- 18 Ekim 2009
- 250
- 0
- 49
kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı insülin iğnesi vurcam hergün 2 defa.diyette verdiler çok moralim bozuldu:::(( var mı başka insülin kullanan?
çok geçmiş olsun canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı insülin iğnesi vurcam hergün 2 defa.diyette verdiler çok moralim bozuldu:::(( var mı başka insülin kullanan?
merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyordum bende üye oldum sonunda
bende 26. haftamdayın bir kızım olacak inşallah
cnm cok gecmis olsun. beni de doktor diyetisyene yonlendirdi cok mu yuksek ki degerin hemen igneye baslatti?
Burası benim ilk göz ağrım. ilk heyecanlarımız paylaştık burada o yüzden yeri başka. hala girip paylaşım yapıyorum. sizler de benim gibi iki tarafa da yazabilirsiniz. eskilerden cok gelen olmayınca bende burada unutuldum zaten biraz çoğu zaman kendi kendime yazıyorum ama olsun ben yine de her gun paylaşım yapmaya devam edeceğim....
Daha oncede yazmistim..zor bir donemden geciyordum teselli olacak cumleler beklemistim..cok sukur simdi iyiyimm..dunde oyle sohbete katilmak istemistim...bebeginin kalbinde parlaklik cikmisti..bir arkadasda daha olmustu sonra gecmisti..ona yazdim defalarca ne zamangecti diye...bana teselli olmasini beklemistim...dunde nasiloldugunuzu sormustum ..bebeklerinizin esyalari almayabaslamissiniz..ne guzel ben daha alamadimdemistim...araba icin oneriniz varmi diye sormustum
herkeze iyi akşamlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın
doktora gittim turnusol kağıdı verdi alttanda muayne etti bebeğin suyu değilmiş gelen
ağrılarım içnde dahiliye yada genel cerraha görün dedi bebekle ilgili bi sıkıntı yok dedi
kızlar eşimi bu gün hastaneye yatırdım
yarın testlerde bişey çıkmazsa ameliyat olucak
kanama riskide çokmuş
eşi,me dua edin lütfen
son bir kaç gündür çok yoruldum dünde tansiyonummu düştü ne bayılıyodum az daha çok kötü oldum
bu günde hastanedeydim çok yoruldum
yarın dahada çok yorulucam dualarınızı eksik etmeyin bizden
merhaba canim moralini yuksek tutmaya calis cunku uzuntude sekeri etkiliyormus benimde 100 luk testim cok yuksek cikti 1. saat 213 2. saat 157 olmasina ragmen benim doktorum sana 1 hafta musade ediyorum eger diyet ve yuruyusle duzelmezse insülin vericem dedi bende diyetteyim suan her yemekten sonrada 40 dakika yuruyorum ptesi dusmemis olursa bende malesef insülin ignesi vurulucem senin sonuclarin kac cikti onu merak ettim direk insulin vermis doktorun insallah yoluna giricek sorunsuz atlaticaz son aylarimizida allah yardimcimiz olsun gercekten
bu oyucak siparişi nasıl çeşitlerden :26: tam anlamadım canım ya benim mide yine hassaslaştı da
merhaba arkadaşlar bende bir süredir sizleri takip ediyorum. bu sitede yeniyim o yüzden mesajlara cevap yazma vs. yeni yeni keşfediyorum:) 28. haftamın içindeyim. ne kadar çok ortak konumuz, sevinçlerimiz ve endişelerimizin olduğunu görmek ve bunları paylaşabileceğimiz bir alan olması çok hoşuma gitti...
ben Istanbul' da oturuyorum. hamileliğimin ilk 2 ayı zorlu bir süreçti . hem iç hem dış gebelik beraber yaşadım . 1/30.000 görülen bir olaymış. ikiz olacakmış ama biri tüpte takılmış maalesef .... neyseki dış gebelik kendi kendine sonlandı ve düştü böylece ameliyat olmam gerekmedi fakat bayağı ağrılı ve kanamalı bir dönemdi. diğer bebeğe ne olacağı da belli değildi bu yüzden sürekli ağladım daha sonraki aylar herşey düzene girdi ve bebeğim kendini toparladı. şimdi herşey iyi şükürler olsun. herkese sorunsuz ve mutlu bir hamilelik diliyorum... umarım sık sık haberleşiriz:)
Arkadaslar neden sadece bazi kisilere cevap yaziliyor..dun yazdim ama cevap yok..bende bu forumun ilk gunden itibaren takipcisiyim..her zaman vaktim olmadigi icin arada yazabiliyorum ama ondada cevap yok...(((
merhaba çok sevindim sağlıklı olmana dış gebeliğin kendiliğinden sonlanması iyi olmuş kötü bir dönem geçirmişsin ama güzel birkızının olacağı çok güzel bir haber bence inşallah bebeklerim bundan sonra çok sağlıklı olurlar bizlerde son 3 ayımızı sağlıklı ağrısız sızısız geçiririz inşallahhhh=)isim düşündünüz mü ?
gizemm79 canım ya ben ilk kez gördüm senin nick ini yazmaz olurmuyuz cnmmmm=))))paylaşımlarını beklyrm =)
bende işten yeni geldim yemeklerimiz ocağa koydum hemen internetin başına geçtim kızlar ne yapıyr dedim =))))bgün doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim çok güzel bir erkek bebeği var bayıldım maşallahhhhhhh =) kızlar 3 ay nasıl geçecekkkk =)
doktora gittim turnusol kağıdı verdi alttanda muayne etti bebeğin suyu değilmiş gelen
ağrılarım içnde dahiliye yada genel cerraha görün dedi bebekle ilgili bi sıkıntı yok dedi
kanama riskide çokmuş
eşi,me dua edin lütfen
son bir kaç gündür çok yoruldum dünde tansiyonummu düştü ne bayılıyodum az daha çok kötü oldum
Hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnmerhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyordum bende üye oldum sonunda
bende 26. haftamdayın bir kızım olacak inşallah
kuzum haklısın ben sana bi şey diyemem kii. yok zaten ben onu diğer arkadaşlara şey olsun diye şey ettim. onlar da gelsinler diyee. biz 5 haftalıkken başladık buraya. sonra ara verince unutuluyosun tabi. onlar da unutuluyolar diye ebere hubelleeeee.işte seviyrim sizi
bu arad Şifanın verdiği linke oy vermeyi unutmayın. ayyy hırs yaptımmmmm
Şeyi şey ettim diye şey ettim
Komik olmuş kuzummmm
Oy kullandim ben de kivircik
kuzum haklısın ben sana bi şey diyemem kii. yok zaten ben onu diğer arkadaşlara şey olsun diye şey ettim. onlar da gelsinler diyee. biz 5 haftalıkken başladık buraya. sonra ara verince unutuluyosun tabi. onlar da unutuluyolar diye ebere hubelleeeee.işte seviyrim sizi
bu arad Şifanın verdiği linke oy vermeyi unutmayın. ayyy hırs yaptımmmmm
şey olsun diye şey ettiysen
şey ettim ben de
oyu nasıl veriyorum
ben de vereyim hemen
Kayracım senin oğlun Hamza adını koymamışmıydı yavruna. Yanlış mı hatırlıyorum? sonradan kız istediğine mi karar vermiş?
dönün ama yetti gari ya..toplanalım yeniden..herkes döner çoğunluk dönerse ben face açmam yeminliyim canım siz dönün...Burası benim ilk göz ağrım. ilk heyecanlarımız paylaştık burada o yüzden yeri başka. hala girip paylaşım yapıyorum. sizler de benim gibi iki tarafa da yazabilirsiniz. eskilerden cok gelen olmayınca bende burada unutuldum zaten biraz çoğu zaman kendi kendime yazıyorum ama olsun ben yine de her gun paylaşım yapmaya devam edeceğim....
kayra,, bence hiç endişelnme hele bi gelsin ikinci paşa, babası görsün onu hemen nasıl heveslenmeye başlıyacak bak. hayal kırıklığı olmuş birz ondan.
kanama riskide çokmuş
eşi,me dua edin lütfen