kızzz sen bizim psikolojimizi mi bozcann ben tek bebekle aldımm 9 kilo.. bide çalışıyorum.
gerçi bi tek karnım çıktı hiçte 9 kilo ağırlık hissetmiyorum ama
acaba senin bebekler mi ağırlık yağıyor direk onlar aldıysa kiloları...
sen bi tane resmini koysana karnının ya göreekk senii merak ediyom
canım bebeklerimin kilosu şu an 1700 gr civarında
söz ilk fırsatta resmini koyacağım kocaman göbeğimi
maşallah 2 bebekle bukadar kilo.hiç almamışsın demektir.ben çalışıyorum ve tek bebek 12 kilo almışım
((
aldım canım yaaaaaa
ben minyon bir tipim o yüzden belli ediyor kilolar
bir de sürekli yattığım için vücut çok hantall
bunu hissedebiliyorum
mesela en fazla yarım saat gezebiliyorum
sonra sırtım kopacak gibi ağrıyor
teşekkür ederim tatlımmmmmmmmm
sen çok az almışsın
valla ben aman kilo alırım bunu yemeyeyim demedim hiç
her gün mutlaka yediğim besinler:
yumurta, peynir, tahin-pekmez, bal tereyağ
elma, portakal, muz, büyük bir kase yoğurt, ceviz, kuru incir
olmazsa olmazlarımmmmmmm
2013 hayırlısıyla git ve en güzel haberlerle dön hayatım. ya şu eminönündeki yer ne meşhur oldu benimde atlayıp gidesim geldi.
bu liste de güzelmiş cnm. ama şu alt silme pamuğu hoşuma gitti, bulurum inşallah buralarda..
papatyaa sen o 3 canınla nasıl 9 kilo, yok artık... ben daha 9 kilo almış durumdayım.. maşallah maşallah sana şekerim.
teşekkür ederim canımmmmm
hiç ilaç vermeyen doktorlar da var.ama ben burda öylesine rastlamadım sadece forumda okuyorum.istersen doğal olarak nelerde varsa onlardan yersin o da fayda eder.
canım ben hiç ilaç kullanmıyorum, doktorum ,
yiyen adama ilaç vermem ben diyor
kusarsan , yemek yiyemezsen ilaç veririm diyor
bana sağlık ocağındaki hemşire ıslak mendil vurma bebeği tenine dedi.hakkaten su ve pamuk denende bile kimyasal var.ben doğduğundan beri makyaj pamuğu aldım bim de bile var ama a101 deki daha yumuşak
geçen sefer bi markette bi de e bebek te dikdörtgen şeklinde olanlarını gördüm.daha iyi olur.
ılık suyla pamukla silip tülbentle kurulayıp kremleyip kapattım.yaşını geçipte tam anlamıyla normal yemeklere dadanana kadar hiç kızarmadı bile.ıslak mendile kaldığım zamanlarda önce musluğun altında mendili yıkayıp akıtıyodum.sonra ılık suya batırıp kullanıyodum.
bebeğinizin altı rahat olunca daha huzurlu oluyor gerçekten.sebepsiz ağlamalara mahal vermeyince siz de daha az stres olursunuz o yüzden dikkate değer bi nokta
tecrübe kokan arkadaş,
teşekkürlerrrrrr
benim düştüüüüüüüü. :18::18: zellikle bu karnımdaki sertleşmlerden sonra iyice korkar oldumm. Bir de bebiş dönmüş benim. gerçi bilmiyorum daha dönermi ama. düştü işte o kurtt. inşallh olmaz ya.bebişim iyice büyüyüp gelsin
canım senin kızın seninle oyun oynamayı seviyorr
korkma canım o zamanını beklerrrrrrr
Selammmmm
Maşallah maşallah Allah muhabbetimizi arttırsın
Benim kürek ağrım beni öldürecek çoooook ağrıyor
Günaydın çıtı pıtı hanımmmm
Bebekler gidince sende kilo falan kalmaz
Ben 58 ike hamile kaldım şimdi 65 im ama göstermiyorum hiç. Doktor da öyle dedi. Ben biraz alsaydım diyordum kilo basenlerden falan
ayyyyyy sen de 7 kilocuk almışsınnnn
seninki çok iyi valla maşallah
kürek kemiği ağrısı ve batması da var ben de