2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Canım ben seni biliyorum, anlıyorum ben de senin gibiyim. Anneler toplaşmış oraya taşlıyorlar işte, ayyy nasıl yaniii hasta mısın sorununu mu var neden istemiyosuunnn? :KK35:

yani kendimi de hasta hissedcekim nerdeyse valla:KK53: ama gereksizler demeseydi bu kadar tepki toplamazdı :KK14:

konu ney ne oliyi :26:

Çocuk istemiyorum diyen üyeyi taşlıyorlar bdv de. Onda hata konu açmayacaktı, yalnız bıkmışım ben artık her konuda azınlık yerine konmaktan sinirlendim. Kendilerini çoğunlukta sanan, kendi gibi düşünmeyen her insana öylece anlamadan bakan insanlara tahammül edemiyorum artık.

Çocuk istemiyorum diyen üyeyi taşlıyorlar bdv de. Onda hata konu açmayacaktı, yalnız bıkmışım ben artık her konuda azınlık yerine konmaktan sinirlendim. Kendilerini çoğunlukta sanan, kendi gibi düşünmeyen her insana öylece anlamadan bakan insanlara tahammül edemiyorum artık.

eee istemeyen istemez millete ne onlar mı bakacak onlar mı verecek o çocuğun geleceğini :KK19:

Kızlar bahsettiğiniz konuyu okudum şimdi.Konu sahibinin üstüne çok gitmişler.Anne olmak istememek neden
bu kadar garip karşılanıyor anlamış değilim.Benim de önümüzdeki 5-6 yıl çocuk doğurmak gibi bir niyetim yok.
5 tane yeğenim var ve ben çocuk yetiştirmenin ne kadar zor bir şey olduğunun çoook farkındayım.Ki şu an kendimi
gerçekleştirmiş de değilim.Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum... Ama işte anlatamazsınız kimseye bencil derler,
ruhsuz derler,derler de derler :KK31:

Kızlar bahsettiğiniz konuyu okudum şimdi.Konu sahibinin üstüne çok gitmişler.Anne olmak istememek neden
bu kadar garip karşılanıyor anlamış değilim.Benim de önümüzdeki 5-6 yıl çocuk doğurmak gibi bir niyetim yok.
5 tane yeğenim var ve ben çocuk yetiştirmenin ne kadar zor bir şey olduğunun çoook farkındayım.Ki şu an kendimi
gerçekleştirmiş de değilim.Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum... Ama işte anlatamazsınız kimseye bencil derler,
ruhsuz derler,derler de derler :KK31:

Karemelimmm ne güzel yazmışsın.

meraba kızlar nabersiniz ben vatandaşlıkla cebelleşiyorum son konum kaldı uluslararası kuruluşlar ama çok yoruldum :KK31:
annelik konusunda millet iyice abartmış yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla ruhsal olarak hazır değilssen fiziksel olarak bile uyum saglayamıyo bünye Rabbim herkese istediği hayırlı zamanda nasip etsin
kızlar bu arada ogluşum tekmelemeye başladı gece ve sabahları kıpır kıpır :KK49::KK53: bide ben ders çalışırken sıkışıyo zannımca yıgılıp agrı yapıyo kaldırıyo sınavda napcam ben göbişte bebişle bilmiyorum :KK9:

meraba kızlar nabersiniz ben vatandaşlıkla cebelleşiyorum son konum kaldı uluslararası kuruluşlar ama çok yoruldum :KK31:
annelik konusunda millet iyice abartmış yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla ruhsal olarak hazır değilssen fiziksel olarak bile uyum saglayamıyo bünye Rabbim herkese istediği hayırlı zamanda nasip etsin
kızlar bu arada ogluşum tekmelemeye başladı gece ve sabahları kıpır kıpır :KK49::KK53: bide ben ders çalışırken sıkışıyo zannımca yıgılıp agrı yapıyo kaldırıyo sınavda napcam ben göbişte bebişle bilmiyorum :KK9:

Allah onun selametliğini verir inşallah ablacım.:emir_bebek: Amin diyorum duana da.:KK16:

Karemelimmm ne güzel yazmışsın.

Halden anlayan dostlarımın olması ne güzel :KK48:

Amin ablacım :KK16:
Ders çalışırken sık sık ara ver uzan zümrem :KK19:

Kızlar sabah sabah sinir oldum ya :KK14:
deneme çözmeye başladım eve gelen giden eksik olmadı her zamanki gibi:KK47: misafir geldi kadın odaları dolaşacakmıs hepsine baktı sonra benım odaya geldı burası sıcakmıs dedi sonra anneme dedi hava soguk orası sıcakmıs falan annem de napsın oraya geçin o zaman dedi. :KK43: kadın da ders calıstıgımı görüyor yani bir de soruyor rahatsız olur mu kız diye:KK19: neyse geldi bunlar ben de kusura bakmayın elimdekini bitirmem lazım dedim diğer odaya geçtim ama deneme de mahvolmus oldu yani:KK14:

Kızlar sabah sabah sinir oldum ya :KK14:
deneme çözmeye başladım eve gelen giden eksik olmadı her zamanki gibi:KK47: misafir geldi kadın odaları dolaşacakmıs hepsine baktı sonra benım odaya geldı burası sıcakmıs dedi sonra anneme dedi hava soguk orası sıcakmıs falan annem de napsın oraya geçin o zaman dedi. :KK43: kadın da ders calıstıgımı görüyor yani bir de soruyor rahatsız olur mu kız diye:KK19: neyse geldi bunlar ben de kusura bakmayın elimdekini bitirmem lazım dedim diğer odaya geçtim ama deneme de mahvolmus oldu yani:KK14:

Kuzum neden odaları gezdi ki :44:
Tövbe tövbe bir de rahatsız olur mu diye sormuş olur tabi.
Sen sıkma canını belissam.İnşallah anlamıştır bir daha yapmaz böyle.

Kuzum neden odaları gezdi ki :44:
Tövbe tövbe bir de rahatsız olur mu diye sormuş olur tabi.
Sen sıkma canını belissam.İnşallah anlamıştır bir daha yapmaz böyle.

evi dolaşmak istemiş merak etmiş, ilk defa geldi bize annemlerin köyden tanıdıklarıymıs sanırım kuzum ne bilim deli etti beni zaten deneme de çok kötü geçti dikkatimi toplayamadım :KK14:

Son düzenleme:
evi dolaşmak istemiş ilk defa geldi bize annemlerin köyden tanıdıklarıymıs sanırım kuzum ne bilim deli etti beni zaten deneme de çok kötü geçti dikkatimi toplayamadım :KK14:

Kıyamam ben fıstığıma :KK70: Kafana takma kuzum ya.İnşallah bundan
sonraki denemelerin çok güzel geçer :KK16:

offf :97:

Mesala bak Ülkemizde Nüfus ünitesinde doğrudan verilecek değer Vatanseverlikmiş.
Alaka kuramıyorum :KK14:

nüfusun korunması için vatansever olmak gerek gibi bir ilişki mi acaba düşündüm de başka aklıma gelmedi kuzum ya:44:

X