Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlarım ben bebişler için park yatak aldım chiccodan
bu park yatağın ölçülerinde yatak bulamıyorum
bir iki marka var ama isimlerini hiç duymadım
bir de bebeklerin omurga yapılarının sağlığı için bebek yataklarının yaylı değil de lateks olması gerekiyormuş
bildiğiniz yatak markası var mı?
70*110 da ölçülerimiz
günaydın anneler,kızımın sanal arkadaşları
Aralık ayının orta günlerine geldik sırada yılbaşı,sonrasında sevgililer günü sonrasında doğumlar başlayacak....
ben çok korkmaya başladım doğumdan sizinde öylemi??ya acıya dayanamazsam ya şöyle ya böyle içimden konuşuyorum....
çocuklu kimi görsem bunlar doğurmuş ben mi acıya dayanamıcam doğuramıcam diye kendimi avutuyorum....gecenin bir vakti uyurken uyanıyorum ayyy nasıl doğurucam diye yine başlıyorum korkmaya :18::18:
neden böyle oldum ben sizde durumlar nasıl??
günaydın anneler,kızımın sanal arkadaşları
Aralık ayının orta günlerine geldik sırada yılbaşı,sonrasında sevgililer günü sonrasında doğumlar başlayacak....
ben çok korkmaya başladım doğumdan sizinde öylemi??ya acıya dayanamazsam ya şöyle ya böyle içimden konuşuyorum....
çocuklu kimi görsem bunlar doğurmuş ben mi acıya dayanamıcam doğuramıcam diye kendimi avutuyorum....gecenin bir vakti uyurken uyanıyorum ayyy nasıl doğurucam diye yine başlıyorum korkmaya :18::18:
neden böyle oldum ben sizde durumlar nasıl??
Günaydın Ebahcım ben bu konuda rahatım çok şükür. Kızıma kavuşana kadar o kadar çok narkoz maruz kaldımki. Şimdi de mecburen sezaryen olacak ve yatcaz kalkcaz kızım gelcek Ama dediğin gibi herkes doğuruyor sen mi doğuramayacaksın. Pırtlattacan gitcek
günaydın kızlar,
benim vazgeçilmez sitem, doğuma giderken bile elimde laptop size yazmak istiyorum 'kızlar şuan doğuma gidiyorum ne yapmalıyım,
aranızda benim durumumda olan var mı' diye herşeyi sizden habersiz yapamıyorum ya napayım
ah ahh sorma 2 gündür bende aynı sıkıntı, şu doktora gittim ya bebeğin suyu zannedip alttanda muayene olunca,
sardı beni bi korku. aynaya bakarken bile hemen o an geliyo aklıma ve yüzüm düşüyo kendime üzülüyorum bide
ağlayasım geliyo ama sonra milletin evde yaptığı doğumlar ve milyonlarca insanın bunu yaşadığı aklıma geldikçe,
bende bir şekilde yaşayacağım diyorum. normal doğum yaparsam rahmimin kesilmesinden vs. korkuyorum halbuki onuda
sancıyla hiçbirşey hissetmiyormuşşun. dün kasım annelerin doğum hikayelerini okudum rahatladım biraz.
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
2013, ağız mendilini alcaktımda popo da iyi fikir bende yapayım madem basit :)
Gününüz Dünden Güzel olsun.herkese günaydın
mide ekşimesi yanması da çok kötü birşeymiş bakalım bu sıkıntılardan ne zaman kurtulucaz bebeğimzi de kucağımıza alıcaz sabırsızlıkla bekliyorum kızlar
Yap tatlım. Zincir çekmeyi biliyorsan olay bitmiştir. Ağız mendilinide almana gerek yok. Yumoş yumoş oluyor kendi yaptıkların. Ağzına yüzüne kullanacaklarımı pembe işliyorum. Popo için farklı rnk ip alıcam.
Canım sen alışverişi yaparken kendi başına mı gittin. Ürünlerde hangi marka almak gerekir şeklinde ben de bir karmaşa var. Önümüzdeki hafta alışveriş yapıcam. Ama Lansinoh göğüs kremi haricinde hiç bir marka bilmiyom. Kandırmasınlar beni. :26:
cANIM ben genelde yalnız alışveriş yaptım, birkaçına annemle gittim ama annem sen bilirsin diye bana attı topu pek yardımcı olmadı.benim göğüs kreminde ebahın dediği aklıma yattı mustela alayım dedim, lansinohu beğenmiyolar pek kullananlar aklında olsun.birde 7. ayda krem sürerek yumuşatıyolarmış uçlar yardımcı oluyomuş bu.emzik ve biberonda ohılıps aventy ile nuk iyiymiş, göğüs pompasında yine phılıps aventy yada medela.kk dan araştırıp tecrübeleri tek tek okuduğumda aklıma yatanlar bunlar oldu.annem bi park yatakta ille titreşimli olsun iyi olur dedi graconun alcaz onda varmış, kullanan bi ar la konuştum tavsiye etti.zinciri biliyroum süper oldu bu ağız mendilinide yapayım ya haklısın