- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar beni de aranıza alır mısınız :26:
Hoş geldin canım,aranıza alır mısınız da ne demekmiş ? 2013 mağduru herkese kapımız sonuna kadar açık.
çok teşekkür ederim canım benim
slm kızlar beni de aranıza alır mısınız :26:
Buarada çevremde mat çi yok:) eşim edebiyat mezunu:):) tam bulmuşuz birbirımızı yanı :) tayınımız bir ilçeye çıktı .. Burda imkanlar sosyal yonden sıkıntılı .... Napıcam bilmiyorum tavsıyesi olan ?????
merhaba kuzular...
artık son demlerimdeyim... patladım patlayacağım
oyalanıyorum dolanıyorum başa sarıyorum
annemi istiyorum
Merhaba arkadaşlar.
2013 KPSS'ye çok çalıştık,çok emek verdik ama olmadı. Ben hala atlatamadım bu acıyı,atamaların yapılacağı gün,okulların açılacağı gün çok daha fazla içimiz yanacak ama ne yazık ki üzülmek,ağlayıp sızlamak bu gerçeği değiştirmeyecek.
Bu yüzden ben Ağustos'un 3.haftasından itibaren çalışmaya başlıyorum. Umutsuzluk yok.
Bölümüm Türkçe Öğretmenliği.Bu yolda bana eşlik edecek öğretmen arkadaşlarımı bekliyorum.İnşallah farklı bölümlerden birçok arkadaşımız katılır aramıza.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Hoş geldin canım,aranıza alır mısınız da ne demekmiş ? 2013 mağduru herkese kapımız sonuna kadar açık.
o zman bnde gelebilirmmm
hoşgeldin tabi ki
Kızlar ben de varım,sınıf öğretmeniyim ,geçen sene 82 ile açıkta kaldım,77 aldım bu sene de umut yok,moraller bozuk anlayacağınız,ben de varım sizinle
Hoşşşbuldum :) ne kadar hızlısınız böyle
o zman bnde gelebilirmmm
Kızlar ben de varım,sınıf öğretmeniyim ,geçen sene 82 ile açıkta kaldım,77 aldım bu sene de umut yok,moraller bozuk anlayacağınız,ben de varım sizinle
meraba kızlar bi magdur daha geldi
size çalışma planımdan bahsetmek istiyorum kabaca yorum yaparmısınız
eylül gibi bi ales kitabı almayı düşünüyorum ordan türkçe ve mat bitiricem inşALLAH HATTA BİDE ALESE GİREYİM ÇALIŞMIŞKEN
çalışmaya bünye alışınca tarih ve cografya çalışıcam alan sosyal hem gk de çalışmış olacam
sonrasında vat ve hepsinden bol soru çözme
mart gibi egitimi halletmeyi düşünüyorum
sonrasından alanımdan sosyalin temel alanları 14 bela ders var onlar çalışılacak
temmuza kadarda deneme +tekrar
bu arada ücretli yapacam anasınıfı sertifikam var bebişler büyüklerden daha kolay bana oyundu yemekti boyamaydı çok yormuyo beni
canım bizde ilçedeyiz dersane yok bana eşimin okuldaki matematikçi arkadaşı haftada 1 gün ders verdi saolsun onun sayesinde hallettim baya matematiktende korkmuyorum inan
hoş benide alan batırdı ama napalım matematigi yendik alana yenildik
seninde çevrende böyle biri vardır belkide videodanda d,nlesem çalışsamda mantıgını kavrayamıyodum mat ın sadece ezberdi ama şimdi öyle değil