2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Sakin olun kızlar, ben de sinirlendim ama boş verin. Bencil diyen mi dersin, psikolojik sorunlu ilan eden mi. Hatta bir tanesi yumurtalıklarında problem mi var diye sormuş. :KK35:

hayır ben gecen yıla kadar cocuk sahıbı olmayı hep istemşimdir sevgilimle de onun hayalini kurardık hep mesela ama yani şu kpss süreci beni öyle yordu yıprattı ki ben o cocuga yetemem emınım.
gidip okulda ders anlatmaya benzemez ki çocuk yetiştirmek. bunu bildiğim için esas doğacak cocugumu düşündüğüm için istemıyorum yani.bir nevi olmayan cocuga fedakarlık yapmıs oluyorum bencillik değil

Son düzenleme:
hayır ben gecen yıla kadar cocuk sahıbı olmayı hep istemşimdir sevgilimle de onun hayalini kurardık hep mesela ama yani şu kpss süreci beni öyle yordu yıprattı ki ben o cocuga yetemem emınım.
gidip okulda ders anlatmaya benzemez ki çocuk yetiştirmek. bunu bildiğim için esas doğacak cocugumu düşündüğüm için istemıyorum yani.bir nevi olmayan cocuga fedakarlık yapmıs oluyorum bencillik değil

Canım ben seni biliyorum, anlıyorum ben de senin gibiyim. Anneler toplaşmış oraya taşlıyorlar işte, ayyy nasıl yaniii hasta mısın sorununu mu var neden istemiyosuunnn? :KK35:

X