2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472
ovvv hanımlarrr ne güzell şeyler bunlar böyle keyfim yerine geldii buraya bakıncaaaa yasemın hosgeldin canımmmmm:KK70:
 
bende bugün gittim hergün dört defa evde ölcücem sekerimi duruma göre bakicaklar simdilik diet yaani umarim öylede kalir

ewet canim bende sasirdim ama cikti isin kötüsü bayaa uzagim doktora herhafta kontrol edicekler simdilik valla bide kursu ekliyemem dogrusu zor oluyo kücük köyde oturmak

evet gercekten stres cok büyük etken, vebirde yürüyüs mecbur yapicam artik cünkü neyaparsak yapalim eniyi o düsürüyo dedi doktor:KK49:


benimde bugun 100 luk sonucum aclik 96 1. saatte 213 2. saatte 157 cikti dahiliyeci sana 1 haftalik sure veriyorum diyet icin dedi butun beslenme tarzimi degistirdim gunde 1 saatte yuruyorum bakalim haftaya ptesi neolucak :KK43:
 
artık sırtım çok ağrıyorrrrrrrrr yaaaaaaa
daha ileriki haftalarda nasıl olacağımı tahmin bile edemiyorum
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
 
öncelikle bebeğimin ilk kıyafetleri ile ilgili güzel temennilerle sayfamızı renklendiren; JELALE, PAPATYA50,OZOKUN,2013,ADANAM,
SKNR82 ve ismini yazamadığım herkese çoooookk ama çoooook teşekkür ediyorum. eksik olmayın inşallah..

galvaniz cnm bahsettiğin doğum sonrası bebek bakım korkusu bende de var ya. ama 5-6 yıl önce elimde büyüyen kardeşimde yaşadığım tecrübeme güveniyorum biraz. Allah yardımcımız olur hiç endişiye gerek yok. zaten o minikleri elimize alınca öyle bir güven gelecek ki bize 40 ı çıkmadan alışmış olucaz herşeye.

adanam, havlu setini özdilekten alıcam ben de. en güvenilir orası var zaten. bakım ürünleri ile ilgili sebamed doğru tercih olucak, eşim 2 yıl önce sebamed ant.satış şefiydi. o halledicek gereken herşeyi inşallah. ürünlere sonuna kadar güvenebilirsiniz.

ozayus, edlin rahim ağrısı konusunda rahatlattınız beni valla. zaten yorulunca ve gaz olduğunda ağrıyo genelde. doktora bebek bazen rahmime baskı yapıyo dediğimde 10 gün yatmamı söylemişti, ama ben napıyorum..koştur şule koştur..

masalimm şu ayakkabı seçimini hatırlattığın iyi oldu. ya millet düz tabanlı, ortabedik ayakkabılar alır ben son 1 haftada dayanamayıp gittim 2 tane topuklu aldım ya. geçen gün hastanede kan lan kadın bi güzel fırçaladı beni. komikti ama eşim de destekliyo falan. kaldım yalnız bişey diyemedim.

kızlar son bişey daha, benim ziraat b. sonuçları vardı ya... açıklanmış. barajı aşmışım ama mülakata almadılar beni. :KK43:( antalyaya pek fazla kişi alınmayacağı için giremedim aralarına. hayırlısı olsun, napalımm..
çok uzattım yine.. hadi kaçtım benn :)

hayırlısı olsun canım benim çalıştığım yerdede bir ziraat müh. arkadaş var uğraşıyodu bi sorayım yarın napmış.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Dostlar belki haberlerde görmüşsünüzdür. Çin'de belediye otobüsünde doğum yapıyoo kadınnn..
Bu nasıl bi normalinde üstünde normal bi doğum
Bir de yanında 3 yaşında oğlu var!
Otobüsteki millet de pek ilgisiz. Türkiye de olsaaaa ohoooooooo başındaki kalabalıktan doğum yapamazdıııı...
Şok yani yaaa
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Linki koyuyorum buraya
YouTube
:KK53::KK53::KK53::KK53::53

bu nası bişey ya ? şok oldum olamaz yani böyle bişey

ben geldim kızlar :KK3::KK3::KK3:
herkese merhabalar :KK16:
otobüste doğum olayına şaştım kaldım :KK30:
şekeri çıkan arkadaşlar, diyetle düzeldiğini duyuyorum hep kendinize biraz daha dikkat edin zaten ne kaldı ki şunun şurasında :KK34:
ciciler tamamlanmaya başlanmış hepsi çok güzeller :KK9: güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :nazar:
geçmişi okuyamadım ama aklımdasınız kızlar.umarın bişey kaçırmamışımdır :44:

haftasonu eşimle amasyaya gittik veeee çok güzel zaman geçirdik :KK9::KK9::KK9: kral kaya mezarlarına bile çıktım bu halimle ne gezgin bişey oldum düşünün işte :KK9::KK9:
evimizde küvet olmamasına üzülmeme sebep olan bi otelde kaldık diyebilirim :KK1: duşlara olan bakış açım değişti :KK1:
yazın çok daha güzel olacağını tahmin ediyorum.kenti gezmek için bir gün ayırmak yeterli geldi.akşamları manzarası harika zaten...
seyir terası diye bi cafe ve ali kaya diye bi restorant var ikisininde tadını çıkardık :KK34:
samsuna göre kuru bi soğuk vardı tek eksi yanı oydu benim için.gerçi oradaki halk bağrı açık geziyordu ben sarmalanmış bi haldeydim.tarihi yerlerin restorasyonu sırasında katlediidğine şahit olmak ise beni fena halde üzdü :2:
eskiye ait olan yerleri görmeyi gezmeyi çok severim İstanbul da bunun için çok özeldir benim için ama keşke böyle yapılmasına engel olabilsek dedim:44:
harika yerler... gezip görmek iyi geldi yakınlarda olanlar için çok ucuza güzel bi kaçamak olur :KK34:
bizim için öyle oldu da :KK1::KK9:

iyi yapmışsın tatlım bebek doğunca gezemiceksin uzun süre şimdi tadını çıkar :)

Kızlar artık iyice canım sıkılmaya başladı ya.her gelen müşteri soruyor kaç gün var doğuma diye.2.5-3 ay var diyorum.şok geçiriyorlar.bu kadar niye şişmişsin,karnın büyümüş diye.moralim çok bozuluyor.kendim o kadar şiştiğimi hissetmiyorum ama göbek harbiden 9 aylık gibi.akşamları yürüyüşemi başlasam.yürüyünce kasıklarım çok ağırıyor.sanki doğuracağım gibi.o yüzden yürümüyorumda.ne yapsam acaba.ufffffffffffffffff

canım hiç takma bende kilo sorunu zaten hamile kalmadan önce vardı şimdi iyice büyüdüm herkes haftamı sorduktan sonra ikizmi diye soruyo. sanane diyesim geliyo bazen :KK1: bi de tansiyon sorunu olunca her yerim şişti insanlar bi garip bakmaya başladı gören yazıık ne kadar şişmişsin falan da diyo arada. merak etme doğumdan sonra balon gibi sönücez zaten o zaman çıkarız karşılarına :KK70:

kızlarr bişey sorcam sizee :KK17:

şey bu ilişkiyle ilgili de. kaçıncı aya kadar ilişkiye girilebiliyor? erken doğuma falan sebep oluyor mu?

doktorunuz bu durumda ne diyor acaba ben daha soramadım da doktoruma :KK17:

eşim de soruyor bişey diyemiyorum bi taraftanda tedirginim :KK17:

erken doğum riskim falan da yok ama :26:

canım ilk hamileliğimde sonuna kadar her gittiğimde sordum bi sorun olmaz demişti. bu sefer sormadım bile rahim ağzı kısalığı düşük tehdidi vs yoksa sorun da yok

müşterilerin dediği kadar varmış.geçen hafta 61 kiloydum az önce tartıldım 64 kilo.1 haftada 3 kilo alabilirmi br insan ya.ben almışım işte:KK43:((.doğuma kadar 80-90nı bulurum heralde.52 ile hamile kalmıştım oysa.

canım bi dr unla görüşsen haftada 1 kilodan fazla alımlarda tansiyona bağlı ödem olabiliyormuş bu da gebelik zehirlenmesine yol açabiliyormuş dr um çok dikkat etmemi söylemişti. Allah korusun bişey çıkmasın sonra

Hoşbulduk.Kocaeli/İzmit

anladım tatlım iş stresinden bahsetmişsin de aynı şehirdemiyiz acaba dedim ben urfadayım

benimde bugun 100 luk sonucum aclik 96 1. saatte 213 2. saatte 157 cikti dahiliyeci sana 1 haftalik sure veriyorum diyet icin dedi butun beslenme tarzimi degistirdim gunde 1 saatte yuruyorum bakalim haftaya ptesi neolucak :KK43:

inşallah diyetle hallolur canım dikkat et kendine geçmiş olsun
 
artık sırtım çok ağrıyorrrrrrrrr yaaaaaaa
daha ileriki haftalarda nasıl olacağımı tahmin bile edemiyorum
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

of benim de mide çok fena yanıyor :KK43: uyuyordum ne güzel. mide yanmasıyla uyandım renie içtim sürt içtim hala pek bi değişiklik yok uyumak istiyorum yaaa :KK43: :KK53:
 
of benim de mide çok fena yanıyor :KK43: uyuyordum ne güzel. mide yanmasıyla uyandım renie içtim sürt içtim hala pek bi değişiklik yok uyumak istiyorum yaaa :KK43: :KK53:

onu da gün içinde yaşıyorum sık sık
ama şimdi sırtım pek bi fena
sağa dön yok
sola dön yok
sırt üstü hiç olmuyor
napıcağımı bilemedimmm

ben de uyumak istiyorummmmmmmmmm hem de çokkkkkkkk
 
onu da gün içinde yaşıyorum sık sık
ama şimdi sırtım pek bi fena
sağa dön yok
sola dön yok
sırt üstü hiç olmuyor
napıcağımı bilemedimmm

ben de uyumak istiyorummmmmmmmmm hem de çokkkkkkkk

Esim geldi hadi yatayim dedim yattim dedigin gibi uyuyamadim saga don sola don.. Ezan falan okunmasini duydum yani.. Of gecen sefer bu kadar zor degildi ya. Resmen zombi gibiyim surat uykusuzluktan bembeyaz gozler mosmor
 
müşterilerin dediği kadar varmış.geçen hafta 61 kiloydum az önce tartıldım 64 kilo.1 haftada 3 kilo alabilirmi br insan ya.ben almışım işte:KK43:((.doğuma kadar 80-90nı bulurum heralde.52 ile hamile kalmıştım oysa.

52 ile mi hamile kaldın ahh 52 olmam bir hayal artık =) bende 65 kiloyum ama 60 la hamile kaldım..papatya nın dediği gibi hafatada 1 den fazlası zararlı olabilr.tuz çok kullanmazdım şimdi yumurta bile pişirirken tuz atmyrm aman dikkat arkadaşlar hamilyz diye her bulduğumuzu yemeyelim..birde hamile olduğumu ilk öğrendiğimde ablam sen hasta değilsin hamilesin bunu aklından çıkama demişti gerçektende biz hamileyiz arkadaşlar dünyanın en güzel duygusuymuş çok şükür Rabbim herkese nasip etsin bol bol dua edinz kızlar bebek isteyen herkese nasip etsin Rabbim dualarımız kabul olsun herkesin yüzü gülsün..
diyet yapan arkadaşlar ddikkat edin doktor ne diyorsa aynısını yapın herşey bebeğimiz için...
cemremmm, bende izledim o haberi şaşırdım kadın doğum yapıyr yanında çocuğuda var millette çok tepki yok heralde orda ben doğursam ayılır bayılrdım millette elpençe başımda ne yapacaklarını şaşırırlardı kadın gayet rahattı eğer gerçekse normal doğumda sıkıntı yok he heee=))
şule, bende kontrole giderken topuklu ile gitmiştim doktora eşim soruyr hilal hanım eşim topuklu giyiyor dedi doktor şöyle bir baktı ondan birşey olmaz dedi eşim bozuldu..bu defada dar kıyafetler giyiyor dedi kendini ne ile rahat hissediyorsa onu giysin dedi.eşim üzüldü tabi he heee=))
OzOkuN arkadaşım benimde mide yanmam var off çok kötü birşey hiç böyle birşey yaşamdım şimdiye kadar..haftaya cuma gideceğim doktorabakalım ne diyecek ..
 
bu soruyu ben de sormak istiyodum, çekindiğim için soramadım, benden önce davrandın.. bundan yaklaşık 2 ay önce falan doktorum bi problem olmaz demişti,ama şu son zamanlara girdiğimiz için bende bişey olur mu diye korkmaya başlamıştım. duyduğuma göre erken doğum riski olmayanlar sanırım sorun yok ama yine de hareketlere dikkat etmek gerekir..

gerçi doktorlar problem yok diyorlar ama zerre kadar içinde istek olmaz mı insanın ya. yasak deseler daha iyi. adamlara da üzülüyorum bide doğumdan sonra

40 gün lousalık var :KK1:
 
52 ile mi hamile kaldın ahh 52 olmam bir hayal artık =) bende 65 kiloyum ama 60 la hamile kaldım..papatya nın dediği gibi hafatada 1 den fazlası zararlı olabilr.tuz çok kullanmazdım şimdi yumurta bile pişirirken tuz atmyrm aman dikkat arkadaşlar hamilyz diye her bulduğumuzu yemeyelim..birde hamile olduğumu ilk öğrendiğimde ablam sen hasta değilsin hamilesin bunu aklından çıkama demişti gerçektende biz hamileyiz arkadaşlar dünyanın en güzel duygusuymuş çok şükür Rabbim herkese nasip etsin bol bol dua edinz kızlar bebek isteyen herkese nasip etsin Rabbim dualarımız kabul olsun herkesin yüzü gülsün..
diyet yapan arkadaşlar ddikkat edin doktor ne diyorsa aynısını yapın herşey bebeğimiz için...
cemremmm, bende izledim o haberi şaşırdım kadın doğum yapıyr yanında çocuğuda var millette çok tepki yok heralde orda ben doğursam ayılır bayılrdım millette elpençe başımda ne yapacaklarını şaşırırlardı kadın gayet rahattı eğer gerçekse normal doğumda sıkıntı yok he heee=))
şule, bende kontrole giderken topuklu ile gitmiştim doktora eşim soruyr hilal hanım eşim topuklu giyiyor dedi doktor şöyle bir baktı ondan birşey olmaz dedi eşim bozuldu..bu defada dar kıyafetler giyiyor dedi kendini ne ile rahat hissediyorsa onu giysin dedi.eşim üzüldü tabi he heee=))
OzOkuN arkadaşım benimde mide yanmam var off çok kötü birşey hiç böyle birşey yaşamdım şimdiye kadar..haftaya cuma gideceğim doktorabakalım ne diyecek ..

mide yanması çok kötü yaa ben 4.aydan beri yaşıorum bazen su bile içemıorum doktor bi şurup verdi Rennie die onu içince biraz rahatlıo ama gene başlıo malesef artık doğuma kadar çekecez bunu heralde ben resmen mideme bastırdığını hissediorum ya :)
 
of benim de mide çok fena yanıyor :KK43: uyuyordum ne güzel. mide yanmasıyla uyandım renie içtim sürt içtim hala pek bi değişiklik yok uyumak istiyorum yaaa :KK43: :KK53:

canım merhaba benim de çok fena yanıyordu geçen haftalarda, doktora gittim bu hafta sonu o da eleviti bırakmamı söyledi eğer içiyorsan eleviti belki sende de o yapıyordur.. doktoruna bir sor eğer sakıncası yoksa sende bırak.. ben rahatladım val..la.. geçmiş olsun
 
günaydın kızlarrr,

havalar çok soğudu herkes kendine dikkat etsinn sıkı giyinin. hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor.

dün tam çıkarken bir site buldum ama yabancı ve türkiyede böyle bir şey yok. bi marangozla konuşsam yaptırabilir miyim acaba.

bakın sizede atayım benim gibi yatak odası küçük olup bebeğini yanında yatırmak isteyenlere fikir olur. aslında maliyeti de yok;

$CullaBelly_retroalto.jpg Eki Görüntüle 580301 $1303552862_191610162_1-Immagini-di--Culla-Belly-Pam.jpg

şu şekilde de kullanılabiliyor;
Eki Görüntüle 580304 $85972119.jpg
 
kızlar günaydın.... nasılsınız ii misiniz? ben iyiyim çok şükür. sadece 4 5 gündür bebeğim eskiye nazaran tekme atmıyor. sadece dönüşlerini hissediyorum. ve biraz tedirginlik yapıyor bende bu durum. sizinkiler nasıl. doktora bunun için gidersem beni tefe koyar:)))) adama göre ben ince eleyip sık dokuyan bir anneymişim:)))))) aslında o kadar sorumsuz biriyimdir ki. ama o öyle diyoooo:))acaba diyorum yeri mi daraldı. çünkü dönüşlerini kaburgalarım da dahil karnımın her yerinde hissediyorum. öpüyorum sizi de zuzularınızı daaa:**
 
gününüz, gönlünüz aydın olsun ...:KK51::KK51::KK51:

sude canım onun alt tarafını marangoza yaptırabilirsin üst tarafını da bulabilirsin aslında arastırmak lazım kolay bir yapım :KK34:
 
kızlar günaydın.... nasılsınız ii misiniz? ben iyiyim çok şükür. sadece 4 5 gündür bebeğim eskiye nazaran tekme atmıyor. sadece dönüşlerini hissediyorum. ve biraz tedirginlik yapıyor bende bu durum. sizinkiler nasıl. doktora bunun için gidersem beni tefe koyar:)))) adama göre ben ince eleyip sık dokuyan bir anneymişim:)))))) aslında o kadar sorumsuz biriyimdir ki. ama o öyle diyoooo:))acaba diyorum yeri mi daraldı. çünkü dönüşlerini kaburgalarım da dahil karnımın her yerinde hissediyorum. öpüyorum sizi de zuzularınızı daaa:**

bazen yorgunluğumuza bağlı olarak daha az, hatta hiç hareket etmeyebiliyorlar. her gün farklı olabiliyor.

dediğin gibi yeri de daralmıştır böyle şeyleri çok takma tedirgin olma bence. önemli olan orda kalbi atıyor mu...

her gün bunları düşünüp stres olma. Allah daha başka dert vermesin.:emir_bebek:
 
gününüz, gönlünüz aydın olsun ...:KK51::KK51::KK51:

sude canım onun alt tarafını marangoza yaptırabilirsin üst tarafını da bulabilirsin aslında arastırmak lazım kolay bir yapım :KK34:

günaydın baharcım, bende öyle düşünüyorum.. sanırım yaptırcam böyle bişey :KK33:
 
X