünden zaman geçtigi için oda anlayışlı olur enazından.
çok zorluk yaşadınız mı canım. çunku ben hala aman koysam mı ki bu ismi diyorum. sen oyle diyince bi düşündüm.
işimiz belli değil bir de biizm belki ileride TR ye yerleşiriz.cok mu sorun olur diyosun. evrak işleri falan gıcık olur cocuk heralde