- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
Haftaya gidicem dr a bi sorayim canim. Benim sac dokulmesi ve tirnakmkirilmasi cok fazlaydi o yuzden erken vermisti eleviti kullanmaya baslayinca kesildi ikiside.aslinda bicok seyi yemeye calisiyorum ama yetmiykr demekki.canım merhaba benim de çok fena yanıyordu geçen haftalarda, doktora gittim bu hafta sonu o da eleviti bırakmamı söyledi eğer içiyorsan eleviti belki sende de o yapıyordur.. doktoruna bir sor eğer sakıncası yoksa sende bırak.. ben rahatladım val..la.. geçmiş olsun
Herkese gnydn.benim kilo problemim için cvp veren arkadaşlara tşk ederim.bişey daha sorsam:)tansiyon olsa belirti vermezmi.sadece ölçülüncemi anlaşılır.ben haftaya çarşamba drye gidicem.ozamana kadar ne yapmam lazım acaba
Canin ben carpinti bas agrisi gibi sikayetlerle gittim ama evde tansiyon aletim vardi yani dr a bu sikayetlerim var ama ayni zamanda tansiyonum hep yuksek dedim ona gore tahlil yapip tani koymalari kolay oldu. Ama bazi kisilerin ancak gebelik zehirlenmesi olunca ortaya cikabiliyormus. Belki anlik bi sismedir.mesela dun tuzu fazla kacirdiysan bugun fazladan 1 kilo zaten iynar tartida . Ama yarinda ayniysa bence bi dr unla gorus tatlkmmonemli bisey cunku